• milk and honey

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Här fortsätter vi som är runt 40 och gläds åt plus och är deltagande när det inte fungerar som man vill.. Att vi har lika skoj och skrattar med varandra.. Alla är välkomna oavsett om det är första eller tionde barnet..  bara ni är lika galna som vi här i tråden

    Och när vi fått de efterlängtade beskedet så fortsätter vi såklart att följas åt här oxå..

    Länk till gamla trådarna ifall ni vill ha någon info om något..
    www.familjeliv.se/Forum-11-238/m46066177.html
    www.familjeliv.se/Forum-7-124/m42054418.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-238/m43931565.html
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m44034420.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-238/m48216865.html


    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-07-28 16:10
    www.familjeliv.se/Forum-3-365/m53688669.html

    En fortsättningstråd för oss som pluppat ur sina underverk
    Även om jag gärna hänger kvar i denna tråd oxå
  • Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5
  • BellyBandit

    HEJ KVINNOR JAG SKRIKER NU

    JAG HAR ÄGGLOSSNING

    PRECIS SOM JAG TRODDE
    INGEN INFEKTON
    ALLA VÄRDEN ÄR HELT OKEJ
    OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!!!!!!!!

    e inne en supersnabbis under matlagningen har inte läst bakåt men jag e så jävla glad
    mannen min frågade gynekologen hur det kunde komma sig att det kunde vara så tidigt
    och hon svarade att ja hon är ju fertil och barnet har ju varit död i 5 veckor så kroppen e redo... fast inte för att bli gravid för att jag blöder fortfarande eller ja lite avslag så...

    men jag är så GLAD

    PUSS PÅ ER FÖR ALLT STÖD!

  • Dynah
    BellyBandit skrev 2010-01-18 16:08:30 följande:
    HEJ KVINNOR JAG SKRIKER NUJAG HAR ÄGGLOSSNING PRECIS SOM JAG TRODDEINGEN INFEKTONALLA VÄRDEN ÄR HELT OKEJOCH JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!!!!!!!!e inne en supersnabbis under matlagningen har inte läst bakåt men jag e så jävla gladmannen min frågade gynekologen hur det kunde komma sig att det kunde vara så tidigtoch hon svarade att ja hon är ju fertil och barnet har ju varit död i 5 veckor så kroppen e redo... fast inte för att bli gravid för att jag blöder fortfarande eller ja lite avslag så...men jag är så GLADPUSS PÅ ER FÖR ALLT STÖD!
    GRATTIS!!{#lang_emotions_sunny}
  • Dynah

    Aaaaaaahhhhhhh.....fick på eftermiddagen otroligt ont i halsen....och tröttheten växer....vet inte om jag tar mig till BM och min inskrivning imorgon bitti ens....{#lang_emotions_yell}

  • BellyBandit

    Dynah
    du får helt enkelt ta en taxi och rullstol
    fy fan de e ena ruskiga förkylningar som går just nu

    tack för solen {#lang_emotions_sunny}känner mig som en nöjd {#lang_emotions_cat} men vet ännu inte om jag vågar               "go for the {#lang_emotions_plus} "
    men jag har ju ingen brådska

    {#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_flower} och blommor till alla er

    gud vad fånig man e för att man har ägglossning hehe

  • Happiness
    BellyBandit skrev 2010-01-18 19:17:01 följande:
    Dynahdu får helt enkelt ta en taxi och rullstolfy fan de e ena ruskiga förkylningar som går just nutack för solen känner mig som en nöjd men vet ännu inte om jag vågar               "go for the "men jag har ju ingen brådska och blommor till alla ergud vad fånig man e för att man har ägglossning hehe
    Jag har ju också haft MF/MA ganska nyligen...Ja det vet du ju redan. Funderar också mycket på det här med Äl. Då till min fråga...du skrev att du hade ÄL men hur vet du egentligen det for sure så att säga?
  • MPson

    Kul att följas åt i en ny tråd. Grattis till allt glatt som hänt och kram till alla er med lite tråkigare händelser.

    Jag kom hem från sjukhuset idag. Blev inlagd igår då jag började blöda massor. Tur i oturen var vi ju förberedda på att det eventuellt kunde sätta igång efter VUL i onsdags då vi fick veta att det inte fanns någon där inne. Tänker att det skulle varit värre om vi inte gjort ultraljudet, jag hade trott att allt var ok och sen kom blödningen, vilken värre chock.
    Blödde mycket hela dagen från kl 10 och väntade fastande hela dagen och kvällen att kroppen skulle sköta allt själv men kl 23 svimmade jag nästan på toa. Jag hade jätte dåliga blodvärden så jag blev snabbt sövd och skrapad. Slapp få blodtransfusion men det var nära. Är svag och skakig men ska nu föröska ta nya tag och komma iform igen, äta järn och nyttig mat.
    Efter fyra skrapningar och missfall/ma så vill ju veta vad som är fel. Att bli gravid är inte problemet tydligen, det växer inte vidare....
    Vet inte om de gör någon utredning då jag fyllt 39 och snart 40 år. Ska på återbesök om 6 - 8 veckor, får se vad de säger då.
    Hur hemskt detta än blev så tänker man "kanske nästa gång....", konstigt.

  • glimman2012
    milk and honey skrev 2010-01-17 22:05:04 följande:
     Glimman: Du skriver hon, vet du att de är en flicka eller ? och hur lyckas du med att inte gå upp i vikt alls? går du på någon diet eller? En annan är uppe i 8 kg, och de var helt ok enligt min bm..

    Milk illamående de första 20 och en övervikt på nästan 30 kg i inskrivning. Men avslutar med att jag inte kan äta längre pga av bråck på magmunnen....
    men hade hoppats att jag kunde äta lite ialla fall men det lilla jag får i mig räcker inte för pyret så hon tar av min fettreserv.  Jag får se när jag träffar BM nästa vecka....

    ang tjej eller inte RUL en sa att det var en tjej men jag litar inte på det, utan börjar mer och mer ställa in mig på att det är en kille ialla fall.
  • talamod
    Anyah skrev 2010-01-18 13:19:26 följande:
    Nej ger upp gör jag inte men det känns i hjärtat när tantf-n kommer. Jag hade ju drömt en natt att jag fick en liten bebisflicka och natten till lördagen drömde jag att jag plussade på gravtest. Det gjorde det ju inte bätter precis.. Stod på vildsvinspass i kylan mitt inne skogen på lördagen när jag kände att det kom ngt i trosan.. Inte bästa läge precis.. Men that´s life..
    Å jag hoppas verkligen att du drömmer sanndrömmar. Vildsvinsjakt låter farligt. PÅ landet finns det massor med vildsvin, Har sett flera och man vill inte komma ivägen för en sugga med kultingar inte. De är imponerande! Fick ni nån?
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod
    Charlotta66 skrev 2010-01-18 14:41:56 följande:
    Säger lusten varje dag - kör varje dag Forskningen säger ju som sagt var lite olika men de viktigaste e ju att man har det bra tillsammas
    Bra talat. Bättre en gång för mycket en gång för lite...{#lang_emotions_money_mouth}
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod
    Anna65 skrev 2010-01-18 15:42:25 följande:
    Helt ok, Tack. Nu ska jag på besök till min arbetsplats, ett par år sedan jag var där. Ska börja arbetsträna om 2 veckor. Har en så fin kollega som jobbar över bara för att jag kan komma till jobbet när det är relativt få där inne. Har varit så nervös över hur det kommer att gå, är så bräcklig psykist fortfarande, men det var jag som tog initiativet i höstas för att det är dags nu. Ett par tjejer har magar på jobbet nu och en av dem har samma BM som jag hade med prinsen, konstigt livet av alla 365 dagar så kommer jag att bli påmind ofta om det datumet nu. Datum är ju bara datum eller hur.  Ett stort steg kommer jag att ta nu i alla fall och jag vet att det är så viktigt för mig för att komma dit. Men som jag har skrivit innan så har jag och familjen bestämt att det här året är vårt år. Kramisar.
    Vad skönt att du har en fin kollega. Små steg är ju vad man ta när man är på väg tillbaka. Jag vet. Att lyssna på sig själv och tillåta sig att vara svag. Massor med kramar till dig.
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5