• Äldre 1 sep 22:16
  130542 visningar
  2830 svar
  2830
  130542

  MajMammor 2007 15

  väntar och väntar och väntar.... Syrran hade BF i fredags...såå spännande

  har alla flytt fältet härifrån förresten?


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 5 sep 18:33

  Men jösses!! Här lämnar man tråden över en helg typ och då¨dundrar ni på med husbyten (planer iaf), jobb och BEBIS! Grattis 3bus!!
  Fan va orättvist att du redan fått, jag väntar ju som sagt på att få bli moster igen. Syrran har fått tid för igångsättning till på fredag men vi hoppas ju innerligt att den kommer tidigare. Hon är i v 42 nu.

  I fredags var vi till IKEA och inhandlade en del nya möbler till Jolinas rum. Ja jag höll på att bli tokig på att ha hela vardagsrummet fullt med leksaker, allt i en salig röra. Nu köpte vi en vägghylla, Hensvik lilla vägghylla och tripp-trapp Trofast med backar så nu är det ordning och reda på hennes saker

  Och jippiii....äntligen! (nej gubben har inte bestämt sig för nå positiva besked) Jolina har inte bajsat i blöja på över en vecka!! Potta och toalett och någon enstaka olycka.


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 5 sep 21:34
  2små2stora skrev 2010-09-05 19:39:32 följande:
  Nja det var inte riktigt dags. Han hade lite bråttom ut och kom med buller och bång i 35+3

  Men Johanna är  stolt i alla fall. 

  www.familjeliv.se/hem/3busfron/gallery/phpihu...
  Åh gu så gulligt! Jag tog tillfället i akt och använda bilden som lite propaganda till gubben som faktiskt tyckte det såg lite gulligt ut
  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 6 sep 22:47

  DP - grattis! så spännande!
  Vi ska på bröllop/dop nästa månad och som jag fattat det blir det bara nåt litet o enkelt. Det är väldigt praktiskt om man ändå tänkt gifta sig


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 7 sep 22:09

  Jiiippppiiiii! Nu är det sååå spännande! Äntligen börjar det hända nåt för syrran. Natten till idag gick slemproppen och sen har hon haft värkar hela dagen. Får se hur länge hon kan gå kvar hemma å kämpa Skulle gissa att det nog blir en bebis i morgon någon gång!


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 8 sep 19:52

  Nybliven stolt moster igen till en liten kry pojk


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 9 sep 14:59

  Jag tycker det är jätteroligt med deras lilla pojk och jag är såå glad för deras skull. Det gör mig inte direkt mer sugen för mer sugen än vad jag redan är kan man nog inte bli

  För egen del känns det botten! är tillbaka på ruta 1. Får inget besked och åter dålig kommunikation, dvs han vägrar ta diskussionen för han tycker inte det finns något att prata om. Han menar: "jag vet vad du vill, och du vet vad jag vill" punkt. det finns inget att diskutera menar han. Så nu går jag å väntar på besked men det ser inte ut att bli nåt besked, så nu är jag åter i stadiet då jag börjar leta annat boende typ....mot min vilja (eller jag kan väl tänka mig att flytta, inga problem för mig, men jag vill inte för Jolinas skull. Vill verkligen inte att hon ska behöva ha det så Gråter. Om inte hon fanns så var det ingen tvekan om saken, då var jag redan borta!!)
  Sen är ju problemet att dessa meningsskiljaktigheter har tärt så på förhållandet och det vette katten om en unge till skulle göra det nå bättre egentligen, så det kanske är dumt av mig att vilja bli gravid?!


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 9 sep 21:31
  Melisabeth skrev 2010-09-09 15:25:39 följande:
  Fler barn kan man ju vilja ha. Men man kanske inte ska se det som att ett barn kommer göra nått bättre direkt. Snarare att "visst, 2 barn istället för ett, men själv ändå". Alltså, om förhållandet är så dåligt att man riskerar att gå sär så gör man no det vare sig med 1 eller 2. Eller kanske bör.
  Jo det är ju liksom det. Att det kanske inte är bara är detta som tärt på förhållandet, vi kanske är utdömda så att säga, och då vore det ju dumt att skaffa barn.
  RosaNapp skrev 2010-09-09 15:35:08 följande:
  mumia: ja, jag anser ju inte att barn måste ha föräldrarna tillsammans oavsett vad och 4an behöll jag ju med vetskapen om att exet inte var glad åt det. Jag ångrar inget av barnen, trots min nu inte avundsvärda sits och trots att jag fortfarande vill lappa ihop det med exet men han inte vill.

  Har man dessutom redan barn ihop ser jag det som en fördel, då flyttar barnen tillsammans till den andre föräldern och har iallafall alltid varandra som stöd.
  Det väl lite så jag känner. Jag VILL ha barn och det skulle kännas såå mycket bättre om hon fick ett helsyskon och jag får bara en gubbe att hålla reda på om det skiter sig ändå
  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 10 sep 22:11

  Ikväll har jag varit med Jolina på cirkus! Hon var helt lyrisk och satt och tittade intensivt med full spänning i blicken och ett ständigt apploderande hela tiden
  I pausen fick barnen rida på ponnysarna vilket var mycket uppskattat!
  Vi har helt igenom haft en härlig dag...med perfekt avslutning
  Själv sitter jag och sippar på ett glas rött och är allmänt trött
  Natti


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 12 sep 21:02
  Melisabeth skrev 2010-09-12 20:46:51 följande:
  Isabella har en bra lösning på hur man kringgår sina föräldrars önskan om att ungen inte ska titta mer på tv för dagen:

  1. Ta tvdosan
  2. Sätt på barnkanalen och sänk ljudet till knapp hörbart (så föräldrarna som inte är i omedelbar närhet annar att tvn är påslagen)
  3: Öppna luckan bak på dosan
  4: Ta ur batterierna och sätt tillbaka luckan och lägg tillbaka dosan
  5: Göm batterierna på valfritt ställe där föräldrar inte förväntas hitta dem....

  Klappat och klart!

  (Biten om att föräldrar kan stänga av tv framme på själva tv, alternativt rycka ur sladden förträngde hon dock)
  Ha ha ha ha härligt!!!
  Jolina är helt underbar!
Svar på tråden MajMammor 2007 15
Logga in
Bli medlem