• Nomad
    Äldre 5 Jan 23:22
    14296 visningar
    163 svar
    163
    14296

    Novembermammorna 2006!

    Tack för länken! Här är allt bra. Vi har firat jul och nyår, lite trist att sambon jobbade båda helgerna, det var liksom mest som vanligt, jag och grabbarna.
    Jag känner mig lite nere, annars är allt bra.
    Ta hand om er tjejer!

  • Nomad
    Äldre 12 Jan 00:20
    #17

    Hej tjejer! Ni är verkligen otroligt gulliga! Jag är faktiskt väldigt tacksam för den här tråden, den enda jag läser på FL nu för tiden, tänk att vi snart har hängt här i fyra år!
    Trist att det är fler än jag som känner sig hängiga. Annagottegris du har ju verkligen något att vara ledsen och stressad över. Vad är det som du söker arbete som? Det finns ingen chans till någon vidareutbildning eller så medan vi väntar på att situationen blir lite bättre?
    Själv har jag inga egentliga problem, är väl mest bara gnällig. Mina barn är hyfsat ohanterbara, det i sig är väl inte så jobbigt men att vara med dem 24 timmar om dygnet och hela tiden undra om man gör ett bra jobb eller inte är helt värdelöst. Jag känner mig som en häxa.
    Sömnbrist gör ju inte saken bättre.

    Heli77, jag har faktiskt varit inne och smygläst din blogg lite tidigare. Jag tycker du är helt och hållet enastående! Jag är ett stort fan

  • Nomad
    Äldre 19 Apr 00:13

    Halloj tjejer!
    Nu har jag grävit mig ur mitt vinteride och försökt läsa ifatt här.

    Grattis till alla som har fått nya bebisar! Jag är så avundsjuk!

    Angående cykel så fick Holger en när han fyllde tre av sin mormor. Jag gissar att den var köpt på Coop. Det är inte den minsta utan nästa storlek upp och vi tränar utan stödhjul. Har precis börjat öva den här veckan och han är inte i närheten av att cykla själv ännu men han älskar det. Det är så gulligt, det får mig att minnas när jag själv lärde mig cykla!

    Annars rullar det på. I hög hastighet känns det som. Mina grabbar är fortfarande hemma med mig. Wilmer fyller två i Maj, det känns löjligt sorgligt att han börjar bli så stor, samtidigt som det såklart är härligt att få se hur han utvecklas. Han är en solstråle som ilsknar till på några hundradelar om han inte får som han vill. Han liksom sin bror håller på att prata öronen av mig. De pratar verkligen HELA tiden!
    Jag kan inte förstå hur mycket det kan finnas att säga på en dag. Ibland leker jag med tanken att räkna alla "mamma" som man hör på en dag men det vore såklart omöjligt.

  • Nomad
    Äldre 5 May 02:03

    Anna gottegris: så fin du blev. Jag skulle verkligen behöva en makeover, har sett likadan ut hela livet, bara det att jag numera har rynkor

    Mina grabbar har ganska nyligen slutat med napp (ett par, tre veckor sen). När jag bestämt det så var Hogga med på det och har inte sagt så mycket om det faktiskt.
    Wilmer har det varit lite värre med, han vaknar på nätterna och vill upp, äter välling flera gånger per natt och tjatar om sin napp.
    Jag försökte hitta på olika saker om vart nappen är,bla att den åkte i ett flygplan till bebisarna.
    Då sa Hogga; Mamma bara hittar på Wilmer, vi får inga fler nappar för att vi biter sönder dem hela tiden. Det är inga flygplan eller bebisar som har dem, mamma har bara slutat köpa dem

  • Nomad
    Äldre 8 May 17:04

    Annagottegris; Visst är det otroligt att de är 3,5 och 2 snart! Jag blir nästan lite tårögd när jag tänker på det. Min sambo vill inte ha fler barn men jag ger inte upp, jag tjatar och tjatar
    När är det Lisa fyller 2? Wilmer blir 2 i slutet av Maj!

  • Nomad
    Äldre 9 May 22:50

    Jag tycker inte heller att du låter egoistisk, tvärtom är det som Sandvargen säger bra att du lyssnar till det som får dig att må bra.

  • Nomad
    Äldre 21 May 20:08

    Grattis grattis!

  • Nomad
    Äldre 30 May 00:49

    Grattis Snövitsmatte, så underbart med ett barn till!!!

  • Nomad
    Äldre 27 Jun 01:11

    Anna Gottegris: Grattis grattis! Låter som ett kul och stimulernade arbete!

  • Nomad
    Äldre 7 Oct 11:09

    Är det ingen som skriver något här längre? Hoppas att allt är bra med er tjejer!

  • Nomad
    Äldre 17 Oct 21:41

    Åh så roligt att det är några som fortfarande tittar in här. Jag är aldrig på FL längre, men titt som tätt kollar jag i våran tråd om det har hänt något.

    Maddie, grattis till 4:an, hoppas att du mår lite bättre snart!

    I November blir ju min stora 4 år, och den lilla blir 2½. Jag läntar efter en till men min sambo tycker att det räcker. Jag pluggar på heltid, distans och har båda mina ungar hemma fortfarande, funderar på att de ska få börja förskola nästa höst i alla fall.

    Thinner; vilken grej att bygga hus, vi har byggt en gäststuga i sommar och jag tyckte det var en pers

    Anna gottegris; Härligt att du trivs på jobbet! Jag saknar Katrineholm ibland, om jag hittar ett jobb som jag kan försörja hela familjen på när skolan är klar så är det inte omöjligt att vi flyttar tillbaka till de Sörmländska skogarna

  • Nomad
    Äldre 3 Jan 22:27

    Välkommen till världen Isak!

    Maddie84, så skönt att allt såg bra ut!

    Gott Nytt 2011 allihopa!

Svar på tråden Novembermammorna 2006!