Inlägg från: Balkongsong89 |Visa alla inlägg
  • Balkongsong89

    Han får inte upp den... varför!?

    Först och främst så handlar det ju om att han ska vilja bli uthållig och vara tillmötesgående. Om så är fallet och du har tålamod så kan ni börja träna. T.ex ha sex många gånger med kort tid emellan.

    Om han inte får upp den efter 20 min kan du t.ex. antingen prata om sånt som han tänder på. Du kan vara naken framför honom utan att röra honom till en början. Onanera framför honom.

    Om den inte blir hård av det så kan du suga av honom tills den blir hård. Men börja långsamt så det inte uppfattas som en stressaktion.

    En annan sak är att hitta rätt ställning, doggystyle t.ex. känns mer och är samtidigt mer dominant vilket kan göra det lättare att komma en t.ex missionären.

    Du kan rekommendera honom att tänka på avtändande saker, såsom gamla människor eller insekter osv.

    Be han köra in hela i dig, vänta där i 10 sekunder. Ut en gång och in igen. Vänta 10-20 eller stanna om det blir nära. Se det som en gradvis ökande process. Det kan vara najs för dig med om tempot börjar långsamt och ökar över tid.

    Be honom pulla dig med kloformade fingrar under korta pauser kan hjälpa. Så han vänjer sig vid dina ljud och sånt utan stimulering. Kan vara ett associations problem.

    Be han berätta något under sexet, något helt orelaterat. Stadigt tempo på meningarna och tydlig artikulering.

    Trycka tummen mot gommen ska kunna hjälpa vissa.

    Även att fokusera på kroppsdelar. Alltså inte bröst, fitta eller ansikte.

    Med ovan sagt, så krävs det ju ändå att ni båda vill samma sak och att ni försöker och har tålamod med varandra. Annars är der bara avbryta hela grejen.

    Hoppas det löser sig :)

Svar på tråden Han får inte upp den... varför!?