• LillaP­inglan
  Äldre 22 Jan 10:00
  342926 visningar
  1285 svar
  1285
  342926

  Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12

  Hittat hit oxå.. :)

 • LillaP­inglan
  Äldre 25 Jan 09:56
  #18

  samma här, kommer och går hela tiden. Vissa dagar är det lugnare ch bara lite hackigt medans andra dagar är nästan panikartade för att det blir föör mycket av allt! Antar det beror mycket på hur livet ser ut runt en de dagarna..Jag stressar iaf helt klart för mycket, jämt. Måste sluta med det, så kanska hjärtmedicinen kan upphöra oxå tillslut.Hoppas och tror det iaf!

 • LillaP­inglan
  Äldre 30 Jan 08:56
  #50

  Hej alla ! Vi var på Ul på östra igår. Vi kom in som glada föräldrar och ut gråtande. Mitt barn i magen har ett hjärtfel! Av all skit man kan få, så har bebben en övre vänster förmak som är onormalt liten. Ska tillbaks om 2 veckor igen och se om de hittar nåt mer eller om man kan leva normalt med det ändå. Hoppas verkligen det. Har världens huvudvärk nu pga att mina ögen och skalle är helt söndergråten. ;( På måndag ska jag även göra fostervattensprov och se om de hittar annat. Håll alla tummar för oss nästa vecka. Kan vi behöva.. Mitt hjärta gör ONT.

 • LillaP­inglan
  Äldre 31 Jan 16:47
  #57

  tack för värmande ord! Hoppas att det går bra på FVP i morfon och att vi får bra besked. Vi får ju ta en sak i taget..Men just nu så kan jag bara tänka svarta tankar. Vill att denna veckan ska gå FORT! Kram på er

 • LillaP­inglan
  Äldre 1 Feb 16:18
  #59

  Hej alla! FVP gick som det skulle. Nu ska jag bara se till ocfh vila ifrån jobbet i 2 dagar.Bara ligga i sängen och äta godis ;) Får ett snabb svar ev redan imorgon, senast torsdag om hur det gått på provet. Håller alla mina fingrar och tår i kors nu.
  Mitt hjärta hoppas i övrigt som vanligt, men inte mer iaf, som jag trott..

 • LillaP­inglan
  Äldre 1 Feb 16:20
  #60

  På tal om gatroskopi, så var du verkligen duktig! har själv fått en slang ner så, och det gör jag aldrig om i vaket tillstånd ;)

 • LillaP­inglan
  Äldre 3 Feb 18:34
  #62

  på måndag är jag inte längra gravid. mitt barn var svårt döds sjuk :( jag bara gråter. fattar inte hur jag ska orka gå igenom en förlossning nu...

 • LillaP­inglan
  Äldre 4 Feb 17:55
  #68

  tack alla för värmande ord..jag hoppas man kan gå vidare bara. men man gör väl det ,hoppas jag?

 • LillaP­inglan
  Äldre 13 Feb 09:02

  Jag tror oxå att man kan "hela" sig själv! kanske inte alla fel i kroppen men som våra extraslag och rusningar, vi kan nog säkert påverka massor genom att stressa av helt (enkelt!? ) och äta bra kost, så som serotonin låter faktiskt helt rätt!  Jag är ju ingen expert, men man är ju villig att testa iaf?! vet iaf att när jag fick sömnbrist när sonen kom, så började mina extraslag, som jag aldrig haft innan sömnbristen!

 • LillaP­inglan
  Äldre 2 Mar 08:08

  Moonbride: vet ärlig talat inte hur många, kommer inte ihåg, det har vart olika gång till gång när jag haft mina bärbara ekg..Väntar på ännu ett ekg, när som helst borde jag väl bli kallad till det nu igen. De lär nog hitta samma saker som innan, alltså inget de gör något åt förrutom att jag fortsätter med mina tabletter, Propranolol. Lycka till med ditt!

  Måste fråga er andra, när ni tränar och har det som svettigast, vad ligger er max puls runt ca?

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12
Logga in
Bli medlem