• Äldre 9 jun 21:13
  310834 visningar
  1284 svar
  1284
  310834

  Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12

  Trött trött & int ont i kropp och själ.... Fick slutligen nog av min läkare och VC i förrgår. Verkligen det var det galmnaste läkarbesök jag någonsin varit på, orkar ej berätta allt men det var så illa så man hade velat haft en dold kamera med sig! Tack och lov var min man med mig - ananrs hade jag nog trott att jag drömt, inbilalt mig elelr blivit galen! & inte ett dyft av besöket handlade om mig och mitt mående och jag var lika lite hjälpt och dessutom mer stjälpt när jag gick där i från.... & hon visste dessutom att jag gick igenom ett missfall fför bara ngr veckor sedan - inte ens ett "jag beklagar" fick hon ur sig - än mindre hur jag mår!

  - attans skit att man har otur på den fronten. Har i alla fall nu ringt en sjukgymnast på en annan VC i stan med mycket bättre rykte. Hon jobbar med mindfulness och baslkroppskännedom. På den VC jobbar de i team och jag tänkte att det förhoppningsvis är en bra väg att gå för att komma i kontakt med en läkare... Hoppas min plan funkar! Vet nämligen inte om jag någonsin kommer kunna tillgodogöra mig ngn form av behandling om jag inte blir sjukskriven i alla fall på deltid - jag liksom tar i så för att orka jobba så jag kommer på mig med att gå och spänna mig HELA dagarna.... & i dag har vi fått reda på att de förmodligen måste skära ner på folk - vilket innebär att jag förmodligen inte får min omplacering.... SUCK!

  Känner mig väldigt egocentrerad just nu -  har inte orkat läsa allt ni skrivit nu men skickar er alla en STOR kram och tack för att ni finns

 • Äldre 10 jun 22:19

  Hjärtefröken: Låter UNDERBART Njut & lär och tack för att du delar med dig! Kul att du gillar gruppen - då du ju var lite skeptisk och trode att det inte skulle passa dig.

  Har du haft möjlighet att fråga om de vet ngn liknande behandling ngn.annastans i landet?

 • Äldre 17 jun 21:14

  LillaPinglan: Vad underbart!!!!!!!!!!!!!!!!!! Flädje och lycka - du ska se att det går vägen denna gång. Kram kram

 • Äldre 20 jun 19:42

  Sommartroll: Du verkar ha en klok terapeut - tror hon vill köra lite "KBT" på det där emd arbets EKGet - för att det inte ska hänga kvar över dig... Men vet känslan - själv nojjar jag som attan då jag ska till läkaren...... Men kranskärlrötntgen och inläggning på hjärtintensiven är garanterat ett bättre bevis på att du är hjärtfrisk än alla arbets EKGer i världen - särskilt kranskärlröntgen ju! Du har säkert gjort ett ultraljud på hjärtat vilket oxå e väldigt bra..

  Fortsätt med motionen - jag har haft "tur" och utan att tänka på det fått becvis på att motion hjälper! Bytte jobb i våras och haft två kontor en period och för att få ihop det och dagis hämtning etc har jag tvingats börja cykla... & vet du vad - nu har jag kommit på mig med att börja längta efter cykel turerna och det går SÅ mycket lättare nu än när jag började för några månader sen

 • Äldre 21 jun 17:22

  Men sommartroll då - din stackare Lider med dig.... MEN DU - läkaren sa DET BEHÖVER INTE BETYDA NÅGOT & sköterskan sa NGT förhöjt! Men vad sa läkaren mer då? Vad händer nu? Skulle denna lilla förhöjning innebära ngt överhuvudtaget - så e det ju jätte BRA att de ser det - för då får du hjälp på ett jätte tidigt stadie! Förstår till fullo din rädsla och ångest - innerligt - men skriver detta för att trycka på det som talar för att det ändå var JÄTTE bra att du gjorde detta EKGet och dessutom övervann din oro!

  & du gällande din fru - hon verkar vara en klok kvinna och känner ju dessutom till dina rädslor - hon kommer förstå!!!!!!!! Jag berättade inte för min man att jag var gravid - för jag hade en känsla av att så länge jag höll det för mig själv så skulle inget ont hända (logiskt elelr hur - NOT). Sen hade jag världens ångest att berätta det för honom efter ca 8 veckor - men han känner ju mig så det var lugnt.....

 • Äldre 22 jun 22:12

  Sommartroll: Vad skönt! Helt rätt att du åkte in & vad bra att de tog dig på allvar och kolalde upp allt och gav dig ordentliga svar! Men kan inte fattra stället du gjorde arbets-EKGet som släppte i väg dig med tron att du var sjuk "på riktigt".... Argh - sån't gör en arg! Å tänk - nu har du fixat att göra arbets-EKGet oxå så slipper du grunnapå det. Nu kan du fortsätta byggga på motionen (kom ihåg ett steg i taget) & jobba med din kloka psykolog på att hoitta sätt att hantera ångest, oron etc......

 • Äldre 25 jun 09:10

  Alltså måste fråga er- kan er vilopuls variera mycket från dag till dag? I morse hade jag en puls på runt !! & så låg vilopuls prukar jag verkligen inte ha! Snarare mellan 65 - 75! Vet ju att vilo pulsen kan variera men trodde mest det var uppåt?! Blir ju nervös att det är ngt fel på sinusknutan eller att hjärtat börjar svikta.... Hur är det för er?

 • Äldre 25 jun 11:28

  Lilla Pinglan: Oj missade att skriva vad jag hade typ 52-54 - och det är ju jätte lågt för att vara mig. Sedan när jag hade stressat runt hemma låg den och stirrade runt 90 - var är den gyllene medel vägen?!

 • Äldre 27 jun 20:12

  Lilla Pinglan: Hur låg är din puls när den är "jätte låg"?

 • Äldre 29 jun 17:27

  finskaflikkan - GRATTIS - så himla kul för dig - som ngn skrev innan NJUT

  hjärtfröken - hoppas allt väl med dig - har ej hört ngt fr dig här på sistone - kanske en liten "brake"?

  Kram till alla

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12
Logga in
Bli medlem