Inlägg från: Miamorebambino |Visa alla inlägg
  • Miamorebambino

    Det är ju bra ändå,man kan ju se hur de e för de andra. Vi känner ju så olika. Jag tänker på det varje dag, just nu har jag huggliknade nere vid livmodern. Och det gör  så ont. Och det gör ju inte saken bättre. Enligt FM kalender 101013 hm ? Fick två embryo insatta,så jag vet inte om det är en eller två som ligger och växer till sig! Får väl vänta till vul. Har du många symptomer?

  • Miamorebambino
    Aniara skrev 2010-02-09 17:39:13 följande:
    Tror inte att känningar i livmodern/hugg är annat än posiva symptom faktiskt! Livmodern växer ju så det knakar så det är inte så konstigt att det gör ont. Jag hade ondare förut för ca en vecka sen, men jag känner fortfarande kramp och dragningar när jag reser mig upp hastigt eller när jag byter sovställning i sängen. Annars inte så mycket, lite tröttare än vanligt och så det här med att jag känner lite olust inför viss mat. Men jag är redo för alla symptom i världen, bara det går vägen! Jag är gärna illamående i 8 månader När har du VUL och var går du någonstans?
    Jag hoppas det,  jag kännde så när det fäste sig. Sen kom mensvärken.Testa plus och då försvann allt. Och är allt tbx nu förutom mensvärken den är borta.Sovställning i sängen känner jag igen. Hur kommer det att bli längre fram?Ännu värre kanske..hoppas det!För då vet man att man e fortfarande gravid. VUl har jag den 3 mars.RMC Linköping och du
  • Miamorebambino

    Whee välkommen hit
    Vilken jädrans tur ni hade då. Sånt kan ju hända,spontan gravida lyckos er!  Syptomen kan dröja ibland.Jag har bara hugg känsla och gasig i magen inget mer.  Tror att jag sett dig på någon annan tråd? Men iallafall ny tråd ny GRATTIS

  • Miamorebambino

    Progesteron hur länge ska det användas,har fått så olika svar!


    Vi försökte på egen hand i ca 4år,år 2008 började vi med vår utredning. Det visade sig att min man har för få spermier.Kommer inte ihåg exakt hur lite han hade. 

    1 g:  Ivf ingen återföring.Inga befruktade ägg
    2 g: Ivf en till mig,negativ
    3 g: ICSI två till mig.positiv

  • Miamorebambino

    Hej på er!!


    jeskan välkommen till gänget


    coors välkommen du med, Spännande med VUL eller hur.Vill att februari ska ta slut snart jag med. Vill också ha massa symptomer , har bara huggande känsla och trötthet. Och hungrig hela tiden.

    Aniara jag har hört att vissa får  komma in på VUL tidigare. Va tråkigt,man vill ju ha sin älskade brevid sig för första gången

  • Miamorebambino

    Jag får hoppas att min sambo kommer att vara med.

    Coor jag hade mer symptomer under ruvningstiden,RD 8-10 tror jag så försvann allt. Nu som sagt har bara dessa symptomer.


    Vet ni vad jag har börjat att tänka på,det kommer att låta sjukt


    Kan progesteronet ge falsk positiv?

  • Miamorebambino
    Åttan skrev 2010-02-10 21:40:20 följande:
    Nej det kan det inte göra..  Tokfia..
    Jag vet hahaha men jag börja tänka på det.Då testade jag att googla och gissa att man hittar all möjligt svar. Va så nyfiken!!
    Kanske bara för att man kan inte få in i sitt lilla huvud att man är GRAVID.Total förnekelse {#lang_emotions_dreamer}
  • Miamorebambino
    Åttan skrev 2010-02-10 21:48:32 följande:
    Haha.. ja jag vet.. tar du fortfarande proggisar?
    Nopp,dom sa att jag skulle ta slut på dom jag hade,tar slut på fredag. Men på nått sett så vill jag inte sluta med dom förrän VUL. Så jag vet inte. När slutade du med dom?eller har du inte det?
  • Miamorebambino
    natta80gbg skrev 2010-02-12 08:53:55 följande:
    hej jag hoppar gärna in här.. har precis fått se ett plus och jag kan verkligen inte fatta det. är riktigt trött, hungrig och har ömma bröst.är bara i v 5 och min mage e redan svullen..var era det?
    Hej
    Grattis! Jag kan fortfarande inte tro att det är sant.Speciellt när man inte haft några symptomer.Förrutom trötthet,hunger och svullen magen.

    Men nu måste jag bara säga detta,vaknade med en sån mensvärk.Och för första gången så blev jag glad.Är i v6 (5+1)
Svar på tråden Gravid efter IVF med BF hösten 2010