• Sandvargen

    Novembermammorna 2006!

    Välkomna in alla goa novembermammor som vill snacka vidare. Tråden gick visst ut strax innan jul och jag glömde helt bort att skapa en ny, sorry.

    Gamla trådar:
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m30718313.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m30718313.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m27979428.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m24898283.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m18422267.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m14500513.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m21818433.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m36075065.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m42088344.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m39091273.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m44823738.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m47426521.html

  • Svar på tråden Novembermammorna 2006!
  • anna gottegris

    Thinner: Ha ha, vilken härlig kommentar. Det verkar som om våra små treåringar pratar en del och har ganska mycket att säga. {#lang_emotions_smile} Emil kommer med en del sköna kommentarer ibland och man blir ganska snopen över hur mycket de faktiskt uppfattar om omgivningarna. 


    Nu till lite självömkan. Maken och barnen är på kalas och jag är hemma sjuk. Så trist att missa ett kalas, jag vill ju träffa makens familj. Istället är jag hemma med ont i halsen, huvudet. Nu verkar febern i alla fall gått över, men jag kan knappt äta för det gör så ont varje gång jag sväljer. Tyvärr har jag en stor godisskål framför mig, men jag får inte i mig det... 
    Dessutom kommer det ner en massa snö nu också!!! Vad tusan, trodde det skulle sluta snart. 
  • LadyBirden
    anna gottegris - fy vad trist att vara sjuk. Hoppas du blir bättre snart.

    Låg vaken mellan halv 1 och fyra inatt (väldigt irriterande hoppas ungen vill ut snart!) och då och då hörde jag hur snö forsade ner för taket..en jättefin buske vi har är numer helt knäckt, trist.
    Tur att det är OS iaf så man har något att göra mitt i nätterna

    Tar det ovanligt lugnt idag och bara gör ingenting, passade dessutom på att sova lite samtidigt som William sov middag.
    Ska till några kompisar i kväll och det ska bli kul. Våra hundar kan leka av sig lite vilket behövs för fy vad jag har dåligt samvete över de korta prommisar det blir nu i snön...

    Sover era 3 åringar middag??
  • Sandvargen

    Här regnar det, känns lagom kul... Annars njuter jag av lite egen tid då maken och sonen är på Junibacken och roar sig med bror och kusin.

    Sitter och funderar på namn till kommande bebisen, men det känns som om det kommer bli svårare den här gången...

    Nästa helg ska jag och maken få en helg för oss själva, längtar verkligen efter det. Jag tror vi behöver få lite tid för oss själva så vi hinner prata lite med varandra, som sagt så bubblar treåringarna en hel del och det är inte alltid så lätt att få en syl i vädret Vi drar till Linköping, sover på hotell och går på hockey.

  • LadyBirden
    Sandvargen - låter härligt att bara komma iväg lite. Skulle inte ha något emot det själv
    Vi funderar också på namn och tjejnamnet har vi nog hyfsat klart men killnamn kommer vi inte överens om alls, men men jag hoppas det löser sig tillslut.

     
  • anna gottegris

    Ladynelle: Jo, det finns roligt saker än att vara sjuk. Som att vara på kalas och äta kakor och tårta... Får se om maken tar med lite fika hem, kanske jag kan äta i morgon.


     Emil sover middag, oftast. Men ibland vill han inte och då behöver han inte. Han får bestämma själv hur han vill göra och oftast är han rätt trött då. Han hade inte sovit igår på dagis och det märktes tydligt när han kom hem. Han var trött, sur, ledsen om vartannat. han somnade i soffan bredvid mig. 
    Jag kan verkligen rekommendera att åka iväg själva bara ni vuxna. Anders och jag var iväg och bodde på hotell i Stockholm förra helgen. Promenerade på stan, åt fin middag ute, sov gott och mumsade på härlig hotellfrukost. Vi behövde inte ta hänsyn till barnen och deras mat och sovtider. Det var ganska skönt. Barnen tycker ju också att det är väldigt roligt att få sova hos far- eller morföräldrarna så det går ingen nöd på dem. 
    Visst är det svårt med barnens namn! Det gick lättare till första barnet, när tvåan sen kom så blev det lite krångligare. Men med båda barnen så var det på bb när vi fått prova lite olika namn som det föll på plats. Lycka till med namnvalen!  
  • Jenkan82

    Molly sover oftast inte middag. Bara dem dagar dem börjar 6.30 på dagis. Då brukar hon oftast somna under vilan på dagis. Då får hon sova max 30 min, annars blir hon vaken till 22.00 på kvällen.
    Sen händer det ju att hon somnar i bilen t.ex. Men är vi hemma så brukar hon titta på film en stund med sin kära snutte, medan lillebror sover, då somnar hon aldrig.

  • anna gottegris

    Jag har visst halsfluss... Var till sjukhuset i morse, orkade inte mer. Har inte sovit mycket sen i onsdags, halsen gör för ont. Kan knappt äta eller dricka, känns som om någon trycker ner en ananas i halsen varje gång jag sväljer.


    Tyvärr missar jag ett kalas till idag... är så besviken. Dessutom kan jag inte jobba i morgon, trist när man är vikarie och inte kan ställa upp. Å andra sidan så har jag inte varit sjuk tidigare på det här jobbet. 
    Gnäll, gnäll från mig.... 
  • Jenkan82

    Anna gottegris: Det är bara att gnälla Jag kan flika in med lite gnäll jag med.. Malte verkar ha blivit magsjuk. Kräks inte, men har diarré och vi har bytt blöja tre ggr i natt och tre ggr nu på morgonen. Ganska utmattande.. Också har jag ledig dag idag och i morgon. Kul, då blir man inne... Dem blir ju så rastlösa av att bara vara inne hela dagarna.

    Oxå snön.. man tittar ut och det är så att man vill börja grina... Vi ser knappt ut genom fönstren längre för all snö, och nu kommer det mer.. har snöat hela natten och snöar fortfarande mycket! Suck!

    Så nu sänkte jag stämningen lite till...

  • karin november

    Är också trött på snön! Det snöar med här nu, tycker det räcker nu. 


    Inatt slog min magkatarr till med full kraft. Har haft det till och från stor del av livet, men mitt arbetslösa tillstånd förvärrade det. Så gnäll från mig med
    (¯`°?.¸ Emma ¸.?°´¯)
  • Thinner

    En fråga:
    Hur har era det med trotsen och hur ger det sig till känna?

    Här är det verkligen olika dagar, vissa dagar är det så illa så man undrar vad som är fel på honom och vissa dagar är det räkmacka och han lyssnar jättebra.


    I´m a freak bitch baby....
Svar på tråden Novembermammorna 2006!