Inlägg från: Fiyali |Visa alla inlägg
  • Fiyali

    Gravid med syskon till barn födda 2007

    Hejsan!
    Väntar nu mitt andra barn! Kommer om drygt 5-6 veckor! Wow!
    Jag började planera för det andra barnet redan när den stora var 6 månader och "enkel", men efter några otursrundor, blev det sig inte förrän nu, och nu kan jag erkänna att det är lite panik med att ha en tjej som har sin "EGEN" vilja! Haha
    Hade jag inte planerat det från början hade nog hennes beteende just nu skrämt mig till att vänta 2 år till iaf, men visst känns det underbart iaf!
    Är montessori pedagog och har ju gått igenom ett antal barns 2års trots, men ens lilla känner ju en och utnyttjar en till max :)
    Har dock en stolt "blivande storasyster" här hemma, som är överlycklig över att en bebis ska komma och bo här, hon har fått lite övning, har en lillebror på 8 månader (jag har det, inte hon), och en kusin på fyra, och hon tycker det är så väldigt roligt! Sen blir det ju klart en annan sak när bebisen är med hela tiden, men utgångsläget ser ju fint ut på den fronten!
    Ett annat problem är att min lillebror är betydligt roligare än hennes flickkusin, skiljer ju fyra månader på de, så han är ju mer lekvänlig, vilket resulterat i att hon prompt bestämt att hon ska få en lillebror, och det är ju inte det jag väntar:) Haha

    Någon som känner igen sig?
    ;P


    Hellre En fågel i handen, än Två i buskarna....
  • Fiyali
    kristallen skrev 2010-02-10 13:11:16 följande:
    Fy så jobbigt, har redan börjat drömma om förlossningen! Fast det har alltid gått bra i mina drömmar men jag tycker det är såå jobbigt att hålla på och drömma så mycket och om såna saker.
    Vad skönt att det går bra iaf! I mina drömmar har de kommit tillbaka med en fyra årig flicka en gång, och sagt att "grattis här har du din bebis", någon gång har det hållt upp en pojke och sagt "oh en sån fin liten flicka" :) Vaknar alltid lite i små panik :)
Svar på tråden Gravid med syskon till barn födda 2007