• Äldre 8 aug 20:52
  134496 visningar
  2830 svar
  2830
  134496

  MajMammor 2007 15

  Mera bebisar!?? Hej å hå Grattis Kavat!!!

  Här "gosas" det inför ÄL


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 9 aug 19:03

  Fler med höstruskväder ser jag. Här blev det en tripp till badhuset. Skandal att behöva bada inomhus på semestern


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 16 aug 22:12

  Hej på er!
  Då var vardagen tillbaka då. Både jag o gubben började jobba idag.
  Väckning, morgonbestyr och lämning på dagis gick som en dans på rosor Hon var såå glad. Kul!

  Ikväll har jag varit på Lingon & Blåbär party men inte vet jag om det var kläder som tilltalade mig nämnvärt. Inas mormor var dock med så en tröja o byxa beställde hon. Själv är jag Me&I-frälst.


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 20 aug 09:14

  Grattis till pojken Tanucik!!!


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 28 aug 21:47

  Hejsan på er alla!
  Trist med vanliga vardagen igen, nu lunkar allt på som vanligt igen o har inge skojsigt alls att berätta
  Ina har varit på sin 3-årskontroll nu. Inga problem alls. och på tal om språk så har jag inget att klaga på. Ina är sjukt duktig att prata och förstå. har inte märkt av nå svårigheter med nån bokstav heller.

  Grubblar mycket just nu. Separationsfrågan tar upp min tankeverksamhet beslutsångest de lux!! Jag vill egentligen inte och kan inte göra så mot Jolina. Va fan vi har ju egetligen framtidsplaner här med huset o så och Jolina har äntligen en hel del skoj att pyssla med. Hennes "lekhörna" på tomten med lekstuga, gungställning o rutschkana, sandlådan och poolen är rena drömmen för en unge.
  Ingen av oss skulle nog orka bo kvar i huset ensam (för mycket att klara på egen hand med gräsklippning, snöskottning, vedkörning och eldning mm mm) så jag är rädd att en separation skulle innebära säljning av huset, vilket vore synd!
  Jag älskar ju han egentligen men han är för egoistisk och vi har för olika syn på saker o ting och framförallt det här med fler barn... Tiden går! Han måste komma med ett klart svar NU. Vill han inte ah fler barn drar jag! jag vet att jag om en sis så där 20-30 år kommer vara bitter och ångerfull över mitt vägval i livet om jag valde att stanna i detta förhållande och därav själv valde att ej få fler barn. Är 30 så jag hoppas kunna hinna hitta kärlek igen och få barn på annat håll......eller?? Men fan så rädd man är. Jag har ju inte varit singel sen tonåren. Hur gör man? och bor på liten ort gör jag med så det finns inte så mycket att välja på

  ja ni hör.... beslutsångest de lux är bara förnamnet!!


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 28 aug 22:07

  Jag funderar på att gå dit själv för han vägara ställa upp....som vanligt


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 28 aug 22:13

  zasata - han vet ingenting!! har slutat prata med han om barnfrågan för han blir ändå bara sur och byter samtalsämne. Har funderat på om jag skulle skriva ner allt i ett brev för då får man i alla fall prata till punkt och han blir liksom illa tvungen att "höra" allt.


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 28 aug 22:45
  zasata skrev 2010-08-28 22:42:19 följande:
  Jag tycker faktiskt brev är jättebra! Har jag själv gjort flera gånger i olika samanhang, om man har mycket att säga och vill få ur sig. Gör det, ge honom tid och hoppas han pratar.
  Om du tex bokar tid på familjerådgivning och säger när och var kommer han inte då?
  Ja brev tror jag också på.
  att han kommer..............det tror jag inte
  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 29 aug 15:23

  DP - ha ha men det är ju fullt förståligt med tanke på att du nyligen varit höggravid och genomgått en förlossning det tar ju ett tag innan man läker så pass att "hon" blir redo

  Grät som en tok igår kväll när jag låg och grubblade (guben var ju som vanligt inte hemma, så det var liksom fritt fram) Åh jag vill verkligen inte! men tänk om jag får svaret att han inte vill ha fler....då är det ju ett faktum. Jag har ju kommit fram till det beslutet, nu gäller det bara att våga framföra det och våga fråga. Drar mig lite för det....


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 29 aug 21:48

  Har berättat för guben nu. Gick bra. Nu vet han vad som gäller och funderar nog så det knakar. Vi är inte osams eller så, pratar ut om ditt o datt.  Får se om man kan få ett besked i framtiden....
  Natti

  Tanucik - kul med karuseller! Ina älskar det!!


  Jolina är helt underbar!
Svar på tråden MajMammor 2007 15
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.