• Vädur 78

    gravid med ivf och bf sommaren 2010 del 2

    vi som gjort ivf och äntligen har fått vårt efterlängtade plus

  • Svar på tråden gravid med ivf och bf sommaren 2010 del 2
  • Vädur 78
    Dipsy skrev 2010-02-02 10:19:51 följande:
    helen : oj vad jobbigt att veta att den lille kan komma när som helst....även om de flesta har en slags oro....men ta det lugnt och vila mycket...stämmer detta verkligen: att man inte får någon som helst ersättning 11 dar före bf??? hp gäller inte då???? av vilken anledning?ja menar alla har inte semester att ta ut och fp dagarna vill man ju inte röra innan barnet kommit....
    Ja det stämmer. Antingen får du ju ta ut fp eller semester
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Höst flickan
    Vädur 78 skrev 2010-02-02 11:01:39 följande:
    Ja det stämmer. Antingen får du ju ta ut fp eller semester
    Undra varför det har blivit så?
    för det är ju faktiskt jäkligt konstigt tycker jag.
    Allt tyder på att det blir en lillasyster♥
  • Dipsy

    javisst är det sjukt....då hade de ju kunnat dra på det innan man får ta ut hp...dvs 11 dagar senare och ända fram till bf....ja menar det finns de som inte har semester och inte har tänkt jobba de dagarna...ja menar då tappar juu hp sin funktion om man ska ut och jobba igen...stämpla får man det tro??

  • Vädur 78
    Dipsy skrev 2010-02-02 17:17:15 följande:
    javisst är det sjukt....då hade de ju kunnat dra på det innan man får ta ut hp...dvs 11 dagar senare och ända fram till bf....ja menar det finns de som inte har semester och inte har tänkt jobba de dagarna...ja menar då tappar juu hp sin funktion om man ska ut och jobba igen...stämpla får man det tro??
    Och går man över 2 veckor då är det ju 26 dagar, det är ganska mycket de...
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • nillanoll

    Jag måste bara fråga, är det någon anna som känner sig "akut" kissnödig, nästan så att man kissar på sig, men sedan när man kommer till toan så kommer det bara några droppar?

    Ska på Rul imorgon så jag tänkte även fråga bm men ni kanske har några erfarenheter av det?

  • Dipsy
    nillanoll skrev 2010-02-02 20:03:25 följande:
    Jag måste bara fråga, är det någon anna som känner sig "akut" kissnödig, nästan så att man kissar på sig, men sedan när man kommer till toan så kommer det bara några droppar?Ska på Rul imorgon så jag tänkte även fråga bm men ni kanske har några erfarenheter av det?
    be dom kolla så du inte har uvi....kan vara ett tecken på det....
  • Höst flickan

    hej hej

    äter mera levaxin nu, 125.

    Äter även pencelin för urinvägsinfektion(känner dock inte av den) men det är ju inte ovanligt att jag har det ....
    Men första behandlingen denna graviditet...

    Såg ni barn till salu i går?.. så fruktansvärt...handlade om kina.
    I dag på kunskapskanalen kommer Lennart Nillsons prågran"livets mirakel"
    kl 21.

    I går var det "sagan om livet" med lennart nilsson..dock somnade jag tyvärr..

    Kram kram


    Allt tyder på att det blir en lillasyster♥
  • mammaNena

    Nu har jag varit på sjukan över natten och nu är jag mer irriterad än jag varit på väldigt länge! Nu är det helt plötsligt ingen fara längre enligt läkarna! De där 17 mm va ett innermått som han hade tagit (och sagt till mig) yttermåttet hade varit 26mm och innan va det då 30. i går mätte dom det till 28 mm. därav att de va tre olika läkare som kanske då lyckats mäta 3 lite olika mått, men inget som skulle läggas så stor vikt vid!
    Han den läkare som ordinerade sängläge i måndags hade erkänt i morse på ronden att han kanske dragit lite förhastade slutsatser. Så nu har jag gått från "normal" till att blivit sängliggande och inte fått göra något, till att igen leva som "normalt".
    Visst det är väll egentligen jätte bra. men oron som varit nu sen i måndags har ju varit väldigt stor och det känns som hade inte han sagt så i måndags så hade jag ju absolut inte behövt oroa mig! Ja ja. ska tillbaka på onsdag den 10:e för att se vad som hänt då!

  • Höst flickan
    mammaNena skrev 2010-02-03 12:41:06 följande:
    Nu har jag varit på sjukan över natten och nu är jag mer irriterad än jag varit på väldigt länge! Nu är det helt plötsligt ingen fara längre enligt läkarna! De där 17 mm va ett innermått som han hade tagit (och sagt till mig) yttermåttet hade varit 26mm och innan va det då 30. i går mätte dom det till 28 mm. därav att de va tre olika läkare som kanske då lyckats mäta 3 lite olika mått, men inget som skulle läggas så stor vikt vid! Han den läkare som ordinerade sängläge i måndags hade erkänt i morse på ronden att han kanske dragit lite förhastade slutsatser. Så nu har jag gått från "normal" till att blivit sängliggande och inte fått göra något, till att igen leva som "normalt". Visst det är väll egentligen jätte bra. men oron som varit nu sen i måndags har ju varit väldigt stor och det känns som hade inte han sagt så i måndags så hade jag ju absolut inte behövt oroa mig! Ja ja. ska tillbaka på onsdag den 10:e för att se vad som hänt då!
    skumt...jag hade tagit det väääldigt lungt iallfall o inte gått på vatten gympa osv.
    kram
    nillanoll skrev 2010-02-02 20:03:25 följande:
    Jag måste bara fråga, är det någon anna som känner sig "akut" kissnödig, nästan så att man kissar på sig, men sedan när man kommer till toan så kommer det bara några droppar? Ska på Rul imorgon så jag tänkte även fråga bm men ni kanske har några erfarenheter av det?
    japp..jag har haft det, tror det beror lite på hur lill ligger....men jag hade ioförsig urinvägsinfektion...
    Allt tyder på att det blir en lillasyster♥
  • 1111111

    Nu har jag varit på specialist-MVC eftersom de är bekymrade över att jag hade en blodpropp för 10 år sedan. Det blir en fragminspruta varje dag för mig resten av graviditeten och 6 v efter förlossningen så att jag kan vara mer säker på att slippa en blodpropp. Känns skitjobbigt men klart jag inte tar några risker.


    helenas83 > jobbigt att de oroat dig i onödan men det är väl hellre fälla än fria, precis som min läkare sa i dag... Fortsätt ta det lugnt. Kram
Svar på tråden gravid med ivf och bf sommaren 2010 del 2