Forum Land - Adoption
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Hjälp mig att tänka klart!!! (Colombia/Etiopien)

  Tis 19 jan 2010 09:30 Läst 6065 gånger Totalt 53 svar
  Visar endast inlägg av LG74 - Visa alla inlägg
 • Tis 19 jan 2010 09:30 #7

  Det är svårt det där när man tagit till sig ett land som sitt. Jag hade dock valt att skicka till det land jag först kommit fram till, om inte hjärtat sagt nej - det är fel, precis som Ethi så klokt skriver. Allt är så föränderligt i adoptionsvärlden, vem vet hur det ser ut om ett år? JAg förstår att du inte mår bra av att bara vänta, det är frustrerande och jobbigt då man vill ha barn NUU! Känner så med er som väntar på era barn. På ett annat forum så skrev en mamma så här för några år sedan och det tycker jag var så bra: Vad är det vi vill ha? Våra gener eller ett barn? Valet var lätt - ett barn. De valde då att starta med adoption. När de skulle adoptera sitt andra barn så var de tvugna (?) att byta land vilket de kände var svårt och jobbigt. Då tänkte de så här: Vad är det vi vill ha? En colombian (deras första barn var därifrån) eller ett barn? Valet var lika lätt - ett barn! De hämtade sitt lillasyskon i Vitryssland. Lycka till med ert val! Kram Lisa mamma till två prinsar födda i Colombia

 • Tis 26 jan 2010 14:48 #22
  morgonsolan skrev 2010-01-26 10:21:19 följande:
  Nu är det klart. Det blev Colombia, och snabbare än vad vi trott! Känns helrätt nu, vi är såååå glada!Vad konstigt det är.. Vi startade i Östeuropa.. tog ett jättekliv till Asien, hoppade till Afrika därifrån och hamnar i Sydamerika.. Colombia.
  Härligt! Ni är inte ensamma om att fundera jorden runt innan man hamnar "rätt". Känner så igen mig. Partisk som jag är kan  jag bara gratulera er till Colombia. Det är ett fantastiskt land att adoptera ifrån! (men det tycker säkert alla om sina länder )

  GRATTIS!!!

  Kram Lisa
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll