• Äldre 23 Jul 00:32
    410070 visningar
    1291 svar
    1291
    410070

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12

    embia skrev 2014-07-23 00:15:34 följande:

    Ja ha börjat fått typ 2 ggr i månaden att det känns som att hjärtat slå flera extraslag på raken .. det hoppar till i några sekunder. Nån som känner igen sig? Men i övrigt så ha extraslagen varit lite nu :)


    Jag får extraslag ibland. Det normala med mina extraslag är att jag känner pausen och slaget efter extraslaget. Den läkaren jag pratade med förklarade det som att extraslaget gjorde att kroppen tog bort det ordinarie slaget precis efter och att därför blev pausen till nästa ordinarie slag lite längre än vanligt och då kändes det mer. Låter logiskt så det köper jag :)

    Det här har jag relativt ofta i väldigt varierande grad. Jag kan var helt symptomfri i veckor men blir jag stressad, sjuk eller sover för lite kommer de tillbaka och jag kan ha några dagar/veckor med alltifrån flera extraslag i minuten till bara något per dag. Men de kommer nästan alltid 1 och 1.

    När jag var gravid med mitt yngsta barn för 4.5 år sen var jag sjukt nedgången. 4e barnet på 6 år och jag mådde galet dåligt fram till vecka 13 för att sen åka på magsjuka och sen en rejäl förkylning. Efter det åkte jag på dubbelslagen från helvetet och då fick jag flera i rad. Det var liksom bara pauser och kraftiga slag, vet att jag räknade till upp mot 22-24 i rad innan det gav sig och så kunde det vara lungt några minuter för att sen börja igen. Alltid då värst på kvällen. Galet obehagligt. Hade först en sån omgång som höll på i 2-3 veckor och sen gick det någon vecka utan och så kom det tillbaka 2 dagar. Efter det hade jag bara vanliga dubbelslag resten av graviditeten och sen har jag tack och lov sluppit det där med flera i rad för det var ingen höjdare.
Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12