Inlägg från: Elisabethjz |Visa alla inlägg
  • Elisabethjz

    Förstföderskor i Sthlm me BF Augusti 2006 - tråd 18

    Bra Marfa!!

  • Elisabethjz

    Tror det är väldigt olika med intresset hos barn för bokstäver. En del börjar tidigt, andra väntar lite, precis som med allt. Benjamin är sådär intresserad, han pratar om bokstäver och vill att vi ska skriva hans namn, men han visar inget intresse för att skriva själv.

  • Elisabethjz

    Vi började med handbolls lek med Benjamin, men det var ingen hit. Han tyckte nog att det var väldigt många barn och flera var äldre. Det var väldigt hög ljudnivå och inte så bra organiserat, så vi ska hitta ngt annat. Funderar lite på skridskor och dans.

  • Elisabethjz

    Ancy: Vad roligt att du trivs med jobbet!!!!!!!!!

    Benjamin ÄLSKAR sin förskola, en dag denna veckan när David kom innan eftermiddags mellanmålet för att hämta hnm så grät han och var helt förstörd hela vägen hem och sen hulkade han fortfarande när jag kom hem. Sötisen Det är det bästa med hela dagen tycker han, mellanmålet på eftermiddagen, varför vet jag inte, men tror han tycker det är msyigt!!

  • Elisabethjz

    Idag har vi gjort könsul, och Benjamin kommer bli storebror till en liten tjej! Spännande!!!!!

  • Elisabethjz
    Ancy skrev 2010-02-04 19:53:23 följande:
    elisabeth - vad roligt och spännande! När är BF?
    Bf är 10 Maj. Men jag har fått beviljat HP från 13 Mars, känns väldigt skönt. Känner mig otroligt tung och otymplig. Iof så är mitt jobb inte det mest gravid anpassade heller, så efter en halv dag på jobbet är min rygg HELT slut.

    Maliiiin: Vad roligt att ni ska bygga hus!! Nu blir jag nyfiken när du skriver, "den typ av hus vi vill bygga"! Vad betyder det?! *nyfiken i en strut*
  • Elisabethjz

    Skrutt: Vad skönt att du fick en sådan "fin" upplevelse!!

    Har börjar må illa nu igen.........gaaaaaaaaaah!!! Blir galen på den här tösabiten! Nejdå, det är inte så illa, bara trist när man vant sig att inte må illa. Men jag fick ju 5 veckor utan illamående, ska väl vara glad för det lilla

  • Elisabethjz
    mollan nu skrev 2010-02-13 21:02:03 följande:
    skrutt: det låter som det gick riktigt bra för er. Ang ont i klippet så hade jag grymt ont efter Alma föddes utan klipp. Så det kanske är att man brister/klipps just på "fel" ställe. Med August fick jag sy 1 stygn och det kändes knappt efteråt. Kul att det går hyffsat med amningen, det är bättre än inget. August har förstått att flaskan är mat och tutten snacks nu. Bara biter på tutten om han är hungrig. Just ja jag har inte sagt det men när August föddes provade jag dyktekniken som en på bb sthlm utvecklat. Det funkade sjukt bra och jag kan verkligen rekomendera er som ska föda igen att testa. Googla på dyktekniken så finns det massa sidor, finns även en tråd här på fl.
    Verkar Coolt! Men vet inte om jag förstått helt rätt?! Ska man "bara" släppa hakan o axlar samt sitta ner? Och andas väldigt lugnt? Fick du några mer råd?
  • Elisabethjz
    Bebbilina skrev 2010-02-15 12:38:28 följande:
    Hur har ni andra gjort, köpt ny stol till barnen i bilen? Läste någonstans att de skulle sitta jättelänge bakåt!
    Benjamin har oxå åkt framåt bra länge nu, förstår inte hur han skulle få plats åt andra hållet. Samt att han skulle bli vansinnig om han inte fick vara med och kika på allt som händer utanför bilen.

    Mollan: Okej! Låter bra, ska öva lite innan nu!!
Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm me BF Augusti 2006 - tråd 18