• Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8
  • snugglebunny

    saralindberg: Ingen fara! Det är ju bara roligt om någon är intresserad av det man tjatar om här. Vi bestämde oss för att inte gå på visningen, efter att ha sett besiktningsprotokollet. Vi fick ingen bra känsla och valde därför att kliva av.
    Vi tittade på ett annat hus som hade originalinredning från 1970, genomgående! Det kom vi också fram till att det inte var intressant...
    Suck! Letandet fortsätter....

    Usch va trist med salmonella!!

    Jag är så nöjd med Amandas dagis! Idag när jag kom spelade ena fröken gitarr och så sjöng de roliga sånger. Barnen dansade och hoppade runt och var jätteglada.

    Nej, nu är det dags att ge kissarna mat och börja med middagen. Blir spagetti och köttfärssås idag.

  • Jo  anna

    snuggle: Va synd, hoppas ni hittar nått hus snart. =)

    sara: Hur går det med magen? När va det bebisen skulle komma? Hur har det gått med salmonellan? =s

    Här är Theo fortfarande sjuk, fick magsjuka igen och smittade mej också, han är fortfarande förkyld och har ont i öronen, men bara när han legat ner typ, vill inte ge penicillin i onödan när man kan klara av en öroninflammation utan det eftersom han nyss ätit en kur. Tycker att han kan bli frisk nu. =/

  • saralindberg

    snuggle: Åh, fullt med konstiga bruna och orangea nyanser då antar jag? :)

    Jo anna: Det går bra, det är full fart och den växer som ogräs. Har bf 16 mars så det är bara 1,5 månad kvar!
    Han är bättre, så det verkar läka ut av sig själv. Han behövde inte lämna prover så vi vet inte riktigt vad det var.

  • saralindberg

    Jo anna: Glömde skriva att hoppas Theo blir bra snart!

  • strojes

    Här är vi hostiga och snoriga nästan hela bunten (bara maken som är skapligt frisk). Vi fyra tjejer har varit hemma idag och ska vara det imorgon också men då går vi ut och träffar dagmamman och de andra ungarna ute i backen på fm.
    I slutet på maj är det inskolningsdags här. Det är vår stora tjej som fått plats på dagis, på en 5-årsavdelning (hon fyller ju 5 nu i februari). Tanken är att hon ska fortsätta i skolan där också sedan så vi flyttar henne redan nu så blir det inte så mycket nytt när hon ska börja skolan sedan. Får se hur länge vi orkar lämna på två olika ställen...småtjejerna ska gå kvar hos dagmamman tänkte vi tills de är 5 men vi får se hur det funkar så här.
    Nästa helg är det kalasdags här, 5-årskalas för stora tjejen. Hon har beställt en Hello Kitty-tårta, så det ska hon få såklart.

  • snugglebunny

    saralindberg: Ja, inte var det min smak direkt.
    Kul att det inte är långt kvar tills bebisen kommer. Tiden går så fort!

    Jo anna: Tack! Jag tycker också att Theo borde få bli frisk nu!!

  • Jo  anna

    sara: Va spännande. Är du nervös?

    skydiver: Ni får tänka så att om ca ett år måste? ni ändå lämna på två olika ställen, när hon börjar skolan tänkte jag på. =p

  • strojes
    Jo anna skrev 2010-02-03 07:24:31 följande:
    sara: Va spännande. Är du nervös?skydiver: Ni får tänka så att om ca ett år måste? ni ändå lämna på två olika ställen, när hon börjar skolan tänkte jag på. =p
    Det måste vi inte faktiskt ifall vi flyttar småtjejerna till det dagis stora tjejen ska börja på nu så är det samma hus som skolan. Dagiset håller till på nedervåningen och skolan en trappa upp!
  • saralindberg

    skydiver: Hoppas ni kryar på er allihopa snart!

    Jo anna: Jo, man börjar få lite rampfeber nu. Min mormor kom förbi jobbet idag med en overall hon hade hittat åt tösen. Den var så liten (strl 56)! Tänk att man ska göra allt det där igen.

  • Jo  anna

    skydiver: Jaha. =p Va praktiskt.

    sara: Ja så pyttelitet. Och mysigt. =)

    Theo har fått penicillin iaf. =(  Hoppas han kan bli frisk nu.

Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8