Inlägg från: snugglebunny |Visa alla inlägg
  • snugglebunny

    November 2007 bebisar.Del 8

    Har också hittat hit!

    Idag är jag hemma med Amanda. Hon måste ju vara hemma från dagis hela veckan. Hon har inte fått så många fler koppor... man blir ju lite fundersam om det är vattkoppor eller inte. Men vad skulle det annars vara?

    Vi fixade (äntligen!) till hennes rum igår. Ställde in nya sängen, hon tyckte det var väldigt spännande. Hon fick somna i vår säng som vanligt och sen bar vi in henne. Hon sov i den fram till 3.30 då hon vaknade och var ledsen pga nappen var borta. Då fick hon sova hos oss resten av natten. Tycker ändå det var bra att hon kunde sova där några timmar. Nästa steg blir att få henne att somna i sin egen säng.

  • snugglebunny

    Jo anna: Låter som du kommer ha fullt upp.
    Men här i tråden kikar man ju in så ofta man vill/känner för.
    Skönt att Theo börjat äta igen. Hoppas ni får något bra besked om prickarna, kan ju inte vara meningen att han ska ha så hela tiden.

    Igår kväll somnade Amanda i sin säng. Jag satt på golvet bredvid och läste saga, sen sa vi godnatt och till slut somnade hon. *stolt* Hon vaknade vid 4 i natt och var ledsen så hon fick komma in till oss. Men det känns helt ok.

  • snugglebunny

    cizzon: Självklart får du skriva om lilltjejen!
    Jag har för mig att reaktionen på sprutan kunde komma ett tag efter, men man minns ju inte riktigt nu...

    Va roligt att gå till simhallen. Det måste vi göra med Amanda någon dag.

    I natt sov hon hela natten i sin säng. Vaknade inte förrän vid 6-tiden, vilket är normal tid för henne. Hoppas det fortsätter så här bra.

    White Angels: Vi har som sagt precis bytt från spjälsängen. Vi tyckte inte att Amanda verkade sova så bra i den längre, den kändes för trång. Och så tyckte vi hon skulle få sova i eget rum så då passade det bra att byta säng samtidigt. Spjälsängen står kvar än så länge bredvid vår säng, i fall att. Men fortsätter det så här ryker den snart. 

  • snugglebunny

    cizzon: Stackars Liam! Vilken otur! Skönt att det verkar ha gått bra i alla fall.

    saralindberg: Wow! Vilken överraskning!!

    Jag är lite trött idag, blev väckt 4.45 i morse och sen kunde jag inte somna om. Skulle iofs ändå gå upp 5.20 men varje minut är ju dyrbar...

    Vi håller på och budar på ett hus. Ett jättemysigt 50-talsradhus. Tyvärr var det många intresserade så det har varit full fart på budgivningen. Vi får se vad som händer. Nån gång ska det väl bli vår tur.

    Förresten, de var inte säkra på dagis att Amanda hade vattkoppor ändå. Suck... De tyckte inte skorporna såg ut riktigt som de brukar. Men det visar sig om några blir smittade om en vecka eller så. Hon missade i alla fall magsjukan som däckade nästan hela gänget på dagis förra veckan då hon var hemma. Det är vi glada för.

  • snugglebunny

    saralindberg: Tyvärr blev det inget med huset. Det drog iväg så vi tyckte till slut att det var överpris för det huset.  Så vi letar vidare.

    Jo anna: Ja, det går verkligen fort. De kan så himla mycket nu och lär sig nya saker hela tiden. Hoppas Theo kryar på sig snart!

    Idag var Amanda med sin pappa på Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Hon är med i en studie för förkylnlingsastman. De lyssnade på lungorna och tog blodprov. Hon var jätteduktig, de var tydligen imponerade. *stolt mamma*  När jag hämtade henne på dagis idag var det första hon visade sitt plåster med Lilla Gubben på.

    cizzon: Tack detsamma! Och trevlig helg till alla andra också!

  • snugglebunny

    saralindberg: Förstår att det blir jobbigt för dig att vara själv med Johannes. Och om han dessutom är väldigt mammig.

    Hur mycket förstår Johannes med bebisen i magen och så?

    Jo, vi letar vidare. Har kikat på ett hus ikväll. Får se vad det blir med det. Försöker att inte ha så stora förväntningar, man blir så besviken då.

    På Amanda börjar två-årstrotsen visa sig på allvar. Oj, vilka utbrott hon får när hon inte får som hon vill. Men däremellan är hon go och glad. Äter som en liten häst just nu, så någon fas är hon nog i.
    Hon var förresten 92 cm och vägde ca 14,5 kg när vi var hos läkaren. Följde sin kurva jättefint.

  • snugglebunny

    Vi ska titta på huset igen på söndag. Ena badrummet måste renoveras innan man kan använda det så det gör oss lite tveksamma. Men till rätt pris... Så vi kommer iaf följa budgivningen så får vi se.

    Bambi: Hur går det med vattkopporna?
    Vi vet ju inte om Amanda hade vattkoppor eller inte. Det verkar inte vara något barn som blivit smittad på dagis än.

    saralindberg: Skönt att han är hemma igen!
    Nej, vi har inte varit på bvc på bra länge. Det var så bra att de mätte henne nu hos läkaren för man är ju lite nyfiken på hur lång hon är. Vi har en sån där mätsticka men den har inte kommit upp än.

    Vi ska nog ta det ganska lugnt i helgen. Imorgon kväll blir jag och Amanda själva så då blir det myskväll. På söndag är det som sagt husvisning, ev ett hus till vi ska titta på. Det ska bli sol så vi ska nog försöka vara ute en del om det inte är för kallt.

  • snugglebunny

    saralindberg: Ingen fara! Det är ju bara roligt om någon är intresserad av det man tjatar om här. Vi bestämde oss för att inte gå på visningen, efter att ha sett besiktningsprotokollet. Vi fick ingen bra känsla och valde därför att kliva av.
    Vi tittade på ett annat hus som hade originalinredning från 1970, genomgående! Det kom vi också fram till att det inte var intressant...
    Suck! Letandet fortsätter....

    Usch va trist med salmonella!!

    Jag är så nöjd med Amandas dagis! Idag när jag kom spelade ena fröken gitarr och så sjöng de roliga sånger. Barnen dansade och hoppade runt och var jätteglada.

    Nej, nu är det dags att ge kissarna mat och börja med middagen. Blir spagetti och köttfärssås idag.

Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8