• Anonym

    Kvinnoförakt på pappabarn.se!!

    Menar du mer kvinnoföraktet än mans/pappaföraktet här på Familjeliv?

  • Anonym

    Såvitt jag vet arbetar organisationen att barn ska ha rätt till båda sina föräldrar och tar fullt avstånd från alla typer av våld, oavsett vem som utövar det.

    Om ditt ex. misshandlat dig så är det nog bäst att du vänder dig till polisen så de får utreda det ordentligt.

  • Anonym

    Och precis på samma sätt så finns i kvinnoorganisationer, t.ex. kvinnojourer, personer med en tvivelaktig bakgrund, men det innebär ju inte att hela organisationen för den skull är dålig, eller att de kämpar för är felaktigt.

    Ett kollektiv kan inte hållas ansvarig för en enskild individs åsikter eller gärningar.

    Ser man till individuella konflikter kan ju för övrig två saker vara sanna samtidigt, t.ex. att mannen misshandlat kvinnan, och att kvinnan ägnat sig åt umgängessabotage. De sakerna är på inget sätt ömsesidigt uteslutande, eller rättfärdigande för någotdera.

  • Anonym

    Det finns väl ingen som försvarar våld mot kvinnor? Anledningen till att TS blir ifrågasatt är ju att hon försöker svartmåla en organisation genom guilt-by-association

    Då är det väl helt relevant att framhäva det orimliga i det genom att göra en jämförelse  mer ett lika generaliserande uttalande om kvinnojourer.

  • Anonym

    Jag tror " Anonym (Förstår) " måste lära sig läsa innantill. Det NadiaMi skrev var om

    "frivilliga i kvinnojourer"

    inte

    "frivilliga kvinnojourer"

    Närvarorn av det lilla ordet "i" markerar just att det handlar om enskilda medlemmar i (sic) organisationen, inte organisationen som helhet.

  • Anonym

    NadiaMi skrev att det finns rötägg i kvinnojourer, precis som i alla organisationer men du försöker hålla henne ansvarig för något hon inte sagt, och det är helt enkelt inte juste på en enda fläck.

    Ingen betvivlar att kvinnojourer gör ett viktigt jobb, men genom att måla upp andra debattörer som om de ifrågasätter det så blir effekten att de debattörerna framstår som något slags sjabbiga skurkar som försvarar kvinnomisshandel.

    Att argumentera så är lika ohederligt som om jag skulle klumpa ihop dig med de kriminella medlemmarna i kvinnojourer som fällts av domstol för egenmäktighet med barn, av det skälet att du försvarar kvinnojourernas arbete.

  • Anonym

    Är det därför kvinnojourer, typ ROKS, innehåller så många knäppgökar? (män är djur) Eller som i följande sång som FI:s medlemmar tycker är kul:



  • Anonym

    Ingen har ifrågasatt att kvinnojourer gör ett viktigt arbete, det är ju bara du som valt att vantolka inlägg och strunta i att läsa ordentligt vad folk skriver.

    Men, eftersom du nu fört ämnet på tal:

    Att påstå att rötägg inom just kvinnojourer skulle vara en "omöjlighet" är så dumt så det är rent löjligt. Ta vilken ädelt syftande organisation som helt, kyrkan, Röda korset, miljöorganisationer etc. etc. så ser du att rötägg finns precis överallt.

    Det finns inte ett enda skäl att anta att kvinnojourer är bättre, eller sämre, än någon annan organisation i det avseendet.

  • Anonym

    Föreningen pappa-barn är öppen för medlemmar av båda könen och men har på överväldigande statistiska grunder dragit slutsatsen att där barn riskerar att gå miste om den ena föräldern är det typiskt sett just papporna de förlorar, därav namnet.

    Detta kan vem som helst som läser på deras hemsida se:

    www.pappa-barn.se/foreningen/

  • Anonym
    LindaJohansson81 skrev 2010-01-28 12:29:25 följande:
    Problemet är ju att han inte är "stabil" och hon är helt enkelt rädd för honom, för han kan ju få för sig vadsomhelst.
    Desto större skäl att få ett interrimistiskt beslut som reglerar umgänge mm.

    Det har dock ingenting med ämnet i den här tråden att göra, så det bästa är kanske att du tar upp det i en ny tråd?
  • Anonym

    Och vi har redan konstaterat att Feministiskt alternativ och ROKS består har galningar i sin organisation samt att kvinnojourer ägnat sig åt att gömma mammor som kidnappat barn och efterlysts av polisen.

    Så, fortsätter vi nu den här logiken, att alla som på något sätt har med en kvinno- eller mansorganisation att göra är galningar, så borde vi snart kunna inkludera hela befolkningen bland de misstänkliggjorda...

    Suck...

Svar på tråden Kvinnoförakt på pappabarn.se!!