• Anonym (Nyfiken)

    Vaxning av underliv

    Ni tjejer som vaxar ert underliv..Hur mycket vaxar ni bort? Gör ni mönster och sånt man läst om? Isåfall vad? Hur ofta behöver ni vaxa? Och..är det inte pinsamt att vaxa allt inför hon som vaxar er? Vill vaxa ..så trött på rakning och kliandet..men är osäker på hur mycket...

    Har lagt det under sex och sånt för att jag endast gör det för att det är sexigt.

  • Svar på tråden Vaxning av underliv
  • The Huntress

    Jag har sagt upp bekantskapen med vax for lange sen! Da vaxet hamnar overallt och det blir en enda kladdig rora I badrummet, inklusive luddig badrumsmatta och nyfiken katt... Mitt hetaste tips ar Braun Silk-epil, epilator med "bikinimunstycke" som medfoljer. Jag anvander den pa hela kroppen ben, bikinilinje/Brazilian, under armar, pa armar om jag tycker att haret pa armarna ar lite for langt, eftersom trimmer munstycke ocksa ingar. Fantastisk uppfinning tycker jag da jag inte kan med rakhyvel, far stubb jattesnabbt och roda, fula utslag - ser typ ut som herpes tror jag vid bikinilinjen... Sa ingen rakning for min del. Men med epilatorn gor jag ibland en Svensson, ibland Brazilian/ liten landningsbana/motiv. Aldrig nakenratta dock eftersom maken skulle bli galen och jag tycker det kanns for mysko att vara naken som en 8-aring... Vad man maste komma ihag ar exfoliera, exfoliera, exfoliera! Annars blir det inatvaxta harstran och roda prickar, inte sa kul. Till bikinilinjen anvander jag oftast ansikts exfoliation, till ben vanlig kropps exfoliation. Nar man just vaxat/ epilerat ar det ju bra att vanta 2-3 dygn innan man borjar exfoliera, sen gor man det 2-3 ggr per vecka el efter behov.

  • The Huntress

    Jag tror man sa peeling forut, men det ar ju inte det det handlar om, att man ska skala av sig skinnet på nat satt. Men att anvanda kropps skrubb/ mjuk massage handske/borste sa att man inte far inatvaxande stran/harsacksinflammation

  • Anonym

    Vad säger man på body shop då? Ha ha, hejsan jag ska vaxa muffen har du vax??:P

  • Anonym
    Anonym (s) skrev 2010-02-10 17:04:26 följande:
    Nej, det gör man inte. Har man "anlag" att få inåtväxande hår så har man. Tänkt på att skrubba lite försiktigt så det inte växer igen o var noga att vända ut håret med en pincet.Jag kör också Body shops vax.
    Men då känns det inte som någon ide att vaxa öht.
    Jag får jättemycket inåtväxande hårstrån. Det finns inte en chans att hålla efter dom med pincett.
  • Anonym (första gången)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2010-02-10 16:14:20 följande:
    Nån som kan rekomendera nåt ställe i Göteborg?
    Undrar också om nån kan rekommendera nåt bra ställe i Göteborg eller Mölndal???
  • Anonym (Kille)
    Anonym (vaxad) skrev 2010-02-10 10:49:12 följande:
    Jag använder som sagt varmvaxet från Bodyshop. Skopar upp lagom mängd i en djup tallrik och värmer det över en gryta med kokande vatten. Man kan värma vaxet i micron också, men tänk på att det kan bli alldeles för hett om man inte passar sig då! Det gör ont, betydligt mer känsligt område att vaxa än benen tycker jag. Men, vill man bli fin så får man lida pin Ett tips: se till att vara nyduschad inför vaxningen, är huden varm och nytvättad så är det lättare att få upp alla hårstråna. För att få bra resultat bör hårväxten vara minst 5 mm lång, gärna lite längre. Jag brukar få "efterplocka" några strån här och där när jag vaxar men det är inga mängder det handlar om. Då bodyshops vax är sockerbaserat tar man bort eventuellt kladd med vatten och inget annat, så ingen katastrof om det hamnar vax lite tokigt :) Hur länge man blir "hårfri" beror på ens egna anlag för hårväxt och hur länge man hållit på att vaxa området. För mig tar det nu några månader innan det är är nog långt för att vaxa igen och helt hårfri är jag närmare en månad drygt. I början var jag hårfri bara någon vecka men vaxningen "skadar" håranlaget så det successivt växer allt långsammare - vilket ju är bra :) Stubb blir det inte eftersom håret växer ut från roten och då "slipas" ner i toppen under utväxten. Rakar man så kapas håret av mitt på och blir inte "slipat" mot huden på samma sätt och därför upplevs utväxten efter rakning mycket kraftigare. Det går att köpa färdiga "waxstrips" , dvs papper med vax färdigt i ett tunt lager. De värmer man bara mellan händerna och sedan mot hudytan man vill vaxa. Men, jag har upplevt att de varit rätt tuffa mot huden och jag har råkat ut för utslag och sveda när jag använt sådana, men man är ju olika känslig och jag vet flera som kan använda waxstrips från Veet osv. De kräver dock olja som borttagningsmedel om lite av vaxet blir kvar på huden. Hoppas du blev lite hjälpt och vågar prova vaxa själv :)
    Jag har provat på dom där veet vaxstripparna och fan det gör ont och jag gillar
    har inget emot smärta. Jag hajar inte att ni vaxar er :S
    Jag har bara gjort det en gång så tänkte ge det en chans till.
  • Anonym (78)
    Anonym (Kille) skrev 2010-02-18 21:53:26 följande:
    Jag har provat på dom där veet vaxstripparna och fan det gör ont och jag gillar har inget emot smärta. Jag hajar inte att ni vaxar er :S Jag har bara gjort det en gång så tänkte ge det en chans till.
    Men smärtan är övergående
    Kanske använder du "fel" teknik när du river bort stripparna? Drar man rätt så "bränner" det till lite bara. Första gången är alltid värst
    När man har gjort det några gånger så känns det inte alls.
  • Anonym (Kille)
    Anonym (78) skrev 2010-02-19 08:40:28 följande:
    Men smärtan är övergående Kanske använder du "fel" teknik när du river bort stripparna? Drar man rätt så "bränner" det till lite bara. Första gången är alltid värst När man har gjort det några gånger så känns det inte alls.
    Ok så det känns mindre och mindre :D
    Fel teknik?? På med skiten och dra eller finns det någon annan teknik?
    Jag drog den första själv men resten fick jag hjälp med som tur va =)
  • Anonym (smidigt)

    Hallu..

    Jag vaxar mig själv från topp till tå hihi .. som sagt var allt {#lang_emotions_wink} ...

    Igentligen så är det lite sårt i början men ju mer man praktiserar på det desto enklare blir det för varje gång ....

    Jag vaxar typ min syster och min mans syrror o dem som vill hahha .. Inte muffen men allt annat {#lang_emotions_tongue_out}..

    Hmm jag borde nog öppna en egen salong o få in kunder med billig pris hehhe...

    men som sagt var att öva är jätta bra man sparar pengar då istället för att gå till salongen {#lang_emotions_sunny}

Svar på tråden Vaxning av underliv