• Äldre 9 Jan 01:20
    21046 visningar
    24 svar
    24
    21046

    Vad kostade ditt nya kök?

    Själva köksskåpen: 29 000, Epoq
    Bänkskivorna+vask: 15 000,
    Vitvaror: 25-30 000, mest Whirlpool
    Diverse annat: 5-10 000
    Jobbet: -

    Stort kök med inbyggda vitvaror.

    Byggde köket själva när vi hade en stund över, drog ut på tiden och tog nästan ett halvår att färdigställa. Men snyggt blev det!


    Juli - 2010
  • Äldre 9 Jan 12:57
    #6
    Anna M skrev 2010-01-09 11:40:25 följande:
    är ni nöjda med köket? Vi funderar också på nytt kök från epoq. Funkade allt bra?
    Utseendemässigt och funktionsmässigt är vi jätte-nöjda! Dämpare på lådor och skåp funkar perfek. Vi valde ett kolsvart kök med mörkgrå socklar (som inte monterats än...)

    Vi har dock ett minus men det kan mycket väl vara ett fabrikationsfel på våra luckor. Minsta lilla sak skadar ytterfärgen så att grundfärgen syns och jag kan verkligen inte förstå varför de valt vit grundfärg till svarta luckor??? Tur att det finns svarta märkpennor att fylla i med. Men irriterande i vilket fall. Skulle dock som sagt tro att det blev fel vid tillverkningen så att färgen inte fäste ordentligt, har inte hört om samma problem från någon annan.

    Jag gillade att man kunde rita upp köket samt köpa det över nätet. Allt med leverans och så funkade perfekt, vi saknade inga delar utan snarare fick vi en täcksida över efter montering...? Dock levererades 600kg kök utanför huset vi bor i och vi bor på tredje våningen så det blev en del bärande för oss...

    Men på det stora hela så är vi helnöjda och rekommenderar Epoq
    Juli - 2010
  • Äldre 9 Jan 13:09
    #7

    När vi köpte vårt kök (ca 2 år sedan) hittade vi varken snygga bänkskivor, vaskar eller blandare på Epoqs sida, de har mycket bättre utbud nu.

    Vi köpte en svart kompaktlaminatskiva till vårt kök och såg nu att Epoq har samma fast billigare än vi köpte den...


    Juli - 2010
  • Äldre 9 Jan 23:02
    #10
    Soleirolia skrev 2010-01-09 20:47:17 följande:
    tack snälla för all svar. nåt annat som man bör tänka på extra mycket innan man drar igång?nån som haft hjälp av en köksplanerare av nåt slag, eller har ni gjort allt från scratch själva?
    Kolla upp alla rörläggningar!!!! Vi ritade och köpte vårt nya kök innan vi rivit ut det gamla och råkade ut för diverse överraskningar....

    Det stack upp ett rör ur golvet precis där vi skulle ha diskmaskinen så det blev en del fixande för att få rätt på det. Sen var väggen helt skev vilket vi inte upptäckt förrän vi monterat hälften av bänkskåpen..... den situationen fick vi rädda med mycket spackel! Sen fick vi såga en del i fläktröret.

    I övrigt så skötte vi allt själva. Man ritar ju i samma program som säljarna gör, i alla fall n'r det kommer till Epoq. Men vi ritade om köket säkert 20 gånger innan vi var nöjda och det hade inte kunnat bli bättre än det blev. Vårt kök är perfekt planerat
    Juli - 2010
Svar på tråden Vad kostade ditt nya kök?