• Buttelina

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    Nytt år, ny tråd shoppa loss

    Gamla tråden:
    www.familjeliv.se/Forum-11-240/m47832899.html

    Tråden med länkar till all shopping
    www.familjeliv.se/Forum-11-240/m40093529.html

    Bildis
    www.familjeliv.se/Forum-11-240/m48663873.html


    Isabel och Alexander - mina små hjärtan
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-02-14 08:36
    www.familjeliv.se/Forum-11-240/m50727877.html - ny bildis
  • Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16
  • fabler

    Flyttar frågan hit då

    Bäst o fråga er med koll funderar på att köpa molos hard shell jacka och middle layer för att ha till nästa höst/vinter/vår. Sonen har nu 92 på sina pop vinterkläder o dem sitter okej o kommer funka vintern ut. Men frågan är ska man köpa 98 eller 104 i molo. 104 känns väldigt stort o behöva köpa men man vill ju inte att han ska kunna ha de. Shit va detta är svårt. Just nu är de ju 30% på dem, vet ni om de kommer bli bättre rea på dem? om man ska våga vänta tänkte jag. annars kanske jag ska ta smällen o kolla i höst o betala nypris istället. Han har redan 4 jackor som han kan ha nu annars hade jag köpt en till nu.


    elias är världens sötaste!!!
  • Buttelina

    jag tänkte lite att vi skulle starta en ny sidotråd med länkar till all shopping, där alla nya shoppar är med.. jag tänkte skita i att skriva vad som är i de olika shopparna för det vet vi redan

    skriv gärna adressen till lite shoppar som man kanske inte tänker på.. så samlar jag en lista och gör en länktråd


    Isabel och Alexander - mina små hjärtan
  • Buttelina
    fabler skrev 2010-01-06 09:02:12 följande:
    Flyttar frågan hit då Bäst o fråga er med koll funderar på att köpa molos hard shell jacka och middle layer för att ha till nästa höst/vinter/vår. Sonen har nu 92 på sina pop vinterkläder o dem sitter okej o kommer funka vintern ut. Men frågan är ska man köpa 98 eller 104 i molo. 104 känns väldigt stort o behöva köpa men man vill ju inte att han ska kunna ha de. Shit va detta är svårt. Just nu är de ju 30% på dem, vet ni om de kommer bli bättre rea på dem? om man ska våga vänta tänkte jag. annars kanske jag ska ta smällen o kolla i höst o betala nypris istället. Han har redan 4 jackor som han kan ha nu annars hade jag köpt en till nu.
    jag har inte just dom jackorna, men ska du ha dom nästa höst/vinter vår och han har 92 nu så hade jag helt klart tagit 104
    Isabel och Alexander - mina små hjärtan
  • trolltriss

    ÄR ni här redan ? gör ni inget annat än hänger på FL?!!!

  • lillronya

    Alltså jag blir lite nervös. Jag har en suit ute på T, den första vi köpte. Väldigt välanvänd och blekt och ändå är den uppe i 100 kr. Auktionen går inte ut förrän den 18de. Det står ju i auktionen hur skicket på den är.... Tycker att det är läskigt när det stiger sådär. Vill inte att köparen blir besviken ju.


    Emilia Michaela Alicia Nikita Anjelin Emilio
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16