• Äldre 12 Jan 23:07
    409858 visningar
    1291 svar
    1291
    409858

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12

    Här är det en till som ha es :( allt började den 22 mars satt i soffan och som en blixt från himmelen så fick ja först panikångest.(fick barn den 1/1-13)Och fick ångesten varje dag. Mådde fruktansvärt dåligt! Men några dagar senare så började hjärtat så es hela tiden. Ja ha nog varit på akuten 10 ggr. Och så klart så hittar dom inge fel än annat att dom s att jag hade fått panikångest för jag hade nyss blivit mamma och stressade å va orolig av mig./ har gjort ultraljud, massa smabb ekgn, blodprover och arbetsekg. Esn kommer nu ibland kanske 3-4 ggr dag. Men då ja mådde som sämst så slog de fel HELA tiden :/ tror fortfarande att läkarna ha missat något. Nu ibland så tyck ja att esn känns hårdare och de lixon svartna till för ögonen. Men inte nå länge utan bara just då de slå fel. Vill inte ha de så här :( är ju bara 22 år ...

  • Äldre 17 Jan 12:45
    finskaflikkan skrev 2014-01-17 11:11:23 följande:
    kul att ingen bemödar sig att svara på detta?! Är liksom i november jag skrev det....



    Jag har haft som att de hugger och gör ont. Och jag frågade läkarna om de och dom sa att det är sällan det kommer från hjärtat utan de kan komma från stela muskler eller från lungsäcken. Men har du gjort nå undersökningar ? Har du de ofta ? Jag ha bara ibland (väldigt sällan)
  • Äldre 20 Jan 09:35
    finskaflikkan skrev 2014-01-18 10:53:48 följande:
    Tack för svar!

    Det har "bara" hänt en endaste gång och de va i november *peppar peppar*

    Det kändes verkligen som hjärtslaget gjorde ont. :-S

    Men ska på hjärtul nu på tisdag äntligen så får jag veta mer!



    Fick det igen igår ja.. högg till flera ggr och typ ilande smärta. Fick det då jag lyfte saker. Och idag känns det som om ja har träningsvärk i bröstkorgen.. hjärtul är ju en säker undersökning :) lycka till !
  • Äldre 20 Jan 20:58
    Yogamama skrev 2014-01-14 14:08:48 följande:
    Läser ibland här, men gruppen verkar inte få aktiv längre. Embia: Stor kram till dig och försök tänk att har de kollat "allt de kan" så är det säkert inget farligt utan bara obehagligt. Mina ES har i princip försvunnit lika plötsligt som de kom - däremot har jag ofta en obehagskänsla i bröstet. Senast idag satt jag bara ner när det kändes som att hjärtat fladdrade och det ryckte i bröstet, jag blev yr, illamående och panikslagen. Sen försvann det bara.



    Gud va skönt att dom ha försvunnit för dig. Önska mina hade gjort de med. Har precis samma känsla som dig :/
  • Äldre 21 Jan 22:17
    finskaflikkan skrev 2014-01-21 19:28:22 följande:
    Efter Ekg och hjärtultraljudet så kan jag pusta ut igen

    Läkarens egna ord: Du är hjärtfrisk!!! grina av lättnad Hahaha

    Angående smärtan där så förklarade hon om att de sitter ju en hel del muskler i bröstkorgen och dessutom hade de varit allvarligt hade vi fått veta de idag.

    Jei!!!



    Gud va skönt ! Nu slipper du gå och fundera :) kan känna lättnaden :)
  • Äldre 23 Jan 14:37

    Asså ja bli tokig snart ... nu ha ja inte känt av så mycke es och plötsligt så slå de flera på raken !? Varför äre så här :( och läkarna säger att det inte är nå fel och ett långtids ekg va ingen mening då dom tyck de e onödigt då dom inte hittat nått fel ... ja palla snart inte mera! Våga ju ingenting... jag som vill börja träna

  • Äldre 24 Jan 11:41

    Extraslag .. har inte känt nå ännu. Men humöret e på topp iaf :)

  • Äldre 24 Jan 11:54

    Extraslag .. ha inte känt några ännu. Men humöret e på topp idag iaf :)

  • Äldre 15 Feb 08:03

    Nån som e kvar på den hära tråden ?

  • Äldre 15 Feb 16:05

    Ja jag med.. jag ha mått väldigt bra tills idag ... har varit nästan utan extraslag i flera dagar nu. Men just idag ha ja känt otroligt mycket :( å varför är det så ? Att vissa dagar känner man inget och nästa så kan man känna 100 tals .. kommer att gå in i väggen snart igen om inte få bort dehära :( hur må du ?

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12