• Gulsåp­a
    Äldre 12 Jan 14:29
    37437 visningar
    332 svar
    332
    37437

    Ni som vaccinerade er, hur blåsta känner ni er på en skala 1-10?

    Nu börjar det ju krypa fram att vaccinet och varningarna kan ha varit en bluff.
    Experterna som från börjabn sa att h1n1-viruset var livsfarligt hade koppling till läkelmedelsbolagen och därav ett vinstintresse i sina uttalanden.

    En utredning har startat för att utreda hur stor skandal detta kan vara, frågan är inte om det är en skandal utan hur stor skandal det är.

    Lite senaste nytt ang vaccinet:

    http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/261325-expert-h1n1-vaccinet-ar-en-bluff

    Så, på en skala mellan 1-10... hur lurade känner ni er?

  • Svar på tråden Ni som vaccinerade er, hur blåsta känner ni er på en skala 1-10?
  • Xgirl8­3
    Äldre 20 Jan 11:47
    #72

    Känner mig inte ett dugg blåst! Vi vet inte hur stor smittspridningen blivit om inte såpass många vaccinerat sig, och jag ser det inte heller som att jag gjorde någon uppoffring.

    Jag är nöjd med mitt beslut!

  • Äldre 20 Jan 11:47
    #73

    Nej, inte precis, vaccinet var gratis och jag har inte blivit sjuk.


    Älskade ungen ska bli storasyster
  • lokiss­e
    Äldre 20 Jan 11:51
    #75
    YayasMami skrev 2010-01-20 11:50:24 följande:
    Påstår du att jag är blåst?!
    hur tolkar du saken?
    Difficile est saturam non scribere
  • Äldre 20 Jan 11:59
    #76
    Modesty Blaise skrev 2010-01-20 11:27:06 följande:
    Får jag fråga var du hämtar din information som du säger dig lita på? Har du speciellt insatta kontakter som vi andra saknar?
    Nej men jag har en hjärna, om andra saknar detsamma får stå för de.
    VARFÖR ska jag spruta in Tiomersal (kvicksilver som dessutom inte är lagligt) i mitt blod när jag är gravid (och inte ens får äta ost) för en influensa som dödat några få medan den årliga influensan dödar flera tusen? Jag ser inte logiken. Det dör ju mer människor av HIV än denna influensa, eller blir påkörda när de korsar gatan. Dessutom ställer det sig en hel del frågetecken att vissa länder avråder gravida att vaccinera sig med vaccin innehållande vaccin och att sverige gör en annan bedömning. Ingen rök utan eld. Däremot har influensan blivit en höna av en fjäder.
    Jag är sällan sjuk, jag ser till att hålla god hygien och äta nyttig och bra mat.
  • TvåHär­EttPåV­äg
    Äldre 20 Jan 12:01
    #77
    YayasMami skrev 2010-01-20 11:59:04 följande:
    Nej men jag har en hjärna, om andra saknar detsamma får stå för de.VARFÖR ska jag spruta in Tiomersal (kvicksilver som dessutom inte är lagligt) i mitt blod när jag är gravid (och inte ens får äta ost) för en influensa som dödat några få medan den årliga influensan dödar flera tusen? Jag ser inte logiken. Det dör ju mer människor av HIV än denna influensa, eller blir påkörda när de korsar gatan. Dessutom ställer det sig en hel del frågetecken att vissa länder avråder gravida att vaccinera sig med vaccin innehållande vaccin och att sverige gör en annan bedömning. Ingen rök utan eld. Däremot har influensan blivit en höna av en fjäder.Jag är sällan sjuk, jag ser till att hålla god hygien och äta nyttig och bra mat.
    du får mer kvicksilver i dig av att äta fisk om du äter fisk regelbundet under ett år..
  • Äldre 20 Jan 12:02
    #78

    Vaccin innehållande kvicksilver ska det stå och inget annat.

  • Modest­y Blaise
    Äldre 20 Jan 12:02
    #79
    YayasMami skrev 2010-01-20 11:59:04 följande:
    Nej men jag har en hjärna, om andra saknar detsamma får stå för de. VARFÖR ska jag spruta in Tiomersal (kvicksilver som dessutom inte är lagligt) i mitt blod när jag är gravid (och inte ens får äta ost) för en influensa som dödat några få medan den årliga influensan dödar flera tusen? Jag ser inte logiken. Det dör ju mer människor av HIV än denna influensa, eller blir påkörda när de korsar gatan. Dessutom ställer det sig en hel del frågetecken att vissa länder avråder gravida att vaccinera sig med vaccin innehållande vaccin och att sverige gör en annan bedömning. Ingen rök utan eld. Däremot har influensan blivit en höna av en fjäder. Jag är sällan sjuk, jag ser till att hålla god hygien och äta nyttig och bra mat.
    Då tackar jag för förklaringen. Den ser ut som jag misstänkte att den skulle göra. 
  • Äldre 20 Jan 12:10
    #80
    TvåHärEttPåVäg skrev 2010-01-20 12:01:04 följande:
    du får mer kvicksilver i dig av att äta fisk om du äter fisk regelbundet under ett år..
    Jag äter inte insjöfisk. Framförallt inte under graviditet eftersom det inte rekommenderas. Och du talar om under ett år, här snackar vi spruta in på några skunder. Det blir lite skillnad där då.
  • Äldre 20 Jan 12:20
    #81

    0 lurad på skalan 1-10.

  • SunnyB­unny
    Äldre 20 Jan 12:21
    #82

    Fy fan säger jag bara om det här visar sig vara sant! Och vadå GRATIS..ingenting är gratis här i livet! Vi alla som betalar skatt betalar även hela det här kalset. Den mängden av pengar som det här kommer kosta i slutändan kunde ha gått till nåt mycket vettigare!

    Det dör MASSOR av människor av vanlig influensa,cancer,aids osv!

    Och det som skrämmer mig mest är att folk utan nån som helst betänketid sprang och spruta i sig ett vaccin, och ännu skrämmande sina BARN som de inte vet ett skit om! Vet inget om bieffekter längre fram!!? Det tycker jag är sjukt!

    Jag lider verkligen med dem drabbade, men alla har nån som har gått bort i nån slags sjukdom säkert. Och det gör ont! Har en släkting som dog av vanlig influensa! Alla får göra som de vill i slutändan, men jag själv har den åsikten att dem pengarna kunde gått till nåt helt annat där de hade gjort mer nytta!

Svar på tråden Ni som vaccinerade er, hur blåsta känner ni er på en skala 1-10?