Forum Allmänna: Blandat - Medlemstrådar
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12

  Fre 25 jan 2013 11:45 Läst 253798 gånger Totalt 1284 svar
  Visar endast inlägg av bodilb - Visa alla inlägg
 • Fre 25 jan 2013 11:45 #1103

  Skönt att läsa detta måste jag säga. trodde jag var allvarligt sjuk. Har väl varit lite hypokondrisk den senaste tiden och för ett år sedan ungefär började detta med extraslag, eller jag tror att det är det men vet inte säkert. 
  Kan uppkomma när som helst på dagen men ofta när jag promenerar, ibland när jag hostar till och ibland bara när jag tittar på tv och inte alls är orolig. Jag har tagit prover och ekg flera gånger, inget konstigt.  Det känns ofta som så att det svindlar till inifrån magen och känns ända upp i halsen, man måste liksom svälja och så blir man liksom lite svag. 
  Några gånger har jag haft som attacker på kanske en halvtimme då det liksom åker upp och ner i kroppen och det känns som jag ska försvinna och jAG får värsta dödsångesten. Försvinner ofta om jag ringer någon och pratar om det. Det är som blodtrycket åker berg och dalbana eller att hjärtat slår extraslag gång på gång och inte kan sluta och jag blir oerhört stressad. Svårt att förklara. Fler som känner likadant?
   När jag haft såna attacker blir jag ofta sjukskriven dagen efter och känner mig helt slut. Tror också att det går att framkalla och ju mer man tänker på det och ju mer stressad man blir av det ju oftare kommer det. Konstigt att det kan vara så.
  Min största rädsla nu med detta är att jag tror att om något är fel på mitt hjärta kommer det att balla ur på förlossningen för det är ju en himla ansträngning och då kommer jag att dö. Jag vet att det låter knäppt men jag tänker så, men vågar inte prata med någon om det. Skönt att skriva av sig här.

   

 • Tis 2 apr 2013 20:49 #1118

  Jag har börjat äta magnesium och tyckte i början att det hade effekt och upplevde 2 dagar utan extraslag och kände wow nu har jag listat ut det men sen skulle jag ut och gå igår och fick vända för det flippade ur totalt. Fick panik och åkte in på akuten men ekg såg som vanligt fint ut och blodtryck och syreupptagning. Nu hoppas jag på att få ta 24 timmars. Blir så less att jag ska bli så rädd varje gång!
  Då blir det ju bara värre 

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll