• Äldre 12 Jan 09:45
    28289 visningar
    564 svar
    564
    28289

    November 2007 bebisar.Del 8

    November 07-bebisar. Del 8!


    Snart blir våra små 2 år! Tiden går fort, här fortsätter vi prata {#lang_emotions_sunny}
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-12 09:47
    Förra tråden :

    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m47955644.html
  • Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8
  • Äldre 12 Jan 09:50
    #1
    Precis hemmkommen från Mvc,har ett lågt blodtryck och det förklarar ju min trötthet.{#lang_emotions_embarassed}
    Elias vaknar i för sig minst en gång per natt fortfarande vilket börjar kännas jobbigt och i bland frustrerande.Fast på dagarna är han världens goaste lille kille.Han har börjar förstå så mycket mer nu och är duktig med att redan hjälpa till hemma.
    I morrn avslutar jag min tredje kurs med ett stort prov på fem timmar,sen hoppas jag att jag får söka nästa kurs.  {#lang_emotions_wink}
  • Äldre 12 Jan 10:15
    #3
    saralindberg skrev 2010-01-12 10:12:03 följande:
    WhiteAngels: Bra initiativ! :)Är du gravid? :) Vet att du skrev om försenad mens, sen har inte jag läst nåt mer om det.
    Nej,inte gravid.
  • Äldre 15 Jan 08:31
    #10
    Har alla bytat sängar nu?eller någon som har spjälsängen kvar?

    I går rensade jag ut babykläder som ska i väg till en vän,resten får jag kasta ner i källaren för jag vet inte vart jag ska göra av det.
    Sen gjorde jag ett mysställe eller kojja som Elias kallar det i en av hans dubelgarderober ,och det uppskattades mycket.Eftersom hans rum är så litet fick jag den ideen redan när han var nyfödd och vi flyttade in.
    Jag hade betygsamtal med så nu har jag avslutat en andra kurs och ska till syon nästa vecka för att söka ny kurs.
  • Äldre 18 Jan 10:44
    #18
    Verkar som många är sjuka nu,krya på er.

    Själv har jag haft en superjobbig natt med endast 2 timmars sömn.Elias somnade ca halv 8 i går och vaknade halv 12 i natt o somnade inte förrän halv 4 .. =((
  • Äldre 20 Jan 06:40
    #25
    saralindberg

    Natten efter fick jag sova fem timmar och samma i natt,börjar känna mig mör.
    I går kväll la hans pappa honom för jag var i väg vid 7 och sen sov han till klockan vara halv 12 ,somna om igen och vaknade klockan fem och är vaken än.
    Grattis till flickan i magen!

    I dag har jag tagit Elias ledigt från dagis,kännde han behövde en mammadag,så vi ska gå o shoppa lite,inte överdrivet men hittar jag nåt kul så hittar jag nåt kul.

    Nu ska jag väcka dom andra barnen och fixa matsäck till dottern som ska på utflykt.
  • Äldre 27 Jan 11:55
    #34
    Elias har blivit mer mammig mer,ska gärna krypa upp i soffan eller följa efter en,att lämna på dagis där klänger han med gärna lite så jag får smita så fort jag kan,tror i för sig det har med hans förkylning att göra.
  • Äldre 11 Feb 09:22
    #59
    Ett tag sen jag skrev men har inte så mycket att skriva om just nu väl.
    Elias fick andra vaccinationsprutan o lördags och ingen reaktion denna gången i heller som jag var säker på han skulle få denna gången iaf.
    Han för tillfället blivit mammig emellanåt.I dag är han hemma med mig och myser och vi ska snart i väg och träffa en killkompis till mig och hans son.Ska bli kul att se hur dom leker fast där skiljer lite på dom i ålder.
    Men i morrn är det tillbakaa till dagis igen.Och lite pluggande som vanligt för min del.
  • Äldre 11 Feb 13:55
    #61
    saralindberg skrev 2010-02-11 09:30:46 följande:
    snuggle: Hoppas det går bra med sprutan! Johannes reagerade inte på någon av doserna, det var skönt. Märkte ni något efter första sprutan?cizzon: Haha, har det gått en månad är det ju dags igen! Man kan inte vara frisk för länge :P   WhiteAngels: Hur går det med studierna? Funkar det bra?
    Till och i från,förra veckan började jag med en ny kurs men så mycket hände runt om mig och jag hade ett stort beslut att ta med vilket gjorde att min motivation försvann spårlöst.I söndags fick jag tvinga mig sj sitta en hdel dag och plugga,hade ett inlämningsarbete som ska vara inne på fredag,men i går morse blev jag klar med det och kunde lämna in det så nu kan jag vara ledig ett par dar igen.
  • Äldre 13 Feb 17:28
    #67
    Elias spydde i går kväll,täcke kudde,lakan allt plus 2 gosedjur.Men han somnade om efter en stund och en liten flaska saft och sov ända till vid 8 i morse och då var han som vanligt.Bara smått snorig och hostig.Tveksam om det var magsjuka eller om han hostat så han kräkt,tyckte inte alls det luktade som magsjuka.Men han har iaf fptt behålla all mat i dag..
Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8