• Äldre 18 feb 20:26
  132630 visningar
  2830 svar
  2830
  132630

  MajMammor 2007 15

  nu! sent omsider har jag hittat hit! tack darling pink för länken;)
  nu ska jag försöka läsa ikapp :D Hoppas det är bra med alla!

 • Äldre 22 maj 09:12
  2Fina skrev 2010-05-22 08:59:21 följande:
  Idag fyller min lilla princessa år! Vi sjöng för henne så hon kissade på sig hihi... fick en barndator nu på morgonen och hon är så stolt
  Grattis till Leia!!!
  Blev hon glad för datorn? Min pappa har köpt en sådan till Matilda också, ska bli kul att se vad hon tycker...

  Och alla andra födelsedagsbarn också, stora som små;)

  Matilda fyller inte förrän på torsdag men vi håller kalaset idag iaf, enklast så...
 • Äldre 2 feb 14:04

  Hej tjejjer!

  Har saknat er och tänkt på er massor men all ork att läsa och skriva inlägg har varit som bortblåst sedan jag började jobba.
  Nu är den tillbaka, hoppas det håller i sig! Hoppas att allt är bra med alla?

  Mumia- förstår att du är gravid, man får gratulera :)

 • Äldre 2 feb 21:02

  Mumia- Jag vet faktiskt inte, men det kan nog bero på hur nära Jolina och din farmor var. Det senaste året har jag mist min farmor, min farfar och min morfar. Matilda följde inte med på någon av deras begravningar, dels för min skull, jag kände inte att jag klarade av att ha ansvar för henne mitt i allt, och dels för hennes skull. MEN omhon stått de närmre hade jag kanske tänkt annorlunda, jag vet faktiskt inte. Jag skulle nog gå på magkänslan.
  Och, beklagar sorgen, naturligtvis.

 • Äldre 2 feb 21:29

  Darling- tack! Heheh, nej, inga fler här, och inga planerade heller men stänger inga dörrar. Jag tror absolut att jag vill ha ett litet syskon till henne, men inte än på ett par år:) Du har fått en liten son va?
  Jag är totalt slutkörd mest hela tiden, mest p.g.a. pendlandet och den ickefungerande tågtrafiken... Men det är ju bra ändå, för nu väntar jag bara på tillstånd sen ska jag börja övningsköra ;)

  Zas- Det låter allvarligt, vad fattas er? Hoppas ni blir krya snart!

  Mumia- Jag hade nog haft henne på dagis då.

 • Äldre 2 feb 21:37
  zasata skrev 2011-02-02 21:32:11 följande:
  leos förkyldningastma som gör honom dålig :( öroninflamtioner, halsfluss.och nu magsjuka, i morgon dagis om inga fler blir sjuka... vi har haft ALLT nu på 1½månad..
  Å fy för den lede, era sackare :(
 • Äldre 4 feb 07:12

  Minus;

 • Äldre 4 feb 07:17

  Hahah, skulle skriva inlägg med telen, det gick ju bra:) mumia- jobbar i Kristianstad, tar bara 20 minuter när trafiken funkar, men hela vintern har tågen varit mellan 30-90 minuter sena. Sista treveckorna har de gått bra dock så peppar peppar;) men jag SKA lyckas med körkortet, vägrar åka tåg en vinter till. Lund är ju lite längre, men nu har de lagt om tabellen och har fler tåg, bara hålla tummarna att allt är smidigt när din syster ska åka!

 • Äldre 4 feb 08:37

  Gud så irriterande. De har ställt in flera tåg här också ich jag blir så sjukt arg. Det är ju alltid rusningstiderna de plockar bort. Tur man har en förstående chef och möjlighet att jobba in tid, alla har ju inte det...

 • Äldre 4 feb 09:54

  Smart;)

 • Äldre 5 feb 01:01
  2Fina skrev 2011-02-04 18:49:31 följande:
  Cand, jo jag har en liten Billy som är sex månader nu

  Leya har precis börjat med att rimma allt, mamma pamma, Anna panna osv, någon mer?
  japp, en till här... fast jag tycker munnen går i ett på den lille:)
 • Äldre 5 feb 11:34

  vilken fin bild:)

 • Äldre 16 feb 15:21
  2Fina skrev 2011-02-15 19:59:04 följande:
  Ja, det var jätteskönt att ha det gjort. Är alldeles slut allihopa! T o m Billy sover redan
  Va skönt att allt gått bra!!

  Här är det också bara "du hade fel mamma, du hade fel! Ja, och jag hade rätt:)" och så har det varit sedan i somras...blir aldrig tråkigt tydligen..:D

  Håll tummarna för mig tjejjer, idag ska jag på körlektion för första gången någonsin, sjukt nervös men peppad till tusen! Nu jäklar ska det bli en riktig människa av mig:)
 • Äldre 16 feb 21:35

  Åh herregud vad kul det var!!! Haahah, jag tror det gick bra, det är första gången på 16 år jag sitter bakom en ratt, så jag är verkligen helt grön på detta. Fick köra runt i ett villaområde, igenom lite korsningar, stoppskyltar och starta och stanna massvis. Men blir orolig också, alltså, jag kan ju tänka mig att det handlar om att öva öva och öva ännu mer så sitter allt sedan, men ändå... det här med kopplingen va? Fy vad jobbigt... tar teorin en annan dag, jag är helt snurrig nu ;)

  RN- Hur många knoddar har du nu? Vet att du fått ngn till sedan vi startade tråden, men jag har ju varit mer eller mindre borta i över ett år så jag är lite off ändå :)

 • Äldre 17 feb 06:49

  Åh, så fint;) trist att jag missat så mycket men får skylla mig själv;)

  Jo, jag är skitskraj men känner att jag måste, dels går det inte att pendla på vintern, sen är jag så t r ö t t på att vara så beroende av att andra är snälla och ställer upp hela tiden ( dan har inte heller körkort). Det är på tiden att vk klarar oss själva liksom;) min morot nu är tanken på att kunna ta Matilda och åka och bada när vi vill i sommar;) och storhandla hahah

 • Äldre 17 feb 08:35
  2små2stora skrev 2011-02-17 07:41:34 följande:
  Johanna går runt och frågar (tjatar) om klockan är 2 än.  Då ska en ny kompis till henne komma hit och leka.  En av Joachims klasskamrater har fått en fostersyster och det visade sig att hon är lika gammal som J. Så vi ska fika och de ska leka

  Under tiden nu så försöker hon mata William med diverse plastfrukter  
  :D Heheheh, så unerbart ont i öronen du kommer ha efter lunch;)
 • Äldre 19 feb 12:58

  Mel- kul med uppdatering och 11 kilo är ju mycket!

  Här gnetar vi på, jag fick fast anställning i juni förra året, Dan timvikar på olika förskolor runt om i kommunen (som kock) samtidigt som han jobbar på ett hotell. I mars är det tänkt att han ska få en 75% tjänst där så det är det vi hoppas på nu. Skulle vara skönt för honom att slippa hoppa runt på olika ställen hela tiden och skönt att veta vad han får ut varje månad.  Vi klarar oss bra om en jobbar heltid och den andra deltid, perfekt också för Matilda som isf slipper långa dagar på förskolan.

  Jag skulle verkligen behöva träna också , inte så  mkt för viktens skull men för att jag är så sjukt klen i kroppen, speciellt ryggen. Men jag är lat också så...;)

 • Äldre 19 feb 16:41
  Tess82 skrev 2011-02-19 16:33:08 följande:
  Mel, kul med jobb och att vikten går åt rätt håll.

  Cand, håller tummarna för att han får jobbet, vet hur det är att hoppa runt på massa olika ställen.

  Jag har haft planer ett längre tag på att börja gå på gym men influensan satt lite stopp för de planerna och jag har hosta kvar än som bör få ge med sig först sen ska jag nog börja. Inte så mycket för vikten i mitt fall heller utan mer för att kilona ska fördela sig lite snyggare och för att få lite muskler för såna saknar jag.
  Ja, det kommer jag ihåg, du har ju fått hoppa runt du också. Hur har du det nu, jobbar du likadant eller är du på ett ställe nu?
 • Äldre 16 mar 14:12

  Matilda önskar sig en rosa kanin:D

 • Äldre 17 mar 10:49
  2små2stora skrev 2011-03-16 20:02:56 följande:
  Nu har vi varit på kontroll och efter lite justeringar så behöver hon inte opereras förrän om 3 år

  Hon var jätteduktig och skuttade glatt in på rummet och hälsade artigt med att ta i hand. Innan någon hann säga något hade hon klättrat upp på britsen och börjat hala upp tröjan. Och visa var hon har sitt robothjärta
  Usch, jag känner att även detta är något jag helt missat när jag varit borta, men det verkar som om detta har gått bra? Skönt att det inte blir ngn OP på ett par år iaf! Duktiga lilla unge:)
Svar på tråden MajMammor 2007 15
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.