• 2små2stora

    Gravid med syskon till barn födda 2007

    Jag har ett barn född 2007 och nu är jag gravid med nästa.
    Hoppas att det finns fler som väntar syskon till en barn som har sin härligaste {#lang_emotions_wink} tid just nu {#lang_emotions_smile}

    Det är inte samma sak att vara gravid med syskon som med första barnet så här kan vi prata om allt.


    ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-02-10 08:28
    BF-listan finns här: www.familjeliv.se/Forum-2-160/m50651972.html
  • Svar på tråden Gravid med syskon till barn födda 2007
  • 2små2stora

    Min tjej sa själv till i somras Hanna inte ha bölja, Hanna ha tosa det gick istort sett på 1 vecka. Dock så funkar inte bajseriet men det kommer väl det med.


    ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
  • kristallen

    emil vill inte gärna va utan blöja. Har dock provat lite men han gör ner sig hela tiden. Men kommer att prova lite till och ifrån . Till slut kommer det väl att lossna .

    Emil har aldrig haft napp, försökte i början att få hn att ta det men det gick inte. Och det är kanon skönt nu . Så jag kommer bara amma och se hur mycket sugbehov bebis har sen.


    Älskar mina barn och maken också BF 22/6
  • RosaNapp

    V är blöjfri sen snart 1 år ( blev blöjfri vid 22 månader, natt och dag). Napp slutade jag med när han var 8 månader, han var aldrig speciellt intresserad av den ändå. Snutte han han fortfarande, men inte stenhårt. Han har bara en nu (dom andra har försvunnit) och den går han och lägger på alla möjliga ställen under dagen så på kvällen när han ska sova hittar vi den allt som oftast inte. Då sover han utan.
    Men eftersom han har lite problem med eksem och sånt (är just nu under utredning) och verkar reagera på en del saker så har det varit perioder med olyckor, då han inte kunnat hålla sig. Då har han kissat mycket och ofta och helt enkelt inte hängt med själv. Annar är han jätteduktig på att hålla sig. Är aldrig någon stress när vi är i affärer, han säger till och så går vi och letar efter en toalett. Med hans syster var det till att passa på när man gick förbi istället för när hon sa till var det NU det gällde

    LullanK: jag är också gammal från maj-tråden. Hette väl G P eller Glittrig Penna eller nåt då . Har haft många namn...

    D P. jobbigt med såna dagar. Kan du inte bara strunta i den där medarbetaren då? Om du inte fått några direktiv från chefen och han/hon inte reagerat så kan det väl inte vara fel?

    Välkomna alla nya. Jag väntar fjärde och är i v.32 nu. V har hunnit få ett småsyskon och har en storasyster sen innan (05, 07 och 08).

    syrra: han hade väl inget val

  • 2små2stora
    RN: Nä han hade ju inte det LullanK: jag (syrra) är också från majtråden
    ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
  • Madelen21

    Ser att ni diskuterar nappanvändning. Min dotter har aldrig använt napp.. Eller jo nån gång.. Men inte så att hon skriker efter den.. Vilket är ganska skönt. Hon är helt torr nu oxå. 2½ år idag :) Jag är stolt över att hon är torr. Går på pottan själv å säger till när hon är klar.
    Men ibland vill hon ha hjälp. Men vi brukar sätta på blöja om vi åker ut å handlar osv.

  • Fe73
    2Fina skrev 2010-02-12 18:53:44 följande:
    Fe73, jag har precis bytt jobb och trivs som fisken med dom få arbetsuppgifter som finns än så länge, bara det att jag inte kan sitta sysslolös men tydligen ska man ju det....Sitter och funderar om jag måste tala om för chefen, gick in i v18 idag... kanske dags... är ju 9 dagar kvar till ul, hade velat vänta tills dess  men vi ska ju iväg på verksamhetsplanering med bar och alla kommer ju att dricka tror jag.... Känner mig inte alls upplagd för detta just nu efter idag... mina arbetskamrater har varit jättetrevlig resten av dagen men känner mig ändå hemskt ensam
    Det kan ju bli så innan man liksom hittar sin plats. Hoppas det ger sig iallafall.

    Idag sitter jag o jobbar så många inlägg vore trevligt ;))
  • Fe73
    2Fina skrev 2010-02-12 19:24:05 följande:
    Ni är så välkomna Leya håller precis på att bli blöjlös, en vecka har hon varit utan blöja på dagtid nu och endast två gånger har det kommit hem med tvätt och då har det tydligen bara varit någon droppe som kommit (antagligen för att hon inte har tid att springa direkt) för det har inte synts eller känts något när jag slängt i tvätten. Jag är så stolt över henne Hur är det med nappar? Har dom som har haft nappar hela tiden fortfarande napp? Jag tycker att blöjan är viktigare att få bort än nappen så vi riktar in oss på blöjan just nu. Napp och nalle är ett måste för henne just nu så då får hon det.
    Anton är blöjfri dagtid, men ibland på dagis händer en liten kissolycka då o då men mest för att fröknarna inte hinner riktigt. Blöja nattetid tror jag tar längre tid för den är full varje morgon.
    Napp-ojojoj vilken nappkille vi har...han skulle haft den jämt om han fick. Dagis har han det ju inte men så fort jag kommer in och skall hämta frågar han efter nappen.
    Vi måste bli hårdare men ibland orkar man inte bråka, man får försöka avleda.
  • 2små2stora

    Nu har tröttheten slagit till ordentligt. Känns som om jag inte sovit någonting alls i natt.


    ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
  • 2Fina

    Vi har varit iväg och firat min svåger så Leya fick träffa sin jämnåriga kusin, dom är väldigt ego i den åldern... Kom hem nu precis, har ätit hamburgare på Max.

    Leya kommer också på napp och nalle jämt när vi hämtar på dagis... så det blir nog lite svårt det med.

    Iallafall så har hon haft blöja på sig på bilfärden (en timme i bil enkel väg) men den har varit torr när vi har tagit av den. När vi kom dit ville hon inte ta av den men så kom hon efter en halvtimme och sa att hon var kissnödig och blöjan var torr. Tänk att man kan bli så stolt!


    »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
  • LullanK

    Kul med så många här från gamla majtråden! Kram o hej på er alla! Å självklart till alla er andra oxå!

    Idag är jag så lycklig så lycklig för idag har vi varit hos BM och fått höra hjärtljuden. Så underbart skönt att få höra då jag inte varit på något vul. Härlig känsla att det slog och att det faktiskt växer inom mig ännu en gång. Tror det direkt blev verkligare för sambon oxå som var med och hörde. Kroppen är väl för fantastisk eller vad säger ni!

Svar på tråden Gravid med syskon till barn födda 2007