• Svar på tråden Novembermammorna 2006!
  • Äldre 20 Jan 19:48
    #31

    anna- det var riktigt kul att höra! Grattis

    Idag har jag lite småångest inför BM besöket imorgon..verkligen avskyr allt vad vårdcentraler och sjukhusgrejer heter. BM är jättebra som tur är men det är ändå väldigt jobbigt. Skulle väldigt gärna vara en sån som ser framemot besöken och hjärtljudlyssnandet osv men jag vill bara därifrån

    Men imorgon kommer min mamma hit och hjälper till att möblera Williams nya rum, och eftersom hon sover över har vi tid att käka något gott och onyttigt, det ser jag framemot. 

  • Äldre 20 Jan 21:00
    #32

    Tackar tackar. Jag känner mig piggare på en gång och fått mer energi. Tänk vad lite jobb och pengar kan göra. Att jag äntligen får lite uppskattning för det jag gjort. Visserligen gäller detta under våren, i sommar får jag annat vikariat och till hösten får vi se, men det är tid kvar till dess. Det är som sagt inte många bibliotekariejobb att söka nu, men det känns bra att få in en fot. Eller tre... jag jobbar nu på två olika bibliotek och ska till det tredje i sommar. 


    ladynelle: Varför tycker du inte om besöket hos bm? Är det något speciellt du är orolig över? Låter härligt att du ska umgås med din mamma och äta gott. Det vill jag också göra. {#lang_emotions_smile}
    Jag var i leksaksaffären idag med barnen, oj vad roligt de tyckte det var, speciellt Emil. Han var alldeles uppspelt och glad. Vi skulle byta ett par leksaker så han fick välja fritt vad han ville ha och oj oj oj... Han hade väldigt svårt att välja, men det blev till sist en tankbil och en Store Chris-docka (från Rorri racerbil). 
  • Äldre 23 Jan 22:22
    #33

    Hej på er tjejer!

    Trevligt att höra att man är saknad   Precis som du sa Heli, livet kommer emellan, jag har fullt upp med familjen, köra Alex till skolan, underhålla Julia, leversjukdomen osv. Kikar in och läser med jämna mellanrum men har oftast inte tid/ork att skriva något.

    Om någon är intresserad av att "hänga med" lite mer bloggar jag så ofta jag kan på pupa.blogg.se

    Ska kika in hos dig Heli, när jag inte är på väg i säng

    Kram till er alla andra!


    Alex, Alex världens bästa Alex
  • Äldre 24 Jan 21:01
    #34

    AnnamedAochJ: Vad roligt att ser dig igen!! Kollade lite snabbt på din blogg, så rart det såg ut när barnen satt och åt på filten. {#lang_emotions_smile} Hur mår du nu?


    Idag har jag träffat en bebis som blir 2 veckor imorgon. Det var så mysigt att få gosa med en så liten liten människa. Klart vi blev lite bebissugna båda maken och jag. Men det får vänta men en trea om det alls blir någon. Kul att se en så liten ialla fall. 
  • Egonoc­hKnut
    Äldre 25 Jan 09:43
    #35

    Hej i tråden
    (tack sandvargen för länken). Tycker att det är så roligt att läsa om er, men jag tar mig sällan tid att skriva något själv. Är hemma och Vabbar för andra veckan i rad och det tär på mitt tålamod som höggravid (mindre än tre veckor kvar nu). Dessutom passade sambon på att vara sjuk över helgen så att jag inte fick vila då heller... Suck!

    Nu verkar de i alla fall så pass friska så att jag kan skicka dem till dagis imorgon, men när jag ringde dit idag för att säga att de inte kommer idag, så fick jag reda på att nu har magsjukan kommit till dagis. Massor av barn hemma... suck! Jag hatar magsjuka! Är inte så sugen på att ha det med den här magen heller! Älskar den här sjukdoms-årstiden. Det är verkligen så man undrar om man tagit sig vatten över huvud med ett tredje barn?

    Annars är vi i billetar svängen just nu. Blev en helomvändning när vi fick reda på att det inte går att koppla ur airbagen på Opel Vectran som vi har. 3 barn i baksätet känns lite optimistiskt (i alla fall när de är små). Så nu letar vi större. Vad har ni för bilar? Någon som vill rekommendera en bil?


    Ebba 0503, Gustav 0611, Bebis 1002
  • Heli77
    Äldre 25 Jan 11:56
    #36

    Härligt, Anna Gottergris! Grattis till den förbättrade jobbsituationen!


    Är jätteglad för din skull.
    AnnamedAochJ, Så roligt att se dig här igen!
    Förstår dig precis. Ibland hinner livet och vardagen verkligen ifatt en, och emellanåt har man knappt tid eller ork för FL. Undrar som Anna, hur mår du nu?
    Ska läsa i din blogg, så fort jag får lite tid över.
    EgonochKnut, Oj, så fort tiden går. Tänk, bara ett par veckor kvar! Skönt va?!
    Förstår att du är trött och sliten nu, och definitivt INTE vill ha magsjuka i detta skede. Jag hade magsjuka i v.35 med Esther, och det var faktiskt bland det värsta jag har varit med om. Sedan oron uppepå det, ifall man ska vara magsjuk när förlossningen sätter igång... Hur orkar man föda då?!
    Hoppas att ni klarar er hela familjen!
    Ang. bil så skaffade vi en Chevrolet Transport, när vi hade 3 småbarn. Den är visserligen 7-sitsig, men utrymmet behövdes verkligen. Speciellt som man kanske har en syskonvagn med sig ofta. Den bilen är helt underbar att åka i, bra utrymmen som sagt och stolarna går att ta bort om man vill. Vi har även haft en Ford Galaxy (också 7-sitsig), men jag föredrar Chevan. Vi letar faktiskt efter en sådan igen.
    Sigrid, Judith, Esther och Lillith - mina vackra och underbara döttrar. Mamma älskar Er så!
  • karin novemb­er
    Äldre 25 Jan 13:13
    #37

    Emma fick vara hemma idag, hon är så hostig så hon är alldeles anfådd. Blir mycket puffande med astmasprayen idag. Är lite orolig för att det ska komma en febertopp senare i veckan av förkylningen, vi gifter oss på lördag...

    Idag har jag varit på intervju för ett jobb som jag verkligen vill ha, så nu är det bara att vänta och se.


    (¯`°?.¸ Emma ¸.?°´¯)
  • Äldre 25 Jan 15:24
    #38

    EgonochKnut - ja höggravid och tålamod kan jag skriva under på att det inte bör användas i samma mening ens
    Och magsjuka kan man verkligen radera...den känns helt överflödig.
    Hoppas ni klarar er allihopa.
    Ang bil så har vi en V70 som jag är väldigt nöjd med. Både hunden och vagnen får gott om plats där bak.

    karin november - håller tummarna för dig angående jobbet
    Åhh vad spännande med bröllop, vill gärna gifta mig igen (med samma karl) för jag tyckte det var så kul
    Hoppas febern håller sig borta!

    Nu luktar det gott at nybakt bröd i hela huset och en plåt med grekiska lantbröd skall snart ur ugnen. Känner mig riktigt huslig idag.

  • karin novemb­er
    Äldre 25 Jan 17:12
    #39

    Ladynelle, tack! Jag längtar nästan mer till söndag då allt är över än till själva bröllopsdagen Just nu är jag så nervös.


    (¯`°?.¸ Emma ¸.?°´¯)
  • Äldre 25 Jan 17:16
    #40

    Hur jag mår? Jaaa, det är en bra fråga. Jag har väl "kommit över" det hela med sjukdomen och dess risker. Däremot mår jag fruktansvärt dåligt över min övervikt. Pendlar fortfarande mellan 10- 15kg mer än innan Alex. Kortisonet gör mig konstant hungrig och det är en kamp utan dess like. Läkaren har ingen förståelse och får mig bara att må dåligt, det känns som han gör hela situationen värre med sitt tjat och gnat. Det är värre än att vara gravid ska ni veta! Jag kan äta en jätte portion mat och det är ändå som jag inte ätit något alls, inte ens minsta mättnadskänsla alls. Försöker minska mina portioner genom att dricka 2 glas vatten innan måltiden men det hjälper inte direkt heller. Någon som har något bra tips?

    grattis anna till jobb situtaionen. och lycka till karin!


    Alex, Alex världens bästa Alex
Svar på tråden Novembermammorna 2006!