• xXMaLoXx
    jennsans skrev 2010-01-07 22:40:47 följande:
    tips på osockrade flingor mottages tacksamt =) klarar mig inte utan min yoghurt på morgonen känner jag
    Jag äter icas egna tråkiga flingor, men de fungerar. Har bara vanlig fil, gillar när det är syrligt. Men naturell yoghurt kan ju också vara en idé :)
  • xXMaLoXx
    babyfia skrev 2010-01-07 22:44:20 följande:
    Åhå lyxiga du som kan äta smörgås till frukost! Då ökar mitt värde drastiskt, även om det är osötat . Mackorna man får efter förlossningen ska bli himla goda
    Oj...jag köper nåt rostbröd som är saltat med havsalt, det fungerar hur bra som helst. Har testat vanligt sötat bröd också utan att höja värdena nämnvärt. Ibland får jag för mig att jag hade en dålig dag när de gjorde min belastning. Det högsta värdet jag kommit upp i sen jag började sticka finger i Oktober..är 7,4 under en förkylning.
  • xXMaLoXx
    anuya77 skrev 2010-01-07 23:13:30 följande:
    jag köpte Pauluns egen musli. Som sägs vara osötad men den höjde sockret till 12 så aldrig mer den för min del.
    Innehöll den frukt? Eller det förutsätter jag att den gjorde eftersom den höjde sockret. Den är säkert osötad, men frukten gör ju sitt till. Man får vara rätt vaken och kika på innehållsförteckningen när man ska handla, att det står osötat är ju ingen garanti för att det inte innehåller för mycket socker.
  • xXMaLoXx

    Nu har jag inte läst här på ett par dagar, av förklarliga skäl :D

    Nu är våran lilla kille född. Han kikade ut 100111 kl 02:21 på natten, efter ett lååångt dygn av pinvärkar och elände. Allt gick dock superbra, men jisses vad nära jag var att gå hem där på slutet, var ju helt färdig av alla pinvärkar.

    Well, man tog inget blodsocker på pyret efter förlossningen....han uppvisade inga tecken på att ha lågt socker så man ville inte besvära honom med det. De hade ju dessutom info om hur jag legat under min grav.

    Nu ska jag sätta mig och läsa ikapp lite :D


  • xXMaLoXx
    jennsans skrev 2010-01-13 14:16:03 följande:
    Stort Grattis =)
    Tida77 skrev 2010-01-13 14:25:25 följande:
    grattis!
    Tack så jättemycket :)

    Kanske ska tillägga att lillfisen vägde 3580g och var 54 lång när han föddes, så lång var han men hade inte lagt på sig för mycket pg a mitt socker.
  • xXMaLoXx
    himla skrev 2010-01-14 16:27:01 följande:
    välkommen ... ja jag har hört att man väldig lätt får tillbaka om man haft det tidigare... är nu inne på mitt 3:e barn men första grav db... så det är ju skönt mitt i allt .. å är ju i v.m31+0 idag såå inte alltför lång tid kvar... har tyvärr inga råd .. då jag själv är sån som tar åt mig just nu av alla andras tips då det är såå nytt för mig ... men jag har mestadels ändrat på basen .. äter fler ggr per dag ... bytt ut vitt bröd till mörkt... mera bulgur, fiberpasta mm istället för snabbmakaroner å sånt... å förståss mera grönsaker ...
    Jag märkte att bara äta mer regelbundet än innan gjorde stooor skillnad, och det är ju rätt logiskt egentligen.

    Jag tänker nog hänga kvar i den här tråden en stund, jag är ju nyfiken på hur det går för er alla :)
  • xXMaLoXx

    För min del så fick jag ett elektroniskt recept, så det var bara att hämta ut på valfritt apotek. Märkligt att du inte fått nån info om hur du ska få tillgång till det du behöver.


  • xXMaLoXx
    jennsans skrev 2010-01-21 13:08:26 följande:
    undrar om man ska ta med sig oboy själv till bb o få på fikabrickan?? sjukhusets chokladdryck som blandas med vatten är ju inge god...
    Jag tyckte den choklade smakade mums efter förlossningen. Dock så gick min plan att frossa massa choklad och läsk under förlossningen om intet, jag var inte ett dugg sugen på godis just då. Jag dristade mig till att låta dem göra en glassdrink åt mig iaf...för den bara mååååste man ju ha när man ska föda barn..har jag hört :P
Svar på tråden Fler med graviditetsdiabetes? Del 2