• Marfa
    Äldre 23 Jan 09:59
    27234 visningar
    391 svar
    391
    27234

    Förstföderskor i Sthlm me BF Augusti 2006 - tråd 18

    Ja då fortsätter vi vår färd genom föräldrarlivet.

    Här är gamla tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m48210475.html

  • Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm me BF Augusti 2006 - tråd 18
  • Marfa
    Äldre 23 Jan 11:30
    #3

    ja tiden går så otroligt fort ibland. Fyllde i föräldrar med barn 3-5 år som grupp för tråden. Fick tänka efter en extra gång när jag skulle fylla i barn 3-5 år. Såg så mycket ut.  Tycker att Kristin har växt så mycket på sista tiden. Blivit lång och kan en massa saker helt plötsligt som hon inte kunde förut. Idag övade vi på att skriva bokstäver. Vi har inte gjort det så mycket förut. Men insåg att vi kankse låg efter när en kompis flicka som fylde 4 nu i januari kan skriva sitt namn och en massa andra ord.

  • Marfa
    Äldre 24 Jan 08:09
    #10

    Vad spännande att vara i Colorado Bebbilina. Hoppas att du får se mycket och inte bara ha konferans. Är det med jobbet? Så killarna får vara hemma själva?

    Igår åkte Jonas igen till USA en vecka. Är riktigt tråkigt med dessa långa veckor han är borta. Jag är dessutom ledig lör-ons, så vi får försöka hitta på mycket roliga saker så tiden går fort.

    Skrutt säger det samma, ring och fråga imorgon om det är så att det inte gått över med svampen. Provade du Daktacort? Den blev nämligen jag rekommenderad när jag ringde för rådgivningen.

    Det där med bokstäver är ju som ni säger att alla barn kan olika saker. Mycket är ju vad de har intresse för.

  • Marfa
    Äldre 24 Jan 21:34
    #19

    Båda mina barn går på simskola, vilket uppskattas mycket. kristin gillar att göra grejerna som fröken säger och Uffe vill helst bara sitta i trappan och plaska. Tycker att det är viktigt att de lär sig simma och inte vara rädda för vatten.
    Vi funderar också på att börja på dans eller gymnastik med Kristin. Hon vill nämligen bli princessa när hon blir stor för de dansar hela dagarna. Så det är ju bäst att vi börjar Så vill hon att vi ska köpa skridskor till henne. Men tycker själv att i sär halt och farligt Känner att man måste orka och hinna med flera aktiviteter. Är svårt eftersom j reser och jag jobbar kvällar.

  • Marfa
    Äldre 29 Jan 09:08
    #30

    Välkomna hem Smurfan. Så ni har haft barnledig så länge, vad skönt för er. Hoppas att ni har kunat njuta av varandra och fått sova ordentligt
    Det är just det med simnigen att det är skönt att barnen kan klara sig själva så bra i vattet och inte vara rädda.

    Inga barn ännu vad vi vet om. Smurfan är ju på G nu i dagarna.

  • Marfa
    Äldre 30 Jan 09:34
    #37

    Ja man vet ju aldrig Smurfan du kanske ska satsa på nr 3 nu? menar ju Skrutt
    Själv kan jag bli jättesugen då och då på en lite bebis. Men har ju rätt fullt upp som det är så det blir nog inte några fler barn här.
    Låter som om ni haft det kanon Smurfan. då kankse vi också vågar oss iväg två veckor nästa januari då. Jonas åker ju alltid till Vegas då och ställer ut högtalarna. Så då kan jag följa med och vara lyxhustru och shoppa hela daharna
    Nu ska jag åka och jobba och vänta på att maken kommer hem från USA

  • Marfa
    Äldre 7 Feb 07:29
    #71

    Så skönt att det funkar så bra för er nu Svirroo. Det är ju så viktigt att allt funkar, annars orkar bara inte.

    Malin vad spännande om ni ska bygga nytt. Det är våran dröm. Just nu bygger vi ju om vårt hus helt och hållet. Jonas vill gärna ställa sig i tomtkö så vi kan bygga en dag. Återstår att se om man orkar. Är ju en viss skillnad att bo mitt i röran som vi gör eller byga nytt och flytta innär allt är färdigt.

    Grattis Malin till din nya tjänst. Måste vara jättespännande med allt nytt. Har varit roligt att få höra hur bra det har gått för dig från det att du ansökte tills du nu är klar.

    Kristin har blivit så duktigt med att sluta med blöja på natten. Hon har varit blöjfri på dagen i typ 1½ år, men natten har inte funkat förut så helt plötsligt så kissade hon inte blöjan på natten och vi kunde sluta.

    Nu är det en viss herre som vill äta frukost här.

  • Marfa
    Äldre 7 Feb 20:04
    #79

    Du får vara uppe och gå nu hela tiden så bebisen ramlar ut av tyngdlagen

  • Marfa
    Äldre 9 Feb 21:19
    #99

    Grattis skrutt till nya lilla killen. Hoppas att allt har gått bra. stor kram till hela familjen!

  • Marfa
    Äldre 17 Feb 23:31

    Kristin sitter också bakåt. Hon sitter också rätt trångt nu, hon kan inte böja ner fötterna så hon har de upp mot sätet, speciellt nu när man har vinterkängor. Vi tänkte byta nu i sommar lagom till hon fyller 4. Känns bra för både henne och oss. De senare stolarna blir ju betydligt mera praktiska.

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm me BF Augusti 2006 - tråd 18