• snartv­år
  Äldre 15 feb 20:26
  341786 visningar
  1285 svar
  1285
  341786

  Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12

  Hej igen!
  mina felslag var som dina utlösta från andra delar av hjärtat som tog över impulsgivandet. Jag hade mer eller mindre med extraslag varje dag men mer i perioder. Kunde vara ganska bra någon vecka men sedan blev det värre i en period igen. Det är ju så jobbigt när det hoppar och hackar. Jag tränade inte något under det året då jag dels var rädd att det skulle bli värre och så är det ju fruktansvärt obehagligt. Sinusrytm har man väl trotts att man har extraslag sedan kan ju extraslagen utlösas från olika ställen i hjärtat ex förmaken eller kammaren. Sinusrytm är ju den normala hjärt rytmen men har man en arytmi typ att man går över i ett flimmer, då har man ju inte sinusrytm då kan man ju bla elkonvertera för att återfå sinusrytm. Under ablationen fick jag diagnosen EAT.
  Jag hoppas verlkigen att du med får ording på ditt hoppiga hjärta!!!
  och att du är en lämplig kandidat{#lang_emotions_wink}. Kan ju vara så att det krävas att man har rusningar med för att bli kandidat{#lang_emotions_undecided} men hursom helst brände de bort mina extraslag när de ändå var inne och fixade
  ha det gott

 • snartv­år
  Äldre 16 feb 13:46

  Hallå!
  Jag käkar mitt vat kvinna som finns på apoteket den innehåller atta vitaminer och mineraler alltså magnesium och b vitaminer. jag började med dettta efter ablationen. det är nog värt ett försök iallafall!! Såg med på Kalla vad duktig hon är!!. skönt att höra att det hittills fungerar med nedtrappningen av din seloken{#lang_emotions_smile} trägen vinner{#lang_emotions_wink}

 • snartv­år
  Äldre 17 feb 20:46

  Allas väl!!
  vad tråkigt att höra att du mår så dåligt{#lang_emotions_embarassed}. Hoppas verkligen du få svar på dina frågor. Jag vet hur jobbigt det är med dessa hack och rusningar. Man blir livrädd och tror inte att hjärtat ska lugna sig men så helt plötsligt är det borta igen och då börjar Man gruva sig för när det ska hända nästa gång{#lang_emotions_cry}. Ställ frågan om EAT alt WPW tycker jag för jag tycker att vi har haft liknande symtom du och jag. Jag lider med dig ska du veta. Det är hopplöst att inte må bra. Inte konstigt att stressen visar sig med utslag i ansiktet. Det är vanligt med kliande exsem vid stress. kanske är det så att din oro som även påverkar magen. Det är heller inte konstigt i all oro omkring hjärtat. Skriv nu ner en lapp till DR i morgon med alla frågor. Stå på dig! Be att få hjälp! Jag håller alla tummar och tår för dig i morgon.
  Massor med kramar!!!!

 • snartv­år
  Äldre 13 mar 09:21

  Hej! sara läs om WPW har en kompis som haft besvär med detta. Fick ofta rusningar då hon satt på knä eller böjde sig framåt eller plockade upp något på golvet. Hon fick behandling och är helt bra nu. Jag har också haft besvär med rusningar som helt appropå satt i gång utan orsak. Ur jobbigt. Inget farligt dock.
  Lycka till!!

 • snartv­år
  Äldre 13 mar 18:02

  Hej!
  Jag hoppas som du att det blir bättre!! du får försöka göra vad du kan själv. Minska stress osv. Testa johannesört du, det är ju inget som är farligt och tänk om det fungerar:) Hoppas att det ordnar sig och att eländet ger sig av sig självt!!!
  {#lang_emotions_heart}

 • snartv­år
  Äldre 2 apr 17:39

  Glad påsk!!!
  Ha en riktig skön ledighet alla hoppas att era hjärtan håller sig lugna i helgen.
  Håller tummarna för dig och dina seloken hjärtfröken Jag tror det kommer gå super bra utan.
  Kram kram

 • snartv­år
  Äldre 10 apr 15:52

  va kul!!! Grattis allasväl Hur mår du? är det bättre?
  Kram på er alla här inne

 • snartv­år
  Äldre 28 apr 16:17

  Hej på er tjejer!!
  Läser vad ni skriver mellan varven och hoppas att ni snart ska få må bättre. Känner mig så lycklig över att mina besvär är sÅÅÅÅ mycket bättre. Jag kan känna av något extraslag någon gång nu för tiden., men det är allt.
  Hoppas ni får en bra valborg!!
  Kramar{#lang_emotions_wink}. Och grattis till graviditeterna Allasväl och kanske Lillapinglan{#lang_emotions_laughing}.

 • snartv­år
  Äldre 1 maj 09:31

  Linda 71!
  Jag har också haft flera focus i förmaken som har gett mig rusningar och extraslag. Blev abladerad innan jul och det har blivit mycket bättre. Får du erbjudandet ta det! Jag har  fått ett helt annat liv. Skönt att veta vad det är. Att hitta felet och att det går att rätta till{#lang_emotions_smile}
  Trevlig Helg!!!

 • snartv­år
  Äldre 3 maj 11:00

  Hallå!!
  Att det finns små grupper celler/ ledningsbanor som lever sitt eget liv {#lang_emotions_smile} om jag haf fattat det hela rätt. Det är dessa man bränner bort vid ablation.

  Ha en bra dag!!!!

 • snartv­år
  Äldre 9 maj 18:24

  Hej Linda !
  Det där med att hjärtat slår fort 10 slag hade ju jag med innan ablationen det har säkert att göra med att det finns fler focus som vill något annat än den vanliga sinusknutan.Om dr har pratat med dig at du kan ha fler focus tror jag det är dessa som spökar. När jag hade dessa besvär satte det bara i gång helt appropå för att lika hastigt sluta. Kunde komma av att jag jäspade eller bara helt plötsligt när jag slappade i soffan
  Försök att ta pulsen så du kan se vad den ligger på.
  Stackare!! Jag vet hur det är.

  Kramar från mig till er alla!!!!
  Håller alla tummar att ni alla ska få må bättre snart.
  Ska in i duschen nu efter ett motionspass{#lang_emotions_wink}

 • snartv­år
  Äldre 10 maj 19:34

  Hej Eva!
  va jobbigt för dig. Jag förstår pricis hur du känner.
  Försök att gå ut och gå och rör på dig trotts att det tar emot. Tänk på och lita på vad dr har sagt att det är ofarliga extraslag. Jag vet hur det att bara våga gå till postlådan. Men jag tror att både kropp och hjärta mår bra av en promenad. Vila och försök att koppla av dessa 14 dagar och blir det inte bättre finn dig inte i att må dåligt. Be om hjälp! Jag fick också massa extraslag paNG boom en fredag sedan satt eländet i drygt ett år till man lyckades fånga extraslagen och små kortare rusningar jag även fick på ca 10 slag i turbofart som sedan lika plötsligt som de började slutade igen. jag var helt övertygad att jag hade gått in i väggen eller att det satt i huvudet till man hittade flera focus i mitt ena förmak. Tog dock nästan ett år innan man hittade felet. Jag abladerades och de brännde bort 3 focus samt mina extraslag.
  Jag tror det gäller att vara envis och hitta vrätt dr som man litar på. Jag her en underbar kardiolog.
  Jag har fortfarande lite känningar i bland men inget som minskar min livskvallite. det ska man inte finna sig i  tycker jag. Vi har många goda år kvar att göra roliga saker med familjen.

  Kramar till alla!!!!!
  Krya på er och hoppas att turen väder på alla plan till er alla. Allas väl extra kram till dig

 • snartv­år
  Äldre 14 maj 19:56

  Hej på er!!!
  Eva jag håller med hjärfröken  om att du var duktig. Det gäller att övertala sig om att det inte är farligt men jäkligt obehagligt ändå!

  Eva 63 Du ska se att det ordnar sig för dig med{#lang_emotions_smile} Hoppas de kan fixa till dina extra focus det är säker dessa som spökar. Vet hur det är. När jag sökte för mina bekymmer väntade jag i det längsta att åka in. Man vill ju inte åka i onödan{#lang_emotions_wink}. Jag hamnade på hjärt intensiven i två dygn fick först åka hem efter tre. Gjorde ultraljud och magnetrtg samt arbets eKG. Bra att få göra ett 48 tim ekg jag fick först göra 24 tim men det är ju bättre att få det utfört under längre tid.  Har Dr sagt att det inte är farligt så lita på det. De skulle inte våga ta några risker att skicka hem dig om de inte var säkra. Skönt att du har foten inne så du får hjälp.

  Ha det bra på din mini semester hjärtfröken NJUT!!!!!

  Trevlig och bra hjärte helg nu alla!!!!

 • snartv­år
  Äldre 14 maj 19:58

  Oj! Linda 71 ska det stå där eva 63 står

 • snartv­år
  Äldre 19 maj 18:23

  hjärtfröken  försök tänka positiva tankar och jag tror självklart att det kommer att ordna sig. Jag håller alla tummar jag har. Fungerar det utan seloken?

  sommartroll är du ordentligt utredd är det som lilla pinglan säger mförsök minska stress dålig mat, ta bort kaffet en period kaffe, cola likaså vin mm ökar chanserna att eländet börjar. Välkommen hit{#lang_emotions_laughing}

  Allasväl  hb - 130 låter väl bra. Var hemma och ta hand om dig. Tänk att det aldrig är nog med elände va. Är det inte det ena är det det andra{#lang_emotions_cry}

  Kramar till er alla och nog måste väl turen vända någon gång

 • snartv­år
  Äldre 2 jul 18:00

  Hej alla!!
  Läser vad ni skriver några gånger i veckan och tycker synd om er att ni inte mår bra. Hoppas ni alla får en bra sommar!!
  en lugn hjärtan sommar för det är ni alla värda.
  Kramar till er alla

 • snartv­år
  Äldre 21 aug 20:39

  Hej! lovelylady!
  Jag har med haft massa problem med es men gjode just en sådan behandling innan jul förra året. Tror dom att detta kan hjälpa dig så GÖR det. Det kallas ablation och man går in från ljumsken in till hjärtat och bränner de celler som inte slår när de ändra vill att de ska slå(aktiveras) Jag hade ett rent elände i över 1 år med massa es och även lite rusningar. Nu mår jag mycket bättre!!! kan knappt tro det är sant! Har fått ewtt helt annat liv!!
  Jag läser ofta på sidan fortfarande och för står hur ni har det alla här inne. Det är tur sidan finns tycker ja så man kan klaga och gnälla till varann. Det är inte lätt att förstå om man aldrig haft dessa bekymmren tror jag. Jag äter oxså stressguard. tycker att de är bra är på 3dje burken och tänker nog knapra i mig ett par till

  Kram på er jag hoppas att ni oxå får må lite bättre på sikt

 • snartv­år
  Äldre 21 aug 20:48

  Jo tum -ekg är en typ av långtids ekg. du kommer att få gå med en dosa på dig hemma som spelar in din hjärt rythm (ekg) det är väl bra då får de förhoppningsvis napp på vad som utlöser dina besvär.

  Det kommer gå hur bra som helst.-)

 • snartv­år
  Äldre 16 sep 19:09

  Hallå alla!! Allasväl se här nedan.
  OMRON R6

  (för handled)

  Eftersom oregelbundna pulsslag (ex. Arytmi) kan störa mätningen och i sin tur ge felaktiga resultat. M6 har därför utrustats med en unik algoritm som känner mätningskvaliteten och bara visar de tillförlitliga resultaten. Om det upptäcktes oregelbundna pulsslag visas dem.
  Den unika IntelliSens algoritmen gör att mätningen utförs så fort som möjligt.

  Helautomatisk blodtrycksmätare för handleden Kliniskt validerad/godkänd (i enlighet med Internationella protokollen för Europeiska Hypertonisällskapet) Intellisense-teknologi som mäter på uppumpningsstadiet för optimal bekvämlighet och snabbaste mätning 1-knappsfunktion Minneskapacitet för 90 mätningar i tid och datum Visar om patienten har rört sig för mycket under mätningen Advanced Positioning Sensor (APS) säkerställer korrekt handhavande och position av mätaren Indikator för oregelbunden puls (visar om oregelbunden puls (dubbelslag mm.) upptäckts och visar bara tillförlitliga resultat) Visar genomsnitt av de tre senaste mätningar Automatiskt avstängning Stor display som visar blodtryck och puls Extra stor manschett passande 13,5 – 21,5 cm i handledsomfång Inklusive hårt skyddsfodral Inklusive batterier 3 års garanti

  Finns på Apoteket (klicka här för mer information och pris)
  Bruksanvisning R6 (pdf, 1728 kB)

  Tillbaka...

    [There are no entries in the current news archive.]


  Ordination Motion

  Lättförståliga tips, råd och information av medicinska experter

  Läs mer...

  Allt För Hälsan 2009

  Läs mer...  Jag tror du kan vara lugn jag tror den indikerar även på dina extraslag.
  KRAMAR

 • snartv­år
  Äldre 22 nov 16:13

  Hej sommarsol!!!
  Ge inte upp hoppet, du ska se att det kan bli bättre. Man skulle aldrig abladera dig igen om man inte tror att det leder till förbättring. Vet du att jag abladerades för nu snart ett år sedan. Hade innan dess massa eländiga extraslag och ibland endel hjärtklappning som bara satte igång utan förvarning. Under min ablation fick även jag diagnosen EAT. Visst det var lite knöligt och jobbigt under just ablationen ( det tog 4 timmar)och första veckan efter gick pulsen lite upp och ner, MEN nu är det så mycket bättre. Har knappt ett enda extraslag eller något. Motionerar och lever ett helt annat liv. Jag kan känna av det då jag dricker alkohol,men det är knapp något som stör mig.
  Försök fast det är svår utlöst och jobbigt att stå ut utan lugnande du fixar det!! Jag bad dom fixa extraslagen när de ändå abladerade och det funkade på mig än sålänge i allafall.
  Lita på läkarna de kan sin sak!
  Håller tummar och tår får dig!!

  KRAM

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12
Logga in
Bli medlem