• Äldre 9 aug 08:54
  132488 visningar
  2830 svar
  2830
  132488

  MajMammor 2007 15

  Grattis Kavat


 • Äldre 9 aug 10:17

  Isabella har lagt pärlplattor. Nu glor hon på tv medans jag försöker få gjort lite vettigt vid datorn (som att sitta här?)
  Ska baka pizza senare till middagen. Så japp, regn här med - svårt nog att gissa


 • Äldre 24 aug 11:08

  Hemma igen efter en dryg veckas semester i Dalarna.
  Betat av Borlänge, Falun, Leksand, Rättvik,  och så Borlänge igen, på bröllop.
  Tyvärr så var inte vädret på vår sida, så mest regn eller kallt och mulet. men man kan ju inte få allt.  Kanske nån som ser vart vi är
 • Äldre 27 aug 21:43
  2Fina skrev 2010-08-27 12:42:04 följande:
  Förresten, var på bvc idag med Billy, mot slutet så frågade ssk om Leya, -skickade inte vi en remiss på henne nånstans? Frågade hon. Jag svarade att det var till ÖNH och då sa hon som kommentar att -jaha, och sen har det inte hänt något? Jag talade om att vi varit dit och att hon hade förtjockade trumhinnor. -Jaha, det gjordes inget hörseltest då? Frågar tanten. Jag svarar att hörseltest gjordes och att hon hade nedsatt hörsel men ska på återbesök i september. Då kläcker hon ur sig att -jaha, men skickade dom ingen remiss till logoped då? Ju mer jag tänker på den kommentaren ju mer förbannad blir jag!!! Är det inte hennes skyldighet som bvc-sköterska och kolla hur Leyas språk utvecklas?? Hon pratar bättre än åtminstone två av de tre 3-åringarna på hennes avdelning på dagis, det hon har svårt med är R men det är väl inte så konstigt?? Snacka om att tro att hon har talsvårigheter pga att hon haft nedsatt hörsel sen januari.... Leya har ju ännu inte gjort någon 3-årskontroll men jag är inte orolig över hennes språk, hon går på äldre barnens språkförståelse på dagis och det måste ju också betyda att hon hör/talar och förstår bra..... usch, less på våran bvc-ssk...
  Men vaddå ingen remiss till logopeden?
  "Vad har det med saken att göra" typ.
 • Äldre 2 sep 20:11

  Mumia - får hoppas du får ett vettigt besked snart då

  Här grubblas det också en del.PÅ lite allt möjligt sådär. Framför allt så tycks jag ha fått en väldigt djupsinnig och klok tjej, som sätter mig på det hala ibland.
  Hon hade idag en lång diskussion om att Om hon avstår leksaker och andra saker som man måste köpa, så behöver inte jag jobba. och då kan hon vara hemma med mig istället för att vara på dagis. och det vore ju så bra eftersom hon saknar mig när hon är på dagis.
  hur hon kom fram till det hela vet jag inte, det bara kom som svar på att jag tyvärr måste söka jobb.
  Känns lite hårt att höra från en sådan liten att hon är villig att offra leksaker och annat för att få vara hemma med mig. (Jag vet ju att hon inte menar det egentligen - på sikt, men det sätter en ju lite på pottkanten när hon ens tar det resonemanget liksom)


 • Äldre 3 sep 11:47
  Tess82 skrev 2010-09-03 08:20:34 följande:
  Heoo, förstår att det känns jobbigt, både att bo kvar och att behöva flytta.

  Mel, din tjej låter väldigt klok måste jag säga. Hur mår du nu för tiden och hur går det med jobbletande?
  Det är väl lite upp och ner får jag väl säga. Det blir väl sakta bättre och bättre fortfarande. Men jag märker ju fortfarande att jag är extremt dålig på att hantera stress, och bryter ihop äver skitlöjliga saker av och till.
  Över sommaren här, eller iaf senare delen av den har jag dock varit befriad från panikångestattacker iaf

  Jobbletandet går väl sådär. är kanske inte flitigast i världen (inte mest motiverad), men försöker få iväg lite vettiga saker iaf. Har ett jobb att söka som verkligen vore hur bra som helst. Handlar om precis det jag gjorde på sommaren för 100 år sedan och älskade. Då blir det så jobbigt, för eftersom jag vet att det vore skitbra så blir jag pissnervig och vet liksom inte vad jag ska skriva. Vore så jobbigt att bli dissad när jag vet att jag skulle trivas och vet att jag "kan".

  Så det är väl stabilt men svajigt eller hur man kan säga - över lag stabilt, men lite snålblåst på toppen typ
 • Äldre 3 sep 16:10

  JAg känner mig snarast som ett fån - "Hej, kommer ni ihåg mig, jag jobbade hos er för 6 år sedan!"
  Vore lite pinsamt om de 1. Inte kom ihåg 2. Kom ihåg och inte trivdes lika bra med mig som med dem

  Ja, ni ser ju själva hur tankegångarna går - stressfaktor Allan liksom


 • Äldre 3 sep 20:04
  Kavat skrev 2010-09-03 17:55:08 följande:
  Eller... "hej, ni kommer kanske inte i håg mig men jag jobbade hos er för 6 år sedan och stortrivdes.." *håller tummarna!*

  Så kan man ju också göra
 • Äldre 6 sep 16:07

  Åhh det gick fort - grattis till lille William Syrra


 • Äldre 6 sep 22:03

  Grattis till bröllop!

  Fasen, haglar bebisar, bröllop och annat här ju


Svar på tråden MajMammor 2007 15
Logga in
Bli medlem