Inlägg från: saralindberg |Visa alla inlägg
  • saralindberg

    November 2007 bebisar.Del 8

    WhiteAngels: Bra initiativ! :)
    Är du gravid? :) Vet att du skrev om försenad mens, sen har inte jag läst nåt mer om det.

  • saralindberg

    Hur är det med er allihopa?

    Johannes fick andra dosen av vaccinet mot flunsan igår, inga reaktioner än så länge. Skönt!

  • saralindberg

    WhiteAngels: Vi har fortfarande kvar spjälsängen. Han förstod ändå inte på natten att han kunde klättra ur den och komma till oss när vi tog bort spjälorna, så då spelade det ingen roll. Vill hellre att han ligger kvar där på kvällen ett tag till och somnar själv.


    snuggle: Roligt att det går så bra med Amanda, rummet och sängen :)


    Jo anna: Håller med de andra, skönt att han äter! Och hoppas att de hittar en orsak till prickarna. När ska ni dit?


    cizzon: Tror att de kan få reaktion ett tag efter, så det var kanske därför hon fick feber. Och du får jättegärna skriva om Izabelle! Hon tillhör ju familjen :) Jag kommer säkert få med lillebrorsan lite här sen också, hehe.


    Vad ska alla göra i helgen? Jag ska åka till en kompis i Uppsala och hälsa på, helt själv. Killarna får klara sig själva hemma :) Micke åker till Spanien på fredag och blir borta en vecka, så han ville vara själv med Johannes lite före det också.

  • saralindberg

    Jo anna: Hur mår Theo? Hostar mer?
    Micke ska på träningsläger där nere en vecka. Hade gärna följt med men vill inte riktigt åka till Spanien såhär sent i graviditeten.

    Bambi: Har febern gått över på Melvin?

  • saralindberg

    cizzon: Skönt att tanden inte kommer att lossna iaf. Kan väl vara lite ballt med en grå tand ;) Johannes slog av en bit av en tand för ett år sedan kanske, och de sa också att den kunde bli missfärgad, i såna fall var den på väg att dö. Ni får väl hålla koll.

    WhiteAngels: Gick det bättre inatt?

    Och hörrni, jag är i chock. Vi var på tillväxt-ul idag, och det är en LILLASYSTER OCH INTE EN LILLEBROR. Herregud. Skönt att få reda på det nu och inte vid förlossningen :P
    Hon är normalstor än så länge (2,1 kg), några veckor för stort huvud. Vi ska få komma på ett till ul runt vecka 35-36 och se om hon fortfarande ligger bra till. Bm tyckte dock att jag skulle få planerad igångsättning oavsett hur stor hon blir, men det är väl upp till läkarna.

  • saralindberg

    snuggle: Hellre låtsas-vattkoppor än magsjuka :P
    Hur går det med budandet på radhuset?

    cizzon: Ja, jag vill gärna ha igångsättning före bf så att hon inte blir så stor (känns fortfarande konstigt att skriva hon :P). Hellre det än ett planerat snitt känner jag. Ska till bm om en vecka, ska be henne kolla upp möjligheterna då.

    Jo anna: Ja, fatta om jag hade fött och dom hade visat upp henne. Det hade blivit lite "Vart har snoppen tagit vägen?!" :)

  • saralindberg

    snuggle: Ok, men ni letar vidare med ny energi antar jag? :)
    Duktig hon är! JOhannes behöver bara se en person i vårdkläder så börjar han skrika...

    cizzon och Jo anna: Är på 32+4 idag, så det tar sig.

    Micke åkte till Spanien i fredags, mamma har bott här med oss i helgen. Det har gått rätt så bra, får se hur man klarar sig nu till veckan när man är själv med Johannes och magen.

  • saralindberg

    Hej på er! Här har det varit lugnt några dagar :)

    Har det jättejobbigt hemma med Johannes nu. Han har världens separationsångest, ska inte sova, inte lämnas på dagis, jag får knappt lämna rummet han är i. Är det någon av era som håller på så nu? Har ju inte så mkt energi just nu pga magen, och så är Micke i Spanien. Gah.

  • saralindberg

    cizzon: Micke kommer hem ikväll, ska åka ner och hämta honom på Arlanda. Ska bli skönt att få hem honom, det har varit rätt tungt som du skriver. Har också funderat på om Johannes kan känna av allt med magen och så, utan att kunna förklara vad det är som händer inom honom.


     


    snuggle: Vi har ju förklarat att det är en bebis där, han går fram ibland och drar upp min tröja och säger hej och så, men jag vet ju ändå inte exakt hur mkt han kopplar.


    Johannes väger också 14,5 nu, längden har jag ingen aning om. Vi har bara vägt honom hemma på vågen, ska inte till bvc förrän i maj skulle jag tro.


    Några nyheter på husfronten? :)


     


    Bambi: Är det vattkoppor eller var det något annat?


     


    Igår var jag till bm, allt såg bra ut. Fick tid för nytt ul och läkarbesök 16 feb (precis en månad före bf). Ska prata lite om förlossningen, får se vad de säger.

    Vad gör ni i helgen?

  • saralindberg

    snuggle: Hur gick det i söndags? Ursäkta om jag tjatar men är spännande att följa husjakten :)

    Micke har kanske fått salmonella med sig hem, kul avslut på resan liksom :) Han ska nog få komma till läkare idag.

Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8