• Gulsåpa

    Ni som vaccinerade er, hur blåsta känner ni er på en skala 1-10?

    Nu börjar det ju krypa fram att vaccinet och varningarna kan ha varit en bluff.
    Experterna som från börjabn sa att h1n1-viruset var livsfarligt hade koppling till läkelmedelsbolagen och därav ett vinstintresse i sina uttalanden.

    En utredning har startat för att utreda hur stor skandal detta kan vara, frågan är inte om det är en skandal utan hur stor skandal det är.

    Lite senaste nytt ang vaccinet:

    http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/261325-expert-h1n1-vaccinet-ar-en-bluff

    Så, på en skala mellan 1-10... hur lurade känner ni er?

  • Svar på tråden Ni som vaccinerade er, hur blåsta känner ni er på en skala 1-10?
  • M Y L F

    Jag har inte tagit det men jag valde att vaccinera mina barn. Delvis för att om dom hade blivit riktigt sjuka så hade säkert försäkrings bolaget inte betalat ett rött öre med hänvisning att det var rekommenderat att man skulle vaccinera sig.


    Men nu blir man ju lite orolig när det står att det ev kan leda till cancer i framtiden. 
    Om det hela är en enda stor "bluff" så kommer jag att bli rasande. Tänk om våra barn nu riskerar att få framtida cancer pga av vaccinet?
    Jag känner mig inte blåst på något och det tror jag inte att dom vaccinerade gör heller. Men om man skall tro artikeln så blir man ju kanske orolig över vad ev framtida biverkningar kan bli.
  • Lilly mama

    Malariaprofylax är ju inget vaccin och inte ett säkert skydd. Märkligt påstående från en läkare att säga att man inte kan få malaria om man får profylax. Det är ju fel. Sen är väl inte vaccin 100% säkert heller, men som jag förstått det betydligt mer säkert än profylax.

    Jag känner mig inte lurad, utan är glad att det finns vaccin eftersom jag har vissa problem med lungorna. Jag hade alltså kunnat hamna i respirator om jag fått svinis.

  • Gung Ho
    SVejsan skrev 2010-01-20 15:07:32 följande:
    TS, över 1300 har behövt sjukhusvård och 25 dödsfall har skett. De hann inte "bli lurade" eller valde "inte att bli lurade":www.smittskyddsinstitutet.se/publikationer//#p15913Säg direkt till dom eller deras anhöriga och berätta att de gjorde "rätt" som "inte gick på lurendrejeriet"... sm...
    Ehh, jag tror inte det faktum att man kan dö av influensa var problemet, utan 'masshysterin' som fick en massa folk att stå och köa i timmar för en spruta när det i princip var en 'vanlig' ifluens (som inte speciellt många vaccinerar sig mot).
  • Rosenöga
    M Y L F skrev 2010-01-20 15:14:37 följande:
    Jag har inte tagit det men jag valde att vaccinera mina barn. Delvis för att om dom hade blivit riktigt sjuka så hade säkert försäkrings bolaget inte betalat ett rött öre med hänvisning att det var rekommenderat att man skulle vaccinera sig. Men nu blir man ju lite orolig när det står att det ev kan leda till cancer i framtiden.  Om det hela är en enda stor "bluff" så kommer jag att bli rasande. Tänk om våra barn nu riskerar att få framtida cancer pga av vaccinet? Jag känner mig inte blåst på något och det tror jag inte att dom vaccinerade gör heller. Men om man skall tro artikeln så blir man ju kanske orolig över vad ev framtida biverkningar kan bli.
    Det finns inga indikationer på att man skulle få cancer pga en dos vaccin. Tänk, om alla slutade röka eller aldrig började, hur många som skulle slippa få cancer. Fösök skydda dina barn från det som är en risk man är helt säker på.
  • Maggis

    Min stora fråga här är: Varför vill man att någon ska känna sig blåst? Jag gjorde en bedömning utifrån min situation med min yrkesbakgrund och min hälsodito, och kom fram till att vaccin var rätt för mig. Du, ts, gjorde en annan bedömning som kändes rätt för dig.

     Saken är väl den att man aldrig säkert kan veta säkert förrän utvärderingar har gjorts och de kan inte göras förrän efteråt. Och dit återstår en bit för att få hela bilden klar för sig. Så nej, jag känner mig inte blåst. Däremot så känner jag mig rätt trött på alla de ickevaccinerade som klappar sig på axeln och tycker de var så smarta som "såg sanningen" och verkar tycka det är trevligt att peka finger åt de som inte gjorde likadant. Smaklöst.


    //Maggis
  • förnuftokänsla

    Lite siffror att jämföra svinis med;


    On July 26, 2000, the Journal of the American Medical Association published a landmark paper by Barbara Starfield (Johns Hopkins School of Public Health), “Is US health really the best in the world?”  In it, Starfield revealed what many people inside the medical establishment already knew: every year, like clockwork, the medical system was killing huge numbers of people.  This wasn’t a dream.  It was too real.  By all rights (but who cares about rights?) the game was up.  The liars and the PR flacks and the public health agencies were going down.  The drug companies were going to take a lethal blow.  Hospitals all over America were going to have to confess their many sins.  Of course, that never happened.
    Each year in the US there are:
    • 12,000 deaths from unnecessary surgeries; 
    •   7,000 deaths from medication errors in hospitals; 
    •  20,000 deaths from other errors in hospitals; 
    •  80,000 deaths from infections acquired in hospitals; 
    • 106,000 deaths from FDA-approved correctly prescribed medicines.
     
    The total of medically-caused deaths in the US every year is 225,000. This makes the medical system the third leading cause of death in America, behind heart disease and cancer.
    These are the figures on the last several “epidemics.”  They are not yearly; they are totals, to date; global totals, except in the case of West Nile (US only):
    • SARS: 774 deaths.
    • WEST NILE: 1159 deaths.
    • BIRD FLU: 262 deaths.
    • SMALLPOX: (terrorist threat): 0 deaths.
    • SWINE FLU:  7909 deaths.
    To give perspective, 250 thousand to 500 thousand people die of ordinary flu-like illness every year.   Yet this astounding death rate accrues no interest as an epidemic.  It is only the “teaching (brainwashing) moments” of the phony epidemics that are promoted by health agencies (e.g., CDC and WHO) and their pharmaceutical allies, who rake in billions by manufacturing new vaccines.
  • Lejonninnan

    Instämmer att det är smaklöst! Troligtvis beror det på osäkerhet som alltid när någon kaxar sig.

    Faktum kvarstår att Sverige har haft mindre än hälften så många dödsfall per miljon invånare jämfört med länder som inte massvaccinerat (källa SMI). I teorin innebär det att ytterligare 25 skulle ha dött om vi inte massvaccinerat. Jag tycker det är en vinst att 25 människoliv (statistiskt) skall ha sparats!

    ...o kom nu inte med "ja men 3000 dör varje år av den vanliga influensan" för dessa 3000 har inte bekräftats utan antagits bero på säsongsinfluensa. Man gör nämligen inga obduktioner på 80-90 åringar som detta rör sig om. Äldre har ofta nedsatt immunförsvar dessutom och detta gör dem till "lätta offer".

  • Blissphemy
    Lejonninnan skrev 2010-01-20 16:43:39 följande:
    Instämmer att det är smaklöst! Troligtvis beror det på osäkerhet som alltid när någon kaxar sig. Faktum kvarstår att Sverige har haft mindre än hälften så många dödsfall per miljon invånare jämfört med länder som inte massvaccinerat (källa SMI). I teorin innebär det att ytterligare 25 skulle ha dött om vi inte massvaccinerat. Jag tycker det är en vinst att 25 människoliv (statistiskt) skall ha sparats! ...o kom nu inte med "ja men 3000 dör varje år av den vanliga influensan" för dessa 3000 har inte bekräftats utan antagits bero på säsongsinfluensa. Man gör nämligen inga obduktioner på 80-90 åringar som detta rör sig om. Äldre har ofta nedsatt immunförsvar dessutom och detta gör dem till "lätta offer".
    Jag tycker inte heller att det är helt smakfullt att försöka få de som redan har vaccinerat sig att känna sig lurade. Men jag tycker inte heller att det är smakfullt att bagatellisera de tusentals äldre som faktiskt dör i säsongsinfluensan varje år.

    Jag tror "Vad var det jag sa?-trådarna" i detta ämne kan komma sig av all skit man som massvaccinationsmotståndare fick ta emot av massvaccinationsförespråkare i höstas.
  • Lejonninnan
    Blissphemy skrev 2010-01-20 17:01:13 följande:
    Jag tycker inte heller att det är helt smakfullt att försöka få de som redan har vaccinerat sig att känna sig lurade. Men jag tycker inte heller att det är smakfullt att bagatellisera de tusentals äldre som faktiskt dör i säsongsinfluensan varje år. Jag tror "Vad var det jag sa?-trådarna" i detta ämne kan komma sig av all skit man som massvaccinationsmotståndare fick ta emot av massvaccinationsförespråkare i höstas.
    Det var inget försök att bagatellisera utan att belysa att dels, att fallen inte är bekräftade till skillnad mot fallen av svininfluensa samt dels, att dessa tusentals äldre med nedsatt immunförsvar pga. ålderdom, indirekt dör av ålderdom.
Svar på tråden Ni som vaccinerade er, hur blåsta känner ni er på en skala 1-10?