• Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8
  • saralindberg

    snuggle: Ok, men ni letar vidare med ny energi antar jag? :)
    Duktig hon är! JOhannes behöver bara se en person i vårdkläder så börjar han skrika...

    cizzon och Jo anna: Är på 32+4 idag, så det tar sig.

    Micke åkte till Spanien i fredags, mamma har bott här med oss i helgen. Det har gått rätt så bra, får se hur man klarar sig nu till veckan när man är själv med Johannes och magen.

  • saralindberg

    Hej på er! Här har det varit lugnt några dagar :)

    Har det jättejobbigt hemma med Johannes nu. Han har världens separationsångest, ska inte sova, inte lämnas på dagis, jag får knappt lämna rummet han är i. Är det någon av era som håller på så nu? Har ju inte så mkt energi just nu pga magen, och så är Micke i Spanien. Gah.

  • WhiteAngels
    Elias har blivit mer mammig mer,ska gärna krypa upp i soffan eller följa efter en,att lämna på dagis där klänger han med gärna lite så jag får smita så fort jag kan,tror i för sig det har med hans förkylning att göra.
  • cizzon

    Sara: Här har vi inte märkt av nåt ännu, men kan ju komma! Men har märkt att på helgerna är han ofta mera mammig. Gissar att det är när han varit hemma torsdag fredag med mig. Annars är det mest pappa som gäller, han för och hämtar ju på dagis så:)
    Kanske Johannes börjar känna av det här med bebis och allt?! Och du orkar ju säkert inte lika mycket som vanligt så kanske han protesterar lite mot det?! Eller att han kanske saknar pappa och visar det så där?!Bara mina tankar:)
    När kommer Micke hem? Måste ju vara tugnt för dig nu!

  • snugglebunny

    saralindberg: Förstår att det blir jobbigt för dig att vara själv med Johannes. Och om han dessutom är väldigt mammig.

    Hur mycket förstår Johannes med bebisen i magen och så?

    Jo, vi letar vidare. Har kikat på ett hus ikväll. Får se vad det blir med det. Försöker att inte ha så stora förväntningar, man blir så besviken då.

    På Amanda börjar två-årstrotsen visa sig på allvar. Oj, vilka utbrott hon får när hon inte får som hon vill. Men däremellan är hon go och glad. Äter som en liten häst just nu, så någon fas är hon nog i.
    Hon var förresten 92 cm och vägde ca 14,5 kg när vi var hos läkaren. Följde sin kurva jättefint.

  • Bambi81

    Hej,


    har inte skrivit på ett tag nu, även om jag varit inne och läst. Fick en lättare variant av mjölkstockning natten tors-fre med feber och hela kittet, så sambon fick snällt stanna hemma från jobbet på fre så jag fick sova och vila. Nu tror jag att Melvin ev fått vattkoppor, så det ena löser av det andra. Dessutom har det än så länge varit en rätt speckad vecka.
    sara: kul att det är en liten tjej som bor i magen! Här har vi inte märkt av någon separationsångest från Melvin. Däremot efter en ganska lugn och harmonisk period har han börjat få helt vansinniga utbrott när han inte får som han vill. Hoppas att du orkar igenom dagarna tills Micke kommer hem igen!
    Snuggle: kommer ni att buda på huset ni tittade på ikväll?
    Jo anna: hoppas att Theo mår bättre igen!
    (¯`°?.¸ ღ Mammas små hjärtan ♥Melvin & Molly♥ ღ ¸.?°´¯)
  • saralindberg

    cizzon: Micke kommer hem ikväll, ska åka ner och hämta honom på Arlanda. Ska bli skönt att få hem honom, det har varit rätt tungt som du skriver. Har också funderat på om Johannes kan känna av allt med magen och så, utan att kunna förklara vad det är som händer inom honom.


     


    snuggle: Vi har ju förklarat att det är en bebis där, han går fram ibland och drar upp min tröja och säger hej och så, men jag vet ju ändå inte exakt hur mkt han kopplar.


    Johannes väger också 14,5 nu, längden har jag ingen aning om. Vi har bara vägt honom hemma på vågen, ska inte till bvc förrän i maj skulle jag tro.


    Några nyheter på husfronten? :)


     


    Bambi: Är det vattkoppor eller var det något annat?


     


    Igår var jag till bm, allt såg bra ut. Fick tid för nytt ul och läkarbesök 16 feb (precis en månad före bf). Ska prata lite om förlossningen, får se vad de säger.

    Vad gör ni i helgen?

  • snugglebunny

    Vi ska titta på huset igen på söndag. Ena badrummet måste renoveras innan man kan använda det så det gör oss lite tveksamma. Men till rätt pris... Så vi kommer iaf följa budgivningen så får vi se.

    Bambi: Hur går det med vattkopporna?
    Vi vet ju inte om Amanda hade vattkoppor eller inte. Det verkar inte vara något barn som blivit smittad på dagis än.

    saralindberg: Skönt att han är hemma igen!
    Nej, vi har inte varit på bvc på bra länge. Det var så bra att de mätte henne nu hos läkaren för man är ju lite nyfiken på hur lång hon är. Vi har en sån där mätsticka men den har inte kommit upp än.

    Vi ska nog ta det ganska lugnt i helgen. Imorgon kväll blir jag och Amanda själva så då blir det myskväll. På söndag är det som sagt husvisning, ev ett hus till vi ska titta på. Det ska bli sol så vi ska nog försöka vara ute en del om det inte är för kallt.

  • saralindberg

    snuggle: Hur gick det i söndags? Ursäkta om jag tjatar men är spännande att följa husjakten :)

    Micke har kanske fått salmonella med sig hem, kul avslut på resan liksom :) Han ska nog få komma till läkare idag.

Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8