Inlägg från: Melisabeth |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)
    2små2stora skrev 2010-09-24 07:54:22 följande:
    Långbyxor är det som kan få J att bryta samman fullständigt
    Ahh här är tröjan det största problemet. Med lirk kan man få på byxor under klänningen, men tröjor är tydligen ett satans verk.

    Hon satt och tittade på kort från hon var liten. "givetvis" hade hon mest body och brallor på sig. "Mamma, när jag var liten var jag en pojke!!!"
    Vart 17 har hon fått den fixa ideén ifrån att det bara är pojkar som har byxor och tröja. Visst att tycka att det är fint med klänning eller så - men hon verkar på allvar tro att man är pojke bara för man harxor/tröja. jag fattar inte.
  • Anonym (Kaffedraken)
    2små2stora skrev 2010-09-24 15:50:31 följande:
    Johanna kan inte gå om hon har något annat än tights eller strumpbyxor på sig. möjligen kan det funka med byxor med resårmidja. J har det problemet att pacemaker sitter precis där midjan på många byxor sitter så jag kan förstå henne om det känns obehagligt med byxor då.
    Nej men det kan man ju ha förståelse för. Låter inte minsta bekvämt ju :-/
  • Anonym (Kaffedraken)

    Ullared var sådär.

    Fick tag i det mesta jag skulle ha. Men framåt lunch så blev det såpass trångt runt sakerna att man inte kom åt att se nått. Så det blev typ saker till Ellan, och lite småsaker i övrigt mest. Hade inte ro att försöka slå mig in bland folk.

    Men fattigare blev jag iaf


  • Anonym (Kaffedraken)

    Heo - Låter vettigt att försöka nå nått "slutgiltigt, måste ju tära på alla om man är ambivalent.
    Men om jag förstod det rätt så var det nått speciellt som utlöste det? Tidigare han jag bara fått uppfattningen om att det varit "tiden". Det ställer ju saker i lite olika situationer också. Men får hoppas ni kommer fram till ett gemensamt beslut iaf - så "alla blir nöjda" sas.
    Får hoppas V klarar sig utan att bli drabbad han med.


  • Anonym (Kaffedraken)
    Tess82 skrev 2010-10-12 20:18:13 följande:
    Då är det inte så svårt att vara barnvakt, hoppas att natten går lika bra då.
    Nej inte alls JA vi får hålla tummarna, brukar visst vakna på nätterna och vilja dricka, bråka lite, och sedan vakna snortidigt. Jag som är sååå morgontrött efter ställt in mig på Ellans vanor
    Men nån gång ska man ju veta att man lever, och han kanske passar på att överraska
Svar på tråden MajMammor 2007 15