• Gulsåpa

    Ni som vaccinerade er, hur blåsta känner ni er på en skala 1-10?

    Nu börjar det ju krypa fram att vaccinet och varningarna kan ha varit en bluff.
    Experterna som från börjabn sa att h1n1-viruset var livsfarligt hade koppling till läkelmedelsbolagen och därav ett vinstintresse i sina uttalanden.

    En utredning har startat för att utreda hur stor skandal detta kan vara, frågan är inte om det är en skandal utan hur stor skandal det är.

    Lite senaste nytt ang vaccinet:

    http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/261325-expert-h1n1-vaccinet-ar-en-bluff

    Så, på en skala mellan 1-10... hur lurade känner ni er?

  • Svar på tråden Ni som vaccinerade er, hur blåsta känner ni er på en skala 1-10?
  • Neko

    Jag är iaf glad över att jag inte vaccinerade mej och fick sjukdomen, var sjuk i några dagar och nu har en naturlig immunitet =)

  • Minimax

    Jag är mycket nöjd över att ha vaccinerat mig och min familj. Känner mig inte alls blåst, utan stolt över att ha bidragit till att minska spridningen av influensan.

  • Miss Obsessive

    Varför skulle jag känna mig lurad? Jag köpte aldrig hysterin som var i höstas och var aldrig orolig för att smittas, utan vaccinerade mig endast pga jobbet. Hur som helst så är det bättre att förekomma än att förekommas.. 

  • cherrypie

    tack vare oss som vaccinera sig så försvann ju influensan snabbare. Lätt o va efterklok över att man inte vaccinera sig när alla andra typ gjorde det o förhindra smittspridningen. Och om det nu kommer att bli bi9verkningzar för oss som vaccinera oss i framtiden va glada då över att vi rädda er både nu och tar skiten för det om 20 år.

  • Rosenöga

    Är helnöjd med att jag och familjen tog vaccinet precis som majoriteten av svenska folket gjort. Det är ett underligt resonemang att säga att det var så få som blev sjuka och bara drygt 20 har dött. Det är ju avsikten med vaccinering att det ska bli få sjuka och få dödsfall. Man kan inte vänta med att ge vaccin tills de flesta insjuknat och många dött.

  • anne h
    Gulsåpa skrev 2010-01-12 14:29:43 följande:
    Nu börjar det ju krypa fram att vaccinet och varningarna kan ha varit en bluff.Experterna som från börjabn sa att h1n1-viruset var livsfarligt hade koppling till läkelmedelsbolagen och därav ett vinstintresse i sina uttalanden.En utredning har startat för att utreda hur stor skandal detta kan vara, frågan är inte om det är en skandal utan hur stor skandal det är.Lite senaste nytt ang vaccinet:nyheter24.se/nyheter/inrikes/261325-expert-h1...Så, på en skala mellan 1-10... hur lurade känner ni er?
    Inte ett dugg, speciellt inte efter att en på arbetet, en vuxen man i mkt bra kondition  fick influensan i november och blev mycket sjuk, han orkar inte ens arbeta halvtid ännu.
    Vad skulle den då inte gjort med oss som redan har lungproblem..?
    /anne.h, stolt morsa till fyra absolut perfekta barn ♥
  • LillaJag06

    Nej verkligen inte, jag är glad att jag tog den.


    Då en vanlig förkylning tar kol på mig / har en kronisk lungsjukdom
  • Lejonninnan

    Känner mig inte heller blåst!
    Jag kan inte se hur WHO skulle kunna ha agerat annorlunda än de gjorde med de prognoser man hade som underlag. Antingen kunde WHO ha agerat som de gjorde, eller så kunde de ha låtit bli att agera och i efterhand se hur pandemin artade sig. Skulle pandemin då vara värre än prognoserna visade, skulle alla vaccinationsinsatser vara förgäves.

    Tycker det är bra att WHOs agerande skall granskas av oberoende instanser och är säker på att utfallet blir så som jag skrivit.

  • Amazina

    Varför skulle jag känna mig lurad? Helt säker på att jag gorde rätt!

Svar på tråden Ni som vaccinerade er, hur blåsta känner ni er på en skala 1-10?