Inlägg från: zasata |Visa alla inlägg
  • zasata

    MajMammor 2007 15

    Evsi skrev 2010-11-13 22:01:00 följande:
    Mumia: Tack Hjärta ja det är ju en stoor besvikelse varje gång mensen kommer och man inte är gravid...så när man äntligen lyckas och det slutar så här...ja de e tungt!

    Zasata: jag är 27 år
    Okej du ser väldigt ung ut..
    Hoppas ni får er bebis. Har själv aldrig haft misfall så vet inte hur det är. Men kan tänka mig att man blir väldigt tom :(
  • zasata

    Ebba kissar 2-4ggr om dagen och aldrig på natten nästan. Ibland i trosrona med sällan. Vi tjatar om pottan jämt, men hon är sådan så hon håller sig. Kan gå upp vid 7, dricka välling äta frukost gå till dagis ha samling och sen när dom går ut då kissar hon vid halv 10-10.. 

    Ebba har sagt hon skall vara lucia.. Men jag är rädd hon kommer ångra sig, hon ville Leo skulle var sköngose men fick bli pepparkaka.. men att det ändras kan jag tänka mig.

    Hur är era nu när dom skall ha på sig kläder? Ebba är så vrång! Klänning och inget annat. inte ens strumpbyxor duger. och jag får inte välja klänningar. köper jag så får jag nästan alltid lämna tillbaka..


  • zasata

    hoppas ni alla kryar på er.. här är det fullt upp med inskolning av Leo.. Och ebba som klagar på magont, rädd hon börjar inse att jag e rädd för det, men vet inte säkert än läkaren såg inget fel på henne.. så nu skall vi "ignorera" ett par dagar och se. även dagis skall ha koll på det..


  • zasata

    Ååå jag orkar inte mer 3års trots, vi satt och åt marängsvissh från igår. Så gjorde ebba sönder sin maräng, blev galen. mosade ner hela i soffan. SJälvklart säger jag till henne, börjar med att hon får gå och tvätta sig och säger så gör man inte! Och tar hennes tallrik som hon haft i typ 30min. jävlar vilket helvete det blev.
    Men jag försöker att ignorera det får henne att tvätta händern och städar, tar fram kläder och säger. kom nu så går du och jag och åker skridskor. nej då bryter helvetes lös igen om att hon hon skall minsan inte klä på sig, inte åka skridskor, hon skall vara inne... Suck.


Svar på tråden MajMammor 2007 15