• LillaP­inglan
    Äldre 3 May 08:29
    413017 visningar
    1291 svar
    1291
    413017

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12

    inte gravid ännu iaf.. mens igår kväll :/ Ingen fara dock, känner ingen panik ännu hihi. Kram på er i solen nu blir det jobb för min del :)

  • LillaP­inglan
    Äldre 9 May 17:42

    Allasväl: Fy vad jobbigt och hemskt. Tänker verkligen på dig då jag själv vet hur jävligt detta är att göra/gå igenom mm..Kan bara säga att du ska ta hand om dig och mysa med din son, mycket pussas och gosas! Hoppas du får det gjort snabbt och så smidigt det går att bli.Det går nog bra ska du se. Många kramar!

  • LillaP­inglan
    Äldre 12 May 12:35

    Jag har slutat helt med kaffe och nikotin sen en bra tif tillbaka. Och det hjälper! Mycket bättre utan kaffet, de triggade mitt hjärta varje morgon, och höll i sig till kvällen..Så det var ett lätt beslut att ta för min del. Äter jag väldigt lite kolhdrater oxå, så blir det ännu bättre :) Mycket går via magen, tyvärr... Kram på er

  • LillaP­inglan
    Äldre 18 May 09:35

    hjärtfröken: Fy vad jobbigt och hemskt! vet hur jävligt cancer är/ kan vara. Min pappa hade cancer när jag var liten,- lymfom svår sådan, men klarade sig tack och lov! Min farfar och farmor och morfar har oxå haft det tyvärr, min farfar miste sitt liv pga det vid 62 års ålder. Hoppas att allt går bra och löser sig, även om det tar tid.. Kramar till dig ! Var stark!

  • LillaP­inglan
    Äldre 19 May 12:30

    Sommartroll: Oj vad du skriver precis som även jag känner, och så många andra här..Har oxå blivit utredd massor av gånger, inge fel på hjärtat. Men oron och ångesten är tyvärr kvar som sagt, och även symptomen. Har tagit olika tabletter för ångesten, men nu har jag "bara" min dagliga dos av betablockerare, tar ca 40-80 mg propranolol dagligen för att hålla hjärtat och framför allt psyket i schack! Det ena ger det andra tyvärr. Är man orolig så blir det ju direkt hjärtsymptom, och åt andra hållet. Har du problem med din mage? Min senaste hjärtspec som jag hade sa att magen ligger så nära hjärtat, och nervbanor som triggar hjärtat (via magen) , vissa människor är känsligare än andra när det gäller sånt här, men för mycket matmm kan utlösa en massa konstiga hjärtgrejer tyvärr. På mig tex. känner jag mig alltid lite konstig eller uppblåst i magen när jag får attacker av rusningar el likn. Väldigt konstigt det här med kroppen ;) Man får nog försöka hita en grymt bra livsstil som passar en, utan stress dålig mat, utan kaffe o dyl som triggar. Det är jag i fullt sjå med nu iaf, måste börja må bra nu för mig själv och min familjs skull, ett steg i taget mot ett lugnare hjärta. det har redan blivit bättre faktiskt, även om det går i perioder! Kram på dig

  • LillaP­inglan
    Äldre 24 May 09:27

    Libä: vet inte om jag har det värst på kvällarna nu, men förut var allt värst på kvällen, då man skulle slappna av..   
    tetsade svagt plus på morgonen nu....livrädd e jag nu.

  • LillaP­inglan
    Äldre 25 May 16:09

    trött.gravid.nervös.orolig. :/ kul..

  • LillaP­inglan
    Äldre 4 Jun 07:35

    har någon testat healing? jag har vart på ett första besök i onsdags, jag kan inte jämföra det med något annat och man upplever alla känslor på en gång. Man kan bli fri från sina psykiska demoner iaf och sen det fysiska om det är kopplat till hjärnan. Jag mår sjukt  bra i själen idag, och det har jag inte gjort på fleera år!!!!! :)

  • LillaP­inglan
    Äldre 6 Jun 08:13

    hjärtfröken: kvinnan jag gick till är tillochbörja med en välkänt medium i första hand. Vi satt och pratade i 1 timma och hon helade mig på avstånd denna första gången, ska dit den 14 igen.. Fick bla reda på varför jag fick ångest mm efter min förlossning. Man får tycka och tro vad man vill om detta, men inte döma ut det innan man testat själv. det jag upplevde slår allt annat och hon är äkta, det vet man när man själv träffar henne. Men iaf. Hon sa till mig att vid min nästa förlossning så kommer jag att bli bra igen, fri från paniken! Det lät iaf grymt skönt att få höra, sen om det stämmer får vi väl se då..Kan berätta massor men känner att det kan stå er över huvudet ev?! hehe, testa iaf om ni vill, det blir inte värre iaf ;)

  • LillaP­inglan
    Äldre 8 Jun 07:34

    ja, alla sätt som fungerar är ju kanon bra! Man måste bara testa sig fram och se vad som funkar för en själv. Jag ska dit igen på måndag kl 13.00.det kostar 500kr per besök, värt alla pengarna tycker jag, mycket bättre och definitivt mer givande än hos psykologen! ;)
    Till något helt annat, så blöder jag och håller troligtvis på att få MF :( tiden får utvisa ödet nu..är så trött på skit! snyft. ha en bra vecka på er alla!

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12