• Äldre 31 Jul 08:47
    152228 visningar
    2830 svar
    2830
    152228

    MajMammor 2007 15

    Hej hej Tess82 här, bara bytt nick .

    Memba, känner igen mig i det där med trots. Mat och borsta tänder är oftast inga problem men utbrott kan uppstå av att minsta lilla sak går fel. Hon har tyvärr fått sitt humör efter sin pappa, han exploderar också på 2 sekunder. Ofta går det över fort men ibland har vi dagar då allt är fel och det tjuras och skriks och hon gör tvärtemot allt jag säger. Vissa saker har blivit bättre nu då jag varit hemma och haft i tre veckor och inte sovit borta nåt. Nu blir det en antt borta till veckan då jag jobbar må-ti och sen en vecka till borta innan jag börjar nya jobbet. Får väl hoppas att vi kan hitta en bättre fungerande vardag när jag komer hem varje dag och inte har nån skola att tänka på (fick mitt examensbevis härom veckan ). Men jag säger som dig, älskar henne över allt annat så det är väl bara att försöka stå ut med det jobbiga, de säger ju att trotsen brukar göra paus ibland innan nästa sätter igång .  

  • Äldre 7 Aug 13:54
    2Fina skrev 2011-08-07 09:20:56 följande:
    Här har vi det fruktansvärt jobbigt med Leya och hennes trots, hon bestämmer osv osv... sen blir hon inte gladare fast vi hittar på saker, det är liksom som att hon bara räknar med att sånt gör man sen kan man vara sur och trotsig ändå. Det är inte kul att hitta på något Antar att hon saknar sina kompisar också och är lite avundsjuk på Billy.... av någon anledning....
    Känner igen det där med det sura humöret, sån är Linnea också.
  • Äldre 11 Aug 15:26
    memba skrev 2011-08-11 07:10:49 följande:
    Åh, vet hur det är med utanförskap, det värker i hjärtat att se!

    Kevin börjar hos dagmamma till veckan, ska nog bli skönt för honom även om han just nu säger att han inte vill!

    Nu har vi våra sista semesterdagar, har varit hos kidsens farmor å farfar men idag drar vi till High Chaparral!
    Linnea ville inte heller tillbaka till dagis men nu har hon varit där några dagar och det har börjat lite nya så hon tycker att det är jätteskoj.

    High Caparall var vi till i Juni, det var jättebra, otroligt god mat på restaurangen också. Har ni hyrt stuga? Vi bodde i vagnsborgen, de nyaste stugorna, de var jättefina.
  • Äldre 13 Aug 09:47
    memba skrev 2011-08-11 23:00:51 följande:
    Mammatirra: Både jag och mannen har tidigare arbetat på Chaparral och har vänner på plats, så vi sover hos en i showen! Såg ni western-showen? Vi åt faktiskt på restaurangen nu ikväll och det var toppen, min gamla arbetsplats bland annat!! Kevin är helt lyrisk och har fått en hatt och ett gevär, förr förra årets mundering blev kvar hemma, och svårt att neka honom när man är på plats, även om jag inte riktigt gillar att han ska ha skjutvapen ...

    Ja vi såg både westwrn showen och Lucky Luke. Linnea gillar inte höga ljud men med hörselskydd så gick det bra, åkte tåget också som hon var jätterädd i förra året men i år gick det bra. "det var kul när de ramlade" ver hennes kommentar (alltså när rånarna blev skjutna).
  • Äldre 16 Aug 19:17

    Linnea var nog ungefär som Melwin på kontrollen tror hon var 97 cm och vägde runt 14. 

  • Äldre 17 Aug 17:02
    Sötboll skrev 2011-08-17 14:26:20 följande:
    Hej tjejer!

    Har tyvärr fått  missfall nu efter vårt efterlängtade +. Hoppas cytotec tabletter ska hjälpa till att få ut allt. Livet är inte rättvist.. 

    Beklagar . Livet är verkligen inte rättvist alla gånger.
  • Äldre 5 Sep 09:33

    Är hemma och vabbar idag. Hade en liten kamin här hemma igår kväll, säkert närmare 40 graders feber (har bara en kass örontemp som alltid visar för lite) och hon kräktes upp allt hon fick i sig. Har inte sovit mycket inatt, kan inte koppla av när hon blir så där dålig, lyssnar till varje litet ljud från henne. Egentligen skulle gubben vabba men han hade sovit inatt så det var bättre att han fick jobba så kan jag slappa med Linnea idag. Tror det börjar bli dags för en sovstund nu. Idag har hon i alla fall ätit och febern var lägre (riktigt pigg efter lite alvedon). Var tydligen en till på dagis som hade haft feber i helgen så det är väl nåt virus som går.

  • Äldre 7 Sep 18:40

    Jag har anmält Linnea till gymnastik, lite dum tid då det är kl 17 och jag kommer att jobba till 17 från den 19 sept men jag brukar bara ta en halvtimmes lunch och sluta tidigare på fredagar men jag får väl sluta lite tidigare på tisdagar istället om inte maken vill gå med henne. Var visst en mamma till dagiskompisar som var ledare så det blir nog bra med ett bekant ansikte till vår lilla blygis.

  • Äldre 10 Sep 16:10

    Nu var det min tur att få feber, jättelägligt då mannen skulle bort i helgen så jag är ensam med Linnea. Mammor kan tydligen inte vara sjuka så det har tjatats 1000 ggr värre än vanligt om allt, var ska man hitta orken. Hade över 39 graders feber igår när jag skulle natta Linnea och hon ville inte släppa mig, trodde nästan jag skulle svimma ett tag men det gick bra och hon somnade tack och lov ganska snabbt. Idag är jag piggare men har fortfarande feber och ingen ork alls, har blivit en del filmtittande och nyss ett bad i badkaret för att göra slut på lite energi men annars är det svårt att hitta på aktiviteter när hon tydligen inte alls kan leka själv idag. Hoppas att maken kommer hem tidigt imorgon och inte är allt för bakis för jag kan nog behöva lite vila då...

  • Äldre 13 Sep 21:12

    Mumia, oj vad spännande att det är så nära. 

    3bus, har en här också som ska tävla jämt och vinna allt. Hon är lite deppig över att många är större än henne också för det är tydligen inte bra att vara liten. Är ju ändå många mindre på dagis nu men hon är ändå inte störst så det blir väl lite tråkigt att vara mitt emellan, varken stor eller liten.

    Idag ver det gymnastk för första gången. Linnea började lite försiktigt och skulle inte vara med på uppvärmningen men sen kom hon igång och var med på allt, dock med mig vid sin sida hela tiden men hon släpper nog taget när vi varit med lite mer.    

Svar på tråden MajMammor 2007 15