Forum Allmänna: Blandat - Medlemstrådar
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12

  Fre 22 jan 2010 10:00 Läst 254368 gånger Totalt 1284 svar
  Visar endast inlägg av LillaPinglan - Visa alla inlägg
 • LillaP­inglan
  Återställ
  Fre 22 jan 2010 10:00 #3

  Hittat hit oxå.. :)

 • LillaP­inglan
  Återställ
  Mån 25 jan 2010 09:56 #18

  samma här, kommer och går hela tiden. Vissa dagar är det lugnare ch bara lite hackigt medans andra dagar är nästan panikartade för att det blir föör mycket av allt! Antar det beror mycket på hur livet ser ut runt en de dagarna..Jag stressar iaf helt klart för mycket, jämt. Måste sluta med det, så kanska hjärtmedicinen kan upphöra oxå tillslut.Hoppas och tror det iaf!

 • LillaP­inglan
  Återställ
  Lör 30 jan 2010 08:56 #50

  Hej alla ! Vi var på Ul på östra igår. Vi kom in som glada föräldrar och ut gråtande. Mitt barn i magen har ett hjärtfel! Av all skit man kan få, så har bebben en övre vänster förmak som är onormalt liten. Ska tillbaks om 2 veckor igen och se om de hittar nåt mer eller om man kan leva normalt med det ändå. Hoppas verkligen det. Har världens huvudvärk nu pga att mina ögen och skalle är helt söndergråten. ;( På måndag ska jag även göra fostervattensprov och se om de hittar annat. Håll alla tummar för oss nästa vecka. Kan vi behöva.. Mitt hjärta gör ONT.

 • LillaP­inglan
  Återställ
  Sön 31 jan 2010 16:47 #57

  tack för värmande ord! Hoppas att det går bra på FVP i morfon och att vi får bra besked. Vi får ju ta en sak i taget..Men just nu så kan jag bara tänka svarta tankar. Vill att denna veckan ska gå FORT! Kram på er

 • LillaP­inglan
  Återställ
  Mån 1 feb 2010 16:18 #59

  Hej alla! FVP gick som det skulle. Nu ska jag bara se till ocfh vila ifrån jobbet i 2 dagar.Bara ligga i sängen och äta godis ;) Får ett snabb svar ev redan imorgon, senast torsdag om hur det gått på provet. Håller alla mina fingrar och tår i kors nu.
  Mitt hjärta hoppas i övrigt som vanligt, men inte mer iaf, som jag trott..

 • LillaP­inglan
  Återställ
  Mån 1 feb 2010 16:20 #60

  På tal om gatroskopi, så var du verkligen duktig! har själv fått en slang ner så, och det gör jag aldrig om i vaket tillstånd ;)

 • LillaP­inglan
  Återställ
  Ons 3 feb 2010 18:34 #62

  på måndag är jag inte längra gravid. mitt barn var svårt döds sjuk :( jag bara gråter. fattar inte hur jag ska orka gå igenom en förlossning nu...

 • LillaP­inglan
  Återställ
  Tor 4 feb 2010 17:55 #68

  tack alla för värmande ord..jag hoppas man kan gå vidare bara. men man gör väl det ,hoppas jag?

 • LillaP­inglan
  Återställ
  Lör 13 feb 2010 09:02 #106

  Jag tror oxå att man kan "hela" sig själv! kanske inte alla fel i kroppen men som våra extraslag och rusningar, vi kan nog säkert påverka massor genom att stressa av helt (enkelt!? ) och äta bra kost, så som serotonin låter faktiskt helt rätt!  Jag är ju ingen expert, men man är ju villig att testa iaf?! vet iaf att när jag fick sömnbrist när sonen kom, så började mina extraslag, som jag aldrig haft innan sömnbristen!

 • LillaP­inglan
  Återställ
  Tis 2 mar 2010 08:08 #169

  Moonbride: vet ärlig talat inte hur många, kommer inte ihåg, det har vart olika gång till gång när jag haft mina bärbara ekg..Väntar på ännu ett ekg, när som helst borde jag väl bli kallad till det nu igen. De lär nog hitta samma saker som innan, alltså inget de gör något åt förrutom att jag fortsätter med mina tabletter, Propranolol. Lycka till med ditt!

  Måste fråga er andra, när ni tränar och har det som svettigast, vad ligger er max puls runt ca?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll