Forum Kroppsligt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Funderar på bröstförstoring, vart har DU gjort din?

  Fre 22 jan 2010 15:22 Läst 14303 gånger Totalt 14 svar
  Anonym (Vill ha)
  Visa endast
  Fre 22 jan 2010 15:22

  Funderar på att förstora brösten, men vill ha råd och massa tips.
  Vart har du gjort DIN?

  Gjorde det ont, blev det som du tänkt dig, ångrar du något, hur gick det till, vad kostade det???

  Alla tips mottages mer än gärna, har du en web sida till just den kliniken du var på så släng gärna med den oxå.

  Tack på förhand / Sofie

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-24 20:53
  Vart är det vanligast att lägga snittet, i armhålan eller under bröstet i vecket? Vilket syns minst, armhålan?

  Ni som fått barn efter kan man amma? måste man tänka på vart man lägger inlägget då?

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-25 20:25
  Kul att så många svarar, vill höra från så många som möjligt då jag inte har så stor koll på allt detta

 • Anonym (Tutti­frutti­)
  Visa endast
  Fre 22 jan 2010 15:32 #1

  Hej!


  Jag gjorde mina på:
  KKAB i Jönköping, Ivan Letterfors opererade mig. Kostade 36 300:- (juni -09) samt 300 för konsultationen.
  Det gjorde väldigt ont precis när jag vaknade, trodde nästan jag skulle dö av smärta (för att vara ärlig). Men var även väldigt groggy av narkosen såklart. Spydde några gånger med... Usch..
  Ångrar ingenting - förutom att jag inte gjorde detta tidigare!
  Klart man hittar lite "småfel". Inte som kirurgen gjorde, men har märkt att min ena vårtgård är mycket större än den andra (det hade jag ju inte låtsats om tidigare, och skillnaden känns större nu, men det är klart man är mer petig nu tycker jag!)
  Mina ärr är inte fina fast de är 7 månader gamla. Ser såna med 2-3 månaders ärr som är blekare och finare än mina. Fast det där är ju individuellt.
  Jag har fortfarande väldigt dålig känsel på många ställen. Önskar att det kommer tillbaka så det blir någorlunda normalt, iaf bröstvårtorna... i den vänstra har jag någorlunda, fast det blir lätt överkänsligt istället...
  Vill tipsa om en bra site:
  Man måste registrera sig för att kunna se bilder (det kan dock dröja några dagar/någon vecka innan man blir berättigad till det pga många oseriösa och barnsliga människor som reggar sig enbart för att "sno" bilder att publicera på andra forum (läs Flashback))
  Och det underlättar då om du skriver så många inlägg som möjligt, för att visa att du är seriös!!!
 • Anonym (Vill ha) Trådstartaren
  Visa endast
  Fre 22 jan 2010 19:04 #2

  Tack för massa bra tips!
  Vad var anledning till att du gjorde det? jag har verkligen minismå men är samtidigt så rädd....en operation kan ju alltid gå snett. Sen måste man ju få ihop pengarna som jag inte direkt har i bakfickan.
  Vilket sorts implantat valde du? Har hört mkt om geléhallon?

 • Söta Nasse
  Visa endast
  Lör 23 jan 2010 09:09 #3

  jag ska operera mig om 12dagar hos proforma clinic i sthlm. Betalar 37000kr inkl kapselförsäkring plus 500kr för konsultationen.

  Nu har jag inte ens a-kupa och sen landar jag nog på en visuell d-kupa.

  Kirurgen Örjan Gribbe ska operera mig och han är verkligen superduktig. Jag hade tydligen lite olika stora bröst, vilket gör att ena bröstvårtan sitter ½cm längre ner. Om man bara lägger in samma storlek då så blir skillnaden mer markant än när de var små.

  Kosmetisk kirurgi skulle ha lagt in lika stora på mig och dessutom väldigt hög profil, vilket hade sett väldigt dumt ut enligt min kirurg.

  Det bästa är att läsa på så mycket som möjligt innan du går på konsultation och sedan gå till flera olika ställen och välja den du trivs bäst med.

  Det är väl i princip bara gelehallon som används numera, då de blivit så bra.
  Jag ska troligen ha mentors högprofil 425/450cc.

  Vilken storlek man ska ha beror väldigt mycket på ens bröstkorg, då bredden på implantaten nästan är viktigare än själva putet.


  ♥ Lägenheten är typ färdigrenoverad nu ♥
 • mysan7­8
  Visa endast
  Lör 23 jan 2010 13:36 #4

  2005 på Victoriakliniken i stockholm. 


  Jag är fortfarande jätte nöjd men har precis som Tuttifrutti märkt att ena vårtgården är större än den andra men det är ingen fara på taket!
  Har droppformade geléhallon för då får man inte "bollarna" man ser i vissa herrmagasin... men det är ju en smaksak{#lang_emotions_cool}
  Lycka till!
 • Anonym (Betty boobs)
  Visa endast
  Lör 23 jan 2010 17:01 #5

  Jag fick mina bröstimplantat insatta förra våren. Är verkligen supernöjd och skojade senast igår med min man om att jag blivit bröstfixerad, dock bara av mina egna. Jag älskar känslan av att se mer kvinnlig ut, jag tokshoppar snygga set med behå och trosa och är så himla lycklig över att jag vågade mig på att göra operationen. Hela min garderob fick sig ett lyft då de flesta tjejplagg faktiskt är gjorda för att man ska ha bröst...
  Jag la in droppformade gelehallon under bröstmuskeln, 320cc, medium profile. Hade innan A-kupa och efter är den 75C ibland D.
  Operationen utfördes på Art Clinic i Göteborg och kostade 49000 kr. Dyrt som fasen men värt varenda krona!

  Efter operationen hade jag självklart ont - men absolut inte så ont som jag läst om att man borde fått. Smärtan gick absolut att kontrollera med de tabletter man fick med sig. 3 dagar efter operationen var det äntligen tillåtet att duscha och jag fixade hårtvätten själv - det verkar som om många inte ens klarar av att lyfta ett finger efter op, men det kanske beror lite på hur man är som person också.
  Jag var tillbaka på jobbet 5 dagar efter op och självklart undvek jag tynga lyft där bröstmusklerna var involverade, men i övrigt var allt precis som vanligt.
  Det som var jobbigast var att behöva ha sportbehå på hela sommaren, man ville ju gärna ta på sig fina sommarklänningar o linnen men det fick vänta till nästa sommar istället.
  Mina ärr är i vecket under bröstet och syns knappt nu, man får lyfta upp bröstet och syna noga om man ska se att det varit nån och snittat där.
  Det droppformade inlägget gör att jag kan ha pusch-up bh utan att få "bollar" som ligger i kupan utan det ser helt naturligt ut och det är väldigt svårt att gissa på att jag har implantat, förutom om jag ligger på rygg förstås för de trillar ju inte ner i armhålan helt och hållet.  Men det är väldigt sällan, kanske t o m aldrig, som jag ligger naken på rygg offentligt.
  Precis som "Tuttifrutti" ångrar jag ingenting annat än att jag inte gjort dem tidigare, har ju haft plan på att göra detta i 10 års tid!

 • Lör 23 jan 2010 17:14 #6

  Jag fixade mina för 10 år sen.
  Var pigg och hade knappt ont alls efteråt.
  Ärren syntes knappt efter ett år.
  Känseln tog lång tid att komma tillbaka,speciellt i bröstvårtorna.
  och när den väl kom tillbaka där var det inte alls lika skönt med beröring.
  Det har gått från direkt obehagligt och först de senaste åren börjat kännas skönt igen. Det var väl det enda tråkiga med det hela,annars har jag varit mycket nöjd.
  Har dock hunnit få två barn till efter operationen så nu tycker jag de behöver fixas till igen,denna gång med ett lyft.
  Men kommer vänta ett par år för jag är gravid med 4an nu så jag vill kläcka ur mig den bebisen,amma och gå ner i vikt innan.
  Lycka till,du kommer inte ångra dig!

 • Lör 23 jan 2010 17:15 #7

  JUst det jag opererade mig på Akademikliniken i Stockholm av Per Heden.
  Det kostade 43 000

 • Anonym (Tutti­frutti­)
  Visa endast
  Lör 23 jan 2010 18:01 #8
  Anonym (Vill ha) skrev 2010-01-22 19:04:59 följande:
  Tack för massa bra tips! Vad var anledning till att du gjorde det? jag har verkligen minismå men är samtidigt så rädd....en operation kan ju alltid gå snett. Sen måste man ju få ihop pengarna som jag inte direkt har i bakfickan. Vilket sorts implantat valde du? Har hört mkt om geléhallon?
  Så lite så! ;)
  Jag ville helt enkelt ha större... kände mig okvinnlig. Hade väl dock inte minismå på senare år (fick typ liten B-kupa när jag var 20 eller nåt) men i tanken var de så små och obefintliga som de var då jag var 14-15.
  Jag har geléhallon, det är som nån annan skrev, att det i princip bara är det som används. Några få som väljer koksalt också. Sen finns det med flytande silikon men kan inte tro att alls många (om ens någon?) gjort det de senaste minst 5 åren, sen geléhallonen slog igenom här.
  Jag valde 450 ml, Mentor, hög profil, under muskeln, snitt under brösten.
 • Anonym (c)
  Visa endast
  Sön 24 jan 2010 18:23 #9

  Akademikliniken för ca 6 år sedan, 46000:-

  gick från 75 a till 75C. Mycket nöjd. Mycket ont i 2 dagar, ont i ca  2 veckor. Under muskeln, geléhallon.

  har fått barn efter och ammat. Syns marginellt lite mer häng nu. men så e jag äldre också

  Gjorde det för mig själv. är ganska bred över rygg och kunde aldrig ha några klänningar eller Bh.

 • Anonym (silik­on)
  Visa endast
  Mån 25 jan 2010 10:48 #10

  Jag ska göra en operation i Falköping snart och då sa de att de bara använder sig av silikon?? Jag var i jönköping på konsulation och blev lite snopen för jag trodde inte heller att det var vanligt längre men då sa de att risken för kapselbildning var mindre? Blir lite orolig nu..

 • Anonym (Betty boobs)
  Visa endast
  Mån 25 jan 2010 17:17 #11
  Anonym (silikon) skrev 2010-01-25 10:48:57 följande:
  Jag ska göra en operation i Falköping snart och då sa de att de bara använder sig av silikon?? Jag var i jönköping på konsulation och blev lite snopen för jag trodde inte heller att det var vanligt längre men då sa de att risken för kapselbildning var mindre? Blir lite orolig nu..
  Det var det flytande silikonet som nån skrev inte användes i nån större omfattning längre. Gelehallon som de kallas är ju också av silikon fast i fast form. Det finns även en variant av trögflytande silikoninlägg.
 • Anonym (10)
  Visa endast
  Mån 25 jan 2010 17:32 #12
  Anonym skrev 2010-01-23 17:14:09 följande:
  Jag fixade mina för 10 år sen.Var pigg och hade knappt ont alls efteråt.Ärren syntes knappt efter ett år.Känseln tog lång tid att komma tillbaka,speciellt i bröstvårtorna.och när den väl kom tillbaka där var det inte alls lika skönt med beröring.Det har gått från direkt obehagligt och först de senaste åren börjat kännas skönt igen. Det var väl det enda tråkiga med det hela,annars har jag varit mycket nöjd.Har dock hunnit få två barn till efter operationen så nu tycker jag de behöver fixas till igen,denna gång med ett lyft.Men kommer vänta ett par år för jag är gravid med 4an nu så jag vill kläcka ur mig den bebisen,amma och gå ner i vikt innan.Lycka till,du kommer inte ångra dig!
  Jag fixade oxå mina för 10 år sedan....Funderar på om man verkligen behöver byta ut dem??
 • Anonym (10)
  Visa endast
  Mån 25 jan 2010 17:35 #13

  Jag ångrar mina och det först nu...har haft dem i snart 11 år. Har två barn så de har åkt ner lite, inte mycket men lite grann men jag har fått en massa utslag och fula hudutbuktningar.

  Vet inte om det kan bero på det men jag inbillar mig att jag inte skulle haft dem ifall jag inte hade haft silicon

 • Mån 25 jan 2010 17:52 #14
  Anonym (10) skrev 2010-01-25 17:32:39 följande:
  Jag fixade oxå mina för 10 år sedan....Funderar på om man verkligen behöver byta ut dem??
  Jag tror inte man behöver nyta ut dem alls.
  Fast det blir nog ofta att man gör det ändå,man blir lite kräsen helt enkelt.
  Blev så nöjd första gången man gjorde det.
  Tänker inte byta mina utan bara göra ett lyft.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll