• Äldre 31 Jul 10:08
  136030 visningar
  2830 svar
  2830
  136030

  MajMammor 2007 15

  Nej det var inte ett dugg spännande Jävla kropp att luras!!!
  Hade samliv vid ÄL, fick därefter en konstig mellanblödning, inga känningar till mens som sen blev 1 dag sen......2 dagar sen.... (hoppet växte).....skulle testa i morse men va fan händer!?.....fick mens inatt!!!


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 31 Jul 21:06

  Enats och enats, jag har väl en känsla av att det blir någon gång i alla fall numer och inte aldrig, och det är ett steg i rätt riktning. Men han var väl inte direkt skälarglad när jag berätta att mensen var sen.

  Idag har jag haft en skitdag! Har inte klarat av tösen alls, retade mig på allt och var på uruselt humör. Som tur var har Tobbe varit närvarande och tagit det mesta med tösen för han hade väl viss förståelse att jag var nere och på dåligt humör både av hormonella skäl och av besvikelsen över att mensen kom.


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 1 Aug 23:21

  Hej!
  Idag har vi varit på en lite familjeutflykt till Säterdalen. Där kan man gå och titta på och klappa frigående djur så Jolina har klappat får, getter, kalvar och ponnysar och tittat på höns, kyklingar, kaniner.... Och sen har dom fantastiskt mycket roliga lekställningar och rutschkanor som var mycket uppskattade. Hade väl tyvärr lite halvdant väder med dugg skurar men inget som hindrade oss från en mysig dag

  Ikväll har vi varit på besök hos vänner och Jolina och Max 4 år lekte som aldrig förr. Tack för det! för anledningen till att vi åkte dit var att jag ville låna tv´n och se på höjdhoppsfinalen (vår tv funkar ej) och det gick ju som smort!
  Nu natti natti


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 3 Aug 13:22

  Jag har tråkigt!!! Vill ha sol!! vill sola o bada! åhh är så less på alla dessa moln och kyla!


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 3 Aug 23:08

  Tess - kul med karusell o hoppborg för de små annars undviker jag helst dalarna denna vecka. Usch o fy!


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 4 Aug 22:22

  Sicken sötnos DP!!!

  Jag behöver lite hjälp angående sömn! Jag höll på att bli tokig vid nattningen ikväll och har nu bestämt mig för att nu jävlar är det dags att lära tösen somna själv. Jolina är dock ingen som lugnt klättrar ur sängen och följer efter utan hon sätter sig och grinar, vilket troligtvis kommer att innebära att jag blir satt i en situation att få köra någon form av 5 minutersmetoden eller nåt. Eller vad tror ni?
  Jag tror dock att detta kommer att stärka henne i långa loppet, att hon kommer att växa utvecklingsmässigt när hon själv förstår att hon klarar nåt själv, att det kan hjälpa 3-årstrotsen en bit på vägen. För Jolina är idag en ganska rädd och blyg tös och leker inte ens hemma själv, hon vill alltid har någon av oss med sig, inte ens att hon går till gungan eller lekstugan el.dyl. utan att fråga oss om vi vill följa med och när vi säger att hon kan gå själv så tittar vi på så blir hon jättearg/ledsen. Och hon leker mycket bebis (och beter sig därefter) och har börjat med napp igen. Hon verkar verkligen ha problem med att "gå vidare".

  Vad är era kunskaper och erfarenheter?? Är det under fel tid och period i livet för henne att ta tag i det här med somna själv? Eller är det till fördel? Tror ni hon är otrygg på något vis eftersom hon är så rädd för att va själv? Kommer då detta förvärras av att bli "tvingad" lära sig somna själv?

  Ja ni ser...många tankar som snurrar.


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 4 Aug 22:36

  3bus - Vi ligger hos henne tills hon somnat.......i vår säng
  Sista dagarna har hon dock, trots att hon varit väldigt trött, mest jävlats genom att sitta upp, vänder sig och sparkar på mig, ligger och nyps och hånflinar, knölar och gnäller mm mm
  Har liksom tröttnat på att ligga där upp emot en timma


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 4 Aug 22:59

  He he he ja att få henne att vilja ligga i sin säng blir nog svårare kamp än att få henne att somna själv


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 4 Aug 23:14

  Ja jag har inget emot att hon sover hos oss. Jag har tråkig erfarenhet i bagaget som sitter i ryggmärgen. För...ja vad är det nu...5 år sedan...så fick jag vik för en arbetskamrat vars lilla 3-åring hittades död i sin säng när hon skulle väckas för dagis en morgon. Fatta vilken fruktansvärd upplevelse!!
  Jag kan liksom inte riktigt släppa detta.....och har därför Jolina gladeligen sovandes bredvid mig.


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 5 Aug 21:11

  Hej!

  Heoo - Ja jag har frågat hur hon är på dagis och de upplever inte henne som blyg, där leker hon med de andra barnen. Som tur är ska även hon få vara kvar på "småbarnsavdelningen" ett tag till. Nu är det bara hon och en kille till som är 3 med alla 1-2åringar. Det tror jag också är bra så hon får vara "deb stora" ett tag.
  Ja jag tror också att det skulle stärka henne men jag vet inte hur "hård" jag ska vara för jag är precis som du, av lite delad mening....det är väl mysigt om hon kan känna sig ompysslad och somnar tryggt med oss och de är ju inte små för alltid, samtidigt som en del av mig tycker att hon bör somna själv i sin säng.

  DP - Ja det där med "hot" har väl förekommit här också men det har jag slutat med då det känns fel att hota med något som jag egentligen vill att hon ska uppleve positivt och vilja själv, då får ju det liksom motsatt effekt och hon blir mer rädd för det och ser det som själva bestraffningen. T.ex. "om du inte ligger still och försöker sova får går vi in och du får sova i din säng" - då blir det ju något negativt med att sova i sin säng. om nån fattar

  3bus - Jolina sov inne i sin säng tills hon blev 2. Då fick sambon separationsångest inför en fiskeresa och lät henne sova vid oss veckan innan han åkte, och sen lät jag henne sova vid mig när vi var själva hemma. sen dess har vi ej kunnat få tillbaka henne


  Jolina är helt underbar!
Svar på tråden MajMammor 2007 15
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.