Inlägg från: LillaPinglan |Visa alla inlägg
  • LillaPinglan

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12

    Hjärtfröken:
    Oki tack, jag är 26 snart 27 år, så då ska jag typ ligga runt 195 slag/min !? Bra att veta, för jag blir alltid så rädd på gymmet när alla tränings maskiner hela tiden visar ens puls, tycker det är stressande faktiskt. Man är ju så besatt av pulsen redan liksom..Den brukar hamna runt 160-170 slag/min, det verkar ju vara helt ok då?

  • LillaPinglan

    Oj glömde, Låter som vääldigt många extraslag du har, förstår hur stressande/jobbigt det måste vara för dig :( Bra att det är ofarligt dock! Ha en bra dag!

  • LillaPinglan

    Sara: Känner igen så väl det du skriver! Du är långt ifrån ensam. Mina första hjärtrusningar kom när jag var 11-12 års åldern. Det är som du säger, när som helst kan de komma, tex när man böjer sig ner mm.Har som du gjort otaliga undersökningar utan resultat. Tur det kanske ändå,man är väl frisk då antar jag?! Typ.. ;)
    Det känns dock förjävligt när det sker, tror jag ska dö nästan varje gång..
    Nu var jag inne på akuten för ett par dagar sedan för att få reg.mina rusningar, men missade EKGt precis innan hjärtat la av såklart :( Men, nu sa min nya tyska läkare så här: har du problem med magen, eller känns det konstigt i magtrakten när du får rusen? Ja, nästan varje gång svarade jag. Magen kan starta både extraslag och rusningar spontant sa hon. Magen ligger precis inpå hjärtat, och vissa är känsligare än andra, för kaffe mat, för lite sömn, sur mage mm. Allt det kan starta våra hjärtrus sa hon! Vet att min mage är väldigt känslig i allmänhet, och tål inte allt jag äter. Och när jag tänker efter så kommer det ofta i samband med maten, eller efteråt efter ett tag.Då tex.när jag böjer mig ner så magen pressas uppåt! Jag tror iaf att det har ett stort samband ,som min läkare sa! Det är väl därför andra aldrig hittat något avvikande för oss kanske?Bara en teori :)

  • LillaPinglan

    stress klinik.. f-n vad jag skulle behöva det.. :( Kommer aldrig att få det..Hur får man det? Vill ha, behöver det innan jag får en infarkt skulle jag tro.. :/

  • LillaPinglan

    hjärtfröken: Håller med om det du säger med det om vänner mm.. har haft svårt att kunna förklara för någon hur man egentligen mår, och hur jävla psykiskt sjuk man blir av den fysiska delen..Har en vän som jag kännt i massor med år, hon vet hur hon lugnar mig och är en bra tröst när det skett när hon vart med. I övrigt så har jag undvikit vänner just för att slippa "utsätta" de för mig och hjärtat. Ständigt orolig att något ska hända med mig i större sällskap mm, vill inte bli dumförklarad mm. Bara den oron ställer ju till det innan man ens hunnit träffa sin vän/vänner tyvärr. Vilken ond cirkel man lever i egentligen..Ett under jag klarar av att jobba när jag tänker efter. I övrigt så har mitt hjärta skött sig hyfsat bra sen i feb då vi miste vårt andra barn. Tränar relativt regelbundet nu och sköter min kost bra, slutat med kaffe och kolhydrater vilket gör att hjärtat inte jobbar så hårt i mitt fall! Mycket på mig går ju just via magen, som stimulerar hjärtat.
    Hoppas att alla har en toppen helg nu! Jag och sonen ska nog iväg och leka i Buslandet om en stund, kul :)

  • LillaPinglan

    som många här inne redan vet så försöker vi ju få ett syskon till..Jag sover så jäklans kassat nu och drömmer mycket och kissar på natten mm. Kanske är jag gravid igen redan, men ska ju inte testa förräns om 5 dagar om inte mensen kommer innan dess vill säga.. ;) Spännande och skrämmande.Rädd och nojig blir man så fort det visar plus på stickan. Man är aldrig säker i en graviditet, inte nån gång tyvärr, jag vet om någon. Men det är bara att gilla läget och hoppas på det bästa liksom, man kan inget annat göra.

  • LillaPinglan

    ja, än så länge är det minus..förra gången testade jag ite plus förräns 1 vecka över tiden nästan. är nog låghormonare tror jag. Nu känner jag ingenting men som sagt man vet aldrig ;)

  • LillaPinglan

    Trevlig valborg på er kära hjärtevänner!!!
    Nu i eftermiddag drar vi till Alingsås och firar med goda vänner :) Vad ska ni göra i helgen?

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12