• Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8
  • WhiteAngels
    saralindberg skrev 2010-02-11 09:30:46 följande:
    snuggle: Hoppas det går bra med sprutan! Johannes reagerade inte på någon av doserna, det var skönt. Märkte ni något efter första sprutan?cizzon: Haha, har det gått en månad är det ju dags igen! Man kan inte vara frisk för länge :P   WhiteAngels: Hur går det med studierna? Funkar det bra?
    Till och i från,förra veckan började jag med en ny kurs men så mycket hände runt om mig och jag hade ett stort beslut att ta med vilket gjorde att min motivation försvann spårlöst.I söndags fick jag tvinga mig sj sitta en hdel dag och plugga,hade ett inlämningsarbete som ska vara inne på fredag,men i går morse blev jag klar med det och kunde lämna in det så nu kan jag vara ledig ett par dar igen.
  • Jo  anna

    Här är Theo sjuk igen. =( Man får se det från den ljusa sidan, han fick ju vara frisk i tre dagar iaf. Det är bara hosta och tvärtäppt rinnande näsa än så länge, hoppas det inte blir värre.

    snuggle: Reagerade hon på sprutan?

  • saralindberg

    Jo anna: Men usch, inte igen. Hur äter han nu? Är det bättre?

  • Jo  anna

    sara: Han hade kommit igång och ätit bra i ungefär en vecka, men idag har det varit dåligt igen. Han har nog gått ner en del i vikt, revbenen syns ganska bra. =/

  • cizzon

    Jo anna: Stackars Theo!!!

    Sara: Jamen visst!:) Vi kan ju inte riskera att personalen på hvc glömmer bort oss;P

    Idag fick det räcka tyckte jag, (egentligen redan igår) samlade mod och ringde hvc.
    Är det endast jag som tycker det är jobbigt att ringa dit?! Säkert från då han hade i öronen de där 6gångerna på 2månader... Känns som man ringer heela tiden, hönsmamma...
    Ja men iallafall fick vi komma på kontroll, läkarn sa direkt efter att ha lyssnat på hans lungor att han har lunginflammation. Men sen hade han bara 16 i crp så hon sa att det nog inte var lunginf. Fick astmamedicin och är han inte feber fri på månda så ska vi dit igen.

    Hoppas trådens alla sjuklingar kryar på sig så vi kan börja njuta av detta fina vinterväder!!

  • saralindberg

    Jo anna: Trist. Vad äter han? Äter han mkt av sånt han gillar, eller är han allmänt vrång? :)

    cizzon: Jag älskar att ringa till hc och bvc och krångla, får man prata med någon trevlig så är det ju bara bra men råkar man på någon sur så kan det göra min dag att få tjafsa lite :P Lika bra att ringa en gång för mkt än en gång för lite.
    Konstigt att det lät som lunginfl. men inte visade något på sänkan. Hoppas medicinen hjälper!

    Johannes har sovit hos mina föräldrar inatt, de kommer hit med honom om en liten stund. Skönt att få vila lite såhär på slutet.

  • WhiteAngels
    Elias spydde i går kväll,täcke kudde,lakan allt plus 2 gosedjur.Men han somnade om efter en stund och en liten flaska saft och sov ända till vid 8 i morse och då var han som vanligt.Bara smått snorig och hostig.Tveksam om det var magsjuka eller om han hostat så han kräkt,tyckte inte alls det luktade som magsjuka.Men han har iaf fptt behålla all mat i dag..
  • Jo  anna

    cizzon: Va konstigt. =S Hoppas medicinen hjälper. När Theo hade lunginflammation så sa dom att det är vanligt att man inte hör det på barn för att dom har så tunna "väggar" och det kommer massa andra ljud från alla håll.

    sara: Inget förutom godis. =( Men näsan har blivit mycket bättre så det är bara hosta nu och den har gett sej lite. Så skönt. Hur långt har du kvar nu? Skönt med lite vila. =)

  • cizzon

    Sara: Jaa men så kunde man ju också se det, en chans att få tjafsa lite!:P
    Passa på att ta alla tillfällen du får att vila nu!!!Johannes tycker säkert det är kul att vara hos mormor och morfar, och dom gillar dessutom säkert att ha honom:)

    Whiteangels:Hoppas det inte är magsjukan!

    Joanna:Tänk vad olika det kan vara!! Det hördes direkt sa läkarn, man hör ju även nu då han andas hur rosslig han är.
    Men så är det ju med allt förstås, olika för alla! Hoppas theo får tillbaka matlusten snart!!

    Vi har just varit ut och hämtat posten en liten bit bort. Liam fick sitta på sin kälke. Han har varit inne så länge även sovit inne nu denna vecka vilket han endast gjort några få gånger förut. Så vi tyckte han behövde lite frisk luft, men nu hostar stackarn som sjutton igen. Han har feber ännu idag, inte så högt men det har han sällan!

    Hoppas ni får en mysig vändag alla!!

  • WhiteAngels

    cizzon

    Det verkar inte ha varit magsjuka utan har nog varit en del av hans hosta pga förkylning.Han verkar lite bättre i dag till ohc med,inte alls så pipig i dag.

Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8