Inlägg från: 2Fina |Visa alla inlägg
  • 2Fina

    Gravid med syskon till barn födda 2007

    hej hej, tittar också hit! Tjej född 22 maj -07 och nu bf 22 juli. Känns så konstigt denna graviditet då jag förra graviditeten hade massa blödningar och därför också en massa vul/ul. Denna gång har jag knappt några symtom. Jag har gått upp 2 kg i vikt sen 28 december och det beror med all säkerhet på att jag ätit fruktansvärt mycket gotta {#lang_emotions_embarassed} Förra grav gick jag endast upp 8 kg men var inte sugen alls på godis och dricka, denna gång är det enda jag är sugen på...


    »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina

    Vi behåller våran fina Saab 9:5 måste dock lämna in den för att dom ska koppla ur airbagen och det går på runt 1000-lappen. Helt sjukt att man måste betala för nånting som bara tar några minuter att göra!

    Vi måste dock köpa ett nytt babyskydd då vi sålde den andra efter att Leya bytte stol. Hade en Acta graco -06 (eller om det var -07) före och den var lite otymplig tyckte vi.


    »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina

    Jag älskar våran emmaljung classic sport! Ska bara inhandla en hårdlift! Har ju endast använt den som sittvagn nu då vi hade en Knorr Nizza först.

    Vi måste inhandla skötbord, kommer kanske att behöva två men åtminstone ett att ha då vi ska hinna renovera badrummet innan pyret kommer.


    »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina

    Usch, nu är jag orolig igen, lite färgade flytningar idag Haft en jäkla hosta så det är väl inte osannolikt att jag hostat sönder något kärl där nere men varför ska det gå sönder där nere och inte i hals eller dylikt så man slipper vara så orolig?? Usch!!


    »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina
    Kavat skrev 2010-02-01 17:44:41 följande:
    Ring och få en tid nu. Hoppas det inte blir som förra gången. Inte skoj alls med blod, men som du vet så behöver det inte betyda något heller. KRAM!
    Är så gruvig, ringer imorrn om det har kommit nå mer!! Klart jag vet att det kan gå bra men förra gången var blödningarna från v8 till v16, nu är jag i v16 och då ska dom bara inte börja!! men som sagt, kanske inte är något heller.. *hoppas*

    Här har det fjäskats för min lilla rumpa (smeknamnet på Leya) och hon har fått bli matad framför tv:n och sen åt vi i lugn och ro själva i köket medan Leya kollade på djungelboken. Sen när vi kom in då var hon nakenfis, hade klätt av sig alla kläder och var knallröd i rumpan, tror dom har missat att hon bajsat på dagis idag
    »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina
    2små2stora skrev 2010-02-01 18:21:56 följande:
    DP: hållet tummarna för att det inte är något. Ni har pysslar med trevliga vuxen aktiviteter?
    Nä, ett par veckor sen Lusten är som bortblåst fortfarande, tur att man blev gravid överhuvudtaget {#lang_emotions_innocent}Kavat, för mig slutade det på operation med Leya, moderkakan ville absolut inte komma ut. Hoppas man klarar sig nästa gång.

    Inbillade mig nyss att jag kände nått litet sprattel men säkert kände jag bara för att jag så gärna vill få ett bevis
    »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina
    Kavat, jag antar att hon menar att "dopplern" irriterar barnet när man lyssnar efter hjärtljuden men har ingen aning. Men jag håller med... ångrar mg lite att jag valde henne den här gången också för hon är så glömsk och som du säger, inte så hjälpsam. Hon är inte elak på något vis men inte heller hjälpsam...

    Ska ringa imorrn på telefontid och se om jag får något tidigare ul!
    »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina
    Mach skrev 2010-02-04 20:13:41 följande:
    Hejsan, ansluter mig till tråden.Väntar barn nr 3. Har en dotter som är född 2001 och så en som är född 2007:) Denna lill* kille eller tjej beräknas komma 4juli. Så jag går in i v20 på måndag:)
    Välkommen
    »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina
    Kavat, fick en ny ul-tid till 22 februari men faktiskt har jag känt av bebben både igår och idag, det bara måste vara den så jag är rätt så lugn för tillfället

    Jag funderar på att ge Leya en baddocka när vi kommer hem från bb, då kan hon bada dockan när vi badar bebis osv, sen får hon nog en docksängi maj när hon fyller år, så hon känner att hon har en "bebis" också

    Välkommen mamma1983
    »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina
    Tiger Af Lilja skrev 2010-02-06 17:59:20 följande:
    Hej mina värden har dubblats som normalt och hon kunde tyda nåt i livmodern men trodde det var väääldig tidigt, ska dit igen på måndag ahh detta farande hela tiden.. men ja det får vara så..
    Skönt att det hade gått upp iallafall och skönt att du får kolla igen!
    Maria222 skrev 2010-02-07 09:38:50 följande:
    hej på er! Jag hänger gärna med här om det är ok :)Jag har en son född juni 07 och vi väntar nu ett syskon i augusti. Är i v 14 nu.
    Så klart du får hänga på här Välkommen!
    »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
Svar på tråden Gravid med syskon till barn födda 2007