• Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8
  • saralindberg

    cizzon: Skönt att tanden inte kommer att lossna iaf. Kan väl vara lite ballt med en grå tand ;) Johannes slog av en bit av en tand för ett år sedan kanske, och de sa också att den kunde bli missfärgad, i såna fall var den på väg att dö. Ni får väl hålla koll.

    WhiteAngels: Gick det bättre inatt?

    Och hörrni, jag är i chock. Vi var på tillväxt-ul idag, och det är en LILLASYSTER OCH INTE EN LILLEBROR. Herregud. Skönt att få reda på det nu och inte vid förlossningen :P
    Hon är normalstor än så länge (2,1 kg), några veckor för stort huvud. Vi ska få komma på ett till ul runt vecka 35-36 och se om hon fortfarande ligger bra till. Bm tyckte dock att jag skulle få planerad igångsättning oavsett hur stor hon blir, men det är väl upp till läkarna.

  • snugglebunny

    cizzon: Stackars Liam! Vilken otur! Skönt att det verkar ha gått bra i alla fall.

    saralindberg: Wow! Vilken överraskning!!

    Jag är lite trött idag, blev väckt 4.45 i morse och sen kunde jag inte somna om. Skulle iofs ändå gå upp 5.20 men varje minut är ju dyrbar...

    Vi håller på och budar på ett hus. Ett jättemysigt 50-talsradhus. Tyvärr var det många intresserade så det har varit full fart på budgivningen. Vi får se vad som händer. Nån gång ska det väl bli vår tur.

    Förresten, de var inte säkra på dagis att Amanda hade vattkoppor ändå. Suck... De tyckte inte skorporna såg ut riktigt som de brukar. Men det visar sig om några blir smittade om en vecka eller så. Hon missade i alla fall magsjukan som däckade nästan hela gänget på dagis förra veckan då hon var hemma. Det är vi glada för.

  • cizzon

    Snugglebunny: Tur i oturen då när hon missade magsjukan:)

    Sara: Oj jisses:) Vilken nyhet!!! Och bra att de håller koll på henne! Var det så att du ville ha igångsättning?

  • WhiteAngels
    saralindberg

    Natten efter fick jag sova fem timmar och samma i natt,börjar känna mig mör.
    I går kväll la hans pappa honom för jag var i väg vid 7 och sen sov han till klockan vara halv 12 ,somna om igen och vaknade klockan fem och är vaken än.
    Grattis till flickan i magen!

    I dag har jag tagit Elias ledigt från dagis,kännde han behövde en mammadag,så vi ska gå o shoppa lite,inte överdrivet men hittar jag nåt kul så hittar jag nåt kul.

    Nu ska jag väcka dom andra barnen och fixa matsäck till dottern som ska på utflykt.
  • Jo  anna

    sara: Oj! Vilken nyhet. Och som du sa kan det ju vara skönt att få reda på det innan, så man inte går och tror att det ska komma ut en pojke. Då blir man nog lite chockad. =p

  • saralindberg

    snuggle: Hellre låtsas-vattkoppor än magsjuka :P
    Hur går det med budandet på radhuset?

    cizzon: Ja, jag vill gärna ha igångsättning före bf så att hon inte blir så stor (känns fortfarande konstigt att skriva hon :P). Hellre det än ett planerat snitt känner jag. Ska till bm om en vecka, ska be henne kolla upp möjligheterna då.

    Jo anna: Ja, fatta om jag hade fött och dom hade visat upp henne. Det hade blivit lite "Vart har snoppen tagit vägen?!" :)

  • cizzon

    Sara: Ja, då kanske du också hade fått en kul historia att dela med dig av i nån av trådarna här på fl om roliga grejjer man kläckte ur sig på förlossingen...;P
    Hoppas du får igångsättning då!! Jag tycker nu att de borde gå med på det med tanke på vad du gick igenom förra gången!
    Vilken vecka är du i nu?

    Jag har en vän som hade bf i onsdags! Är så spännande att se när den lilla skrutten vill komma ut:) Tror allvarligt jag hade sympati värkar här om dagen!!

    TREVLIG HELG{#lang_emotions_sunny}

  • Jo  anna

    sara: Ja, "nej det där är inte min". =p Undrar också vilken vecka du är i? =) Hoppas du får igångsättning.

    snuggle: Va skönt att det gått så bra med nya sängen. =) Va dom blir stora fort.

    Här är Theo sjuk igen. Kräkts i natt och han hostar och snorar jättemycket. =(

  • snugglebunny

    saralindberg: Tyvärr blev det inget med huset. Det drog iväg så vi tyckte till slut att det var överpris för det huset.  Så vi letar vidare.

    Jo anna: Ja, det går verkligen fort. De kan så himla mycket nu och lär sig nya saker hela tiden. Hoppas Theo kryar på sig snart!

    Idag var Amanda med sin pappa på Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Hon är med i en studie för förkylnlingsastman. De lyssnade på lungorna och tog blodprov. Hon var jätteduktig, de var tydligen imponerade. *stolt mamma*  När jag hämtade henne på dagis idag var det första hon visade sitt plåster med Lilla Gubben på.

    cizzon: Tack detsamma! Och trevlig helg till alla andra också!

Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8