• Tess82
  Äldre 22 Jul 14:15
  139377 visningar
  2830 svar
  2830
  139377

  MajMammor 2007 15

  Nu har vi varit på playdate. Linneas kusin har en flicka som blir 2 i oktober och en gemensam arbetskamrat till mig och kusinen (gamla jobbet i äldreomsorgen) har en flicka som blir 3 i september. Det var fullfart i nästan 3 timmar sen var det dags att hem och göra lite mat. Skönt med lite sysselsättning under förmiddan när det regnade, nu är vädret bättre så nu ska vi nog passa på att gå ut lite.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 23 Jul 12:46

  Här är allting fel idag. Har en unge som inte vill nånting, bara gnäller och bråkar med både mig och katten. Har en dator som krånglade en timme på förmiddan innan jag fick igång den riktigt igen och själv har jag PMS så humöret var inte på topp från början. Satt ett tag och visste inte om jag skulle skrika eller gråta när datorn vägrade starta och linnea retade katten så katten rev henne. Bestämde mig dock för att bita ihop och andas lugnt istället. Skönt att gubben får semester efter idag så kanske det är lättare att hitta på saker.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 23 Jul 20:15

  Här blev det också sova middag idag för både mig och lillan. Jag blev tyvärr väckt av telefonen ganska snabbt men Linnea sov över en timme så nu får vi se när vi får henne isäng ikväll. Just nu är hon i badrummet och underhåller sin pappa som ligger i badet, tydligen jätteroligt att vara med där inne . Sovningen gjorde i alla fall att bådas humör blev lite bättre under eftermiddan.

  Tanucik, härlig med sovmorgon, Linnea har de senaste dagarna vaknat när sambon åkt till jobbet strax före 7. Hoppas hon sover lite längre imorgon, nu har sambon också semester så det är ingen som ska upp tidigt på morgon.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 24 Jul 09:56

  Idag blev det sovmorgon till 8.45, härligt. Sambon var dock uppe redan vid 7 men jag och lillan sov vidare. Bara upp på toaletten med L vid 5.30, hon är jätteduktig utan blöja men jag brukar fråga om hon ska kissa när hon vaknar på natten.

  Linnea pillar också på snippan ibland, hör nog till att de vill utforska kroppen.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 25 Jul 09:08

  Här är det också "varför det?" om allt.

  Vi var också på släktträff igår. Åkte hem i skaplig tid men bilen strulade lite efter vägen så klockan var strax efter 22 när vi kom hem så det blev sängen direkt. Var upp till Linnea en vända när hon vaknade vid 6.30, frågade om hon skulle kissa men det ville hon inte. Blev sen väckt strax eftr 8 då hon ropade att det kommit kiss i sängen. Skulle kanske sagt åt henne att gå upp och kissa tidigare men det är sånt som händer. Hon var mest rädd att pappa skulle bli arg för att hon kissat i sängen, vet inte varför hon trodde det.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 28 Jul 14:35
  Heoo, vad tråkigt men som du säger så är det ju bättre att vara lyckliga på varsitt håll än olyckliga tillsammans.

  DP, håller tummarna för att bebis tittar ut snart.

  Mumia, håller tummarna att ni får igång verksta'n snart då...

  Nu är vi hemma igen efter en liten trip neråt i landet till min pappa och en sväng till min syster. Linnea var överlycklig när hon fick hoppa studsmatta med sin kusin som är 7 år. De lekte jättebra tillsammans hela dagen. Annars har det varit lite jobbigt, mycket bilåkande, svårt att få Linnea både att äta och sova så nån riktig semester blir det ju inte men kul att komma iväg och träffa släkten lite ändå.

  Linnea lyckades ramla ut soffan igår kväll och for rakt in i bordet så hon har ett fint blåöga men verkar inte ha ont av det längre i alla fall.
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 29 Jul 19:51
  2Fina skrev 2010-07-29 18:06:05 följande:
  I tisdags kl 15:55 så blev Leya storasyster åt en liten pojke på 4160 gram och 52 lång Har precis kommit hem nu och Leya är stolt storasyster. Dock inte utan bebistag på BB, fy vad hon inte lyssnar för fem öre... Sen sitter hon och spänner sig i bilen också hela vägen hem och hela vägen dit....

  Heoo, hoppas allting ordnar sig till det bästa för er alla

  Syrra, skönt att handtaget fanns.... onödigt att köpa ny frys om det bara är handtaget som är trasigt...
  Grattis till Lillebror, har ni funderat på nåt namn? Klart att det kan bli lite avundsjuka men det går säkert över när hon vant sig lite.
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 31 Jul 09:30
  mumia skrev 2010-07-30 20:13:24 följande:
  Hej hopp!
  Ska göra grav.test i morgon
  Håller tummarna.
  zasata skrev 2010-07-30 21:34:10 följande:

  Igår var Ebba på BVC 1meter lång ovh 15 kg nu
  Oj en meter. Linnea har fortfarande 92 på nästan alla byxor så hon kan inte vara så lång. Ingen koll vid 3 år här, det var vid 2,5 istället. Tror nästa är vid 4 år men skulle kanske testa att mäta henne hemma om det nu går.
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 31 Jul 10:26
  mumia skrev 2010-07-31 10:08:19 följande:
  Nej det var inte ett dugg spännande Jävla kropp att luras!!!
  Hade samliv vid ÄL, fick därefter en konstig mellanblödning, inga känningar till mens som sen blev 1 dag sen......2 dagar sen.... (hoppet växte).....skulle testa i morse men va fan händer!?.....fick mens inatt!!!
  Vad tråkigt men karln din hade börjat tänka om lite nu va? Hoppas att det kan bli snart då.

  Mätte och vägde Linnea nyss, 13 kg och 91 cm, minstingen här än kanske?
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 3 Aug 16:41

  Här har det varit bra väder idag, en regnskur på förmiddan men annars varmt och en hel del sol. Här är det classic car week så det är fullt upp. Idag var vi till Orsa flygfält på dragrace och bilutställning. Fanns tivoli på plats så en överlycklig Linnea har fått åka karusell och hoppa i hoppborg. Jag och Linnea åkte hem igen medan övriga familjen stannade kvar och ska bo i husvagn ett par nätter. Vi åker dit på torsdag igen, sista dagen där, och tar några karusellvändor till .


  Linnea -07
Svar på tråden MajMammor 2007 15