• CarroL­ager
    Äldre 6 Jan 17:47
    22627 visningar
    465 svar
    465
    22627

    Nu kör vi igång med cambridge, Start 2010-01-04

    Hejsan.

    Jag är säkerligen inte ensam om att vara less på sina kilon nu efter juletiden å all god mat samt godis.. Då kanske ni känner som mig, MÅSTE GÅ NER I VIKT!!!!

    Jag körde faktiskt Cambridge ihop med min pojkvän förra året och det gick bra, runt 10 kg gick jag ner. Men tyvärr så va man inte så himla duktig efteråt, man började unna sig en himla massa gott och väldigt ofta!!
    Byxorna som man köpte den tiden man hade gått ner,dom blev bara mindre å mindre och nu 1 år senare känner jag att det är dags att köra en kur igen, men denna gången ska ja bannemig vara duktig efteråt!!!

    Häng gärna på min tråd så hjälper vi varandra, mycke enklare att köra kuren då, känner jag ialf..

    Jag startade Cambridgekuren 2010-01-04 och ska köra ren kur i 3-4 veckor..

    Lycka till {#lang_emotions_heart}


    § Att man kan älska nån så mycke, min son Kevin §
  • Svar på tråden Nu kör vi igång med cambridge, Start 2010-01-04
  • CarroL­ager
    Äldre 6 Jan 17:59
    #1

    Ingen än,kanske nån som hänger med snart,annars får ja peppa mig själv,hahaha...

    Nu är det dags att ta en Cambridge, ja tänkte blanda en mint-choklad och jordgubb, de kan nog bli gott faktiskt...


    § Att man kan älska nån så mycke, min son Kevin §
  • Grässt­rå
    Äldre 7 Jan 20:26
    #2

    Hallå :)
    Jag skall börja med cambridgekuren nu på måndag, går nu på viktväktarna, men vill ha snabbare resultat!
    Vi kan peppa varandra, jag har gått på denna kuren förr o det kan va riktigt jobbigt ibland!

  • Lundin
    Äldre 7 Jan 20:35
    #3

    Är Nuttrare också välkomna?

    Har testat cambridge, men tyckte att Nutrilette var bättre

    Började i alla fall med ren kur i måndags. Alltså snart klar med fjärde dagen!
    Både jag och min man kör, så det är skönt att slippa kika på någon annan som äter...

  • CarroL­ager
    Äldre 8 Jan 00:13
    #4

    Heeeej
    KUL att 2 e med än så länge!!! ja tycker de känns lättare på nåt sätt när man har några som oxå kör samtidigt,då kan man puscha varandra, eller hur ...
    Klart alla e välkomna på denna tråden..

    Vad väger ni nu och hur mycke hade ni tänkt gå ner??? Så kul atts e alla resultat..


    Grässtrå skrev 2010-01-07 20:26:37 följande:
    Hallå :)Jag skall börja med cambridgekuren nu på måndag, går nu på viktväktarna, men vill ha snabbare resultat!Vi kan peppa varandra, jag har gått på denna kuren förr o det kan va riktigt jobbigt ibland!
    Jaa,de kan verkligen avra jobbigt med cambridge, som ja skirivit så har ja me kört en kur tidigare men då gjorde jag det med min sambo, denna gången gör ja de själv, medan han verkligen mölar i sig massa gott.. Men än så länge e de inte jätte jobbigt, igår va en jobbig da, men ida e de mycke lättare{#lang_emotions_smile} Något som gör att ja pushar mig själv denna gången oxå är att jag har slagit vad med en på jobbet på 500 kronor,men det är bara om jag inte fixar de som jag ska ge henne pengar,hon ska inte ge mig nånting..ja får ju ändå ut nånting utav slitet lixom :)
    Men välkommen hit och lycka till!!!
    Lundin skrev 2010-01-07 20:35:11 följande:
    Är Nuttrare också välkomna?Har testat cambridge, men tyckte att Nutrilette var bättre Började i alla fall med ren kur i måndags. Alltså snart klar med fjärde dagen!Både jag och min man kör, så det är skönt att slippa kika på någon annan som äter...
    Jasså,så du tycker nutrilette e bättre, hur komemr de sig? e de godare kanske?? eller ger de ett bättre resultat för din del??
    Jag har aldri testat de själv, har bara kört cambridge å jag tycker sopporna är goda plus att man fick ett bra reslutat utav de..

    Va skönt att du och din man kör tillsammans,då blir de absolut mycke lättare!!!
    Nåt som har en nackdel dock, det är ju denna förbannade äckliga andedräkten man får, FYY!!! så nu får man inget mys å hångel,hahaha...

    Men vi e på samma dag då,nu e min 4:e dag oxå avklarad och ida har de kännts heelt okej faktiskt{#lang_emotions_laughing}

    Hoppas de går bra för er oxå, lycka till!!!
    § Att man kan älska nån så mycke, min son Kevin §
  • Lundin
    Äldre 8 Jan 16:57
    #5

    Ha ha ha, ja nuttriandedräkten är inte att leka med
    Jag kör stenhårt på B12 eller vad det heter och mycket tuggummi!

    Jag tävlar också med en annan väninna. Vi får 5 veckor på oss att gå ned till våran idealvikt. Den som kommer närmast eller lyckas får 500 av den andra. Vi är tävlingsmänniskor båda två, så det är otroligt motiverande. Vill VERKLIGEN inte förlora mot henne.

    Jag är 1,73 och jag väger 70kg. Varav 5 kg som jag gick upp under december månad (fattar inte hur jag kunnat gå upp så mycket!!)
    Jag ska gå ned till 60. Det är min idealvikt. Det är bara att kämpa stenhårt i några veckor och när jag väl är i fas så äter jag små och regelbundna mål.

    Nuttri tycker jag är godare än Cambridge, det är enda anledningen
    Ska man dricka sin mat i 2 veckor så gäller det att man väljer det man tycker är godast.

  • Lundin
    Äldre 8 Jan 17:02
    #6

    Förresten.
    Snart är femte dagen avklarad!!

    Ikväll blir det poker... Är van att äta ostbricka samtidigt, men men. Skönt att kunna snegla på sin man och veta att man sitter i samma båt.

    Ps. Har gått på ren kur ett par gånger tidigare, utan att min man gjort det. Det är klart jobbigare, men det går! Se om han kan sporra dig lite... en shoppingdonation kanske vid en viss vikt?!

    Hur gamla är ni... om man får fråga?

  • CarroL­ager
    Äldre 8 Jan 21:28
    #7
    Lundin skrev 2010-01-08 16:57:37 följande:
    Ha ha ha, ja nuttriandedräkten är inte att leka med Jag kör stenhårt på B12 eller vad det heter och mycket tuggummi!Jag tävlar också med en annan väninna. Vi får 5 veckor på oss att gå ned till våran idealvikt. Den som kommer närmast eller lyckas får 500 av den andra. Vi är tävlingsmänniskor båda två, så det är otroligt motiverande. Vill VERKLIGEN inte förlora mot henne.Jag är 1,73 och jag väger 70kg. Varav 5 kg som jag gick upp under december månad (fattar inte hur jag kunnat gå upp så mycket!!)Jag ska gå ned till 60. Det är min idealvikt. Det är bara att kämpa stenhårt i några veckor och när jag väl är i fas så äter jag små och regelbundna mål.Nuttri tycker jag är godare än Cambridge, det är enda anledningen Ska man dricka sin mat i 2 veckor så gäller det att man väljer det man tycker är godast.
    hehe, tycker du att B12 funkar bra?? Tuggummi ska man tydligen inte tugga nu under rena kuren,vet ej varför,kanske att man blir "hungrigare" av de elller nåt, så de gör ja faktiskt inte..
    Fasiken,de va jku skit bra,  det som ni tävlade om, för då är ni oxå 2 som kör å sen slår vad om de,en grym match {#lang_emotions_smile}

    Jag är oxå 175 cm men ja väger något mera än dig,TYVÄRR{#lang_emotions_tongue_out} Jag vädge mig i måndas,då visade vågen 83,4. FYYY!!! så mitt mål är just nu ner till 70 kg.. sen får vi ju se hur lätt de komemr bli att stanna där sen, för de e ju INTE de lättaste direkt. man måste bara ha lite pondus och karaktär för de bara..

    Jo,jag är född -83 så jag är 26 år men fyller 27 under detta året då asså.. Hur gammal e du själv ?

    Hoppas dagen gått bra för er, för mig känns de super!!
    Kram till er kämpare!!!
    § Att man kan älska nån så mycke, min son Kevin §
  • CarroL­ager
    Äldre 9 Jan 10:56
    #8

    Gomorgon

    Sådär, då e vi inne på våran 6 dag redan och det känns fortfarande bra{#lang_emotions_laughing}
    Har inte tatt mig någon drink än, gör de lite senare tänkte jag och då blir de väl en choklad/mint-shake, den e ju absolut en favorit...

    Ha en grym dag och kämpa på,snart e vårat mål där...


    § Att man kan älska nån så mycke, min son Kevin §
  • Lundin
    Äldre 9 Jan 12:35
    #9

    Jag är född 82.

    Jo, jag kan bli hungrig av att tugga tuggummi. Fast ibland har nöden ingen lag- när jag jobbar kan jag verkligen inte lukta...

    6:e dagen ja. Det känns bra! På måndag morgon är det vägning för mig. Jag hoppas på att väga 66,5. Alltså att jag har gått ned ca 3,5kg. 

    Kämpa på!!

  • CarroL­ager
    Äldre 9 Jan 17:24
    #10

    Haha..
    Ja håller med om andedräkten asså,den e ju fruktansvärd!!
    vad jobbar du med förresten?? Jag jobbar ju på ett lager så ja behöver inte stå å prata med någon så speciellt nära håll,hehe,de känns ju lite bra ialf.. men så fort nån kommer nära så vänder ja ansiktet ifrån dom eller håller för munnen lite diskret,hahahaha...

    Jaa,de känns bra för din del oxå,skönt!! Jag har precis stått å lagat pannkakor till lilleman å de gick kanon bra!!
    Jaa,de ska bli intressant å se hur mycke man gått ner efter första veckan, vad ja komemr ihåg så blev ja besviken efter första vägningen flrra gångne ja körde så ja e intställd på ett "dåligt" resultat, men de e bara att kämpa på... Har ju rört mig otroligt dåligt denna veckan oxå, de e ju bra om man rör sig lite samtidigt som man kör säger dom ju...

    Men lycka till som fan på vägningen å hoppas du får de reslutat du vill ha då.. {#lang_emotions_smile}


    § Att man kan älska nån så mycke, min son Kevin §
Svar på tråden Nu kör vi igång med cambridge, Start 2010-01-04