Forum Kroppsligt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Funderar på bröstförstoring, vart har DU gjort din?

  Lör 23 jan 2010 17:01 Läst 14303 gånger Totalt 14 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Betty boobs) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Betty boobs)
  Återställ
  Lör 23 jan 2010 17:01 #5

  Jag fick mina bröstimplantat insatta förra våren. Är verkligen supernöjd och skojade senast igår med min man om att jag blivit bröstfixerad, dock bara av mina egna. Jag älskar känslan av att se mer kvinnlig ut, jag tokshoppar snygga set med behå och trosa och är så himla lycklig över att jag vågade mig på att göra operationen. Hela min garderob fick sig ett lyft då de flesta tjejplagg faktiskt är gjorda för att man ska ha bröst...
  Jag la in droppformade gelehallon under bröstmuskeln, 320cc, medium profile. Hade innan A-kupa och efter är den 75C ibland D.
  Operationen utfördes på Art Clinic i Göteborg och kostade 49000 kr. Dyrt som fasen men värt varenda krona!

  Efter operationen hade jag självklart ont - men absolut inte så ont som jag läst om att man borde fått. Smärtan gick absolut att kontrollera med de tabletter man fick med sig. 3 dagar efter operationen var det äntligen tillåtet att duscha och jag fixade hårtvätten själv - det verkar som om många inte ens klarar av att lyfta ett finger efter op, men det kanske beror lite på hur man är som person också.
  Jag var tillbaka på jobbet 5 dagar efter op och självklart undvek jag tynga lyft där bröstmusklerna var involverade, men i övrigt var allt precis som vanligt.
  Det som var jobbigast var att behöva ha sportbehå på hela sommaren, man ville ju gärna ta på sig fina sommarklänningar o linnen men det fick vänta till nästa sommar istället.
  Mina ärr är i vecket under bröstet och syns knappt nu, man får lyfta upp bröstet och syna noga om man ska se att det varit nån och snittat där.
  Det droppformade inlägget gör att jag kan ha pusch-up bh utan att få "bollar" som ligger i kupan utan det ser helt naturligt ut och det är väldigt svårt att gissa på att jag har implantat, förutom om jag ligger på rygg förstås för de trillar ju inte ner i armhålan helt och hållet.  Men det är väldigt sällan, kanske t o m aldrig, som jag ligger naken på rygg offentligt.
  Precis som "Tuttifrutti" ångrar jag ingenting annat än att jag inte gjort dem tidigare, har ju haft plan på att göra detta i 10 års tid!

 • Anonym (Betty boobs)
  Återställ
  Mån 25 jan 2010 17:17 #11
  Anonym (silikon) skrev 2010-01-25 10:48:57 följande:
  Jag ska göra en operation i Falköping snart och då sa de att de bara använder sig av silikon?? Jag var i jönköping på konsulation och blev lite snopen för jag trodde inte heller att det var vanligt längre men då sa de att risken för kapselbildning var mindre? Blir lite orolig nu..
  Det var det flytande silikonet som nån skrev inte användes i nån större omfattning längre. Gelehallon som de kallas är ju också av silikon fast i fast form. Det finns även en variant av trögflytande silikoninlägg.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll