Inlägg från: Tess82 |Visa alla inlägg
  • Tess82

    MajMammor 2007 15

    Grattis Kavat!!!


    Linnea -07
  • Tess82

    Skitväder här med men jag har jobbat så det spelar inte så stor roll då. Trist för restan av familjen som är lediga bara. De ska åka ner till High Chaparall onsdag-fredag så hoppas det inte regnar där då.

    Själv bor jag hos mammsen denna vecka så slipper jag pendla när de ändå ska åka bort. Ska försöka att hinna med att träffa lite gamla kompisar här nån kväll nu när jag bara har mig själv att tänka på.


    Linnea -07
  • Tess82

    Ja här var vädret bättre idag också. Lite trist att sitta inne och jobba men sånt är livet.


    Linnea -07
  • Tess82
    Paraflax, vad kul att du tittar in hit. Shit har Hilma blivit så stor redan, tänk vad tiden går.

    Linnea börjar också dagis igen på måndag efter 7 veckors sommarlov. Hon vill inte till dagis säger hon men jag tror att det blir bra bara hon kommer dit igen.

    Nu ska jag ut och hänga upp dagens 3e tvätt, bäst att passa på när det är sånt här väder. Hann bli lite tvätt på en vecka när jag jobbade borta och övriga familjen var ner till High Chaparall.
    Linnea -07
  • Tess82

    Linnea ville inte alls gå till dagis imorse och var ledsen när jag lämnade henne så det var lite jobbigt att åka iväg till jobbet idag. Fick höra att allt gått bra och hon hade varit på bra humör och sovit middag så nu känns det bättre igen. SKönt att få åka hem igen imorgon.

    Själv har jag varit till tandl. och plågats idag. Borrat ner 4 tänder som det ska på kronor på. Har fel på min emalj så tänderna är jätte sköra så det är nödvändigt att fixa dem. Får tyvärr vänta 3 veckor på riktiga kronorna, och de provisoriska är ju inte så roliga .


    Linnea -07
  • Tess82

    Idag har jag varit in och opererat mina utstående öron och oj vad ont det gör . Bara att hoppas på ett bra resultat så det är värt smärtan, men det tror jag...

    Linnea tycker att jag ser konstig ut och vill att jag tar av bandaget men det måste sitta på en hel vecka så hon hinner väl lagom vänja sig tills det ska bort.


    Linnea -07
  • Tess82
    2små2stora skrev 2010-08-20 18:43:43 följande:
    Aj, hoppas att du har fått med dig några fina tabletter hem. 
    Nope, panodil skulle räcka sa dem, hade gärna tagit nåt annat för att slippa värsta smärtan. Idag har jag inte lika ont men  nog känns det bra nog ändå. Det var svårt att sova inatt, är inte van att ligga på rygg så det blir mest att vila idag också, har redan sovit nån timme på soffan. Tur att jag har en snäll sambo som ser till att jag får vila .
    Linnea -07
  • Tess82
    2små2stora skrev 2010-08-21 12:50:41 följande:
    Du kan kombinera alvedon och Ipren.
    Har inga ipren hemma tyvärr. Men nu går smärtan att stå ut med, med mycket tid på soffan.
    Linnea -07
  • Tess82
    zasata skrev 2010-08-23 10:12:58 följande:
    tess: oj så spännande, hoppas det blir
    Ja, nu väntar jag bara på fredag så jag får in och ta bort bandaget och se hur det ser ut. Antagligen inte så fint direkt men man lär ju se lite hur det blir när svullnad går ner och färgen blir normal igen, gissar att de är lite blå till en början. Ska få lite starkare piller nu också så jag står ut till på fredag, lite jobbigt att inte få sova ordentligt.
    Linnea -07
  • Tess82

    Tänk vad tiden går fort när våra "småttingar" redan har syskon som börjar bli 1 och till och med 2 år redan. Jag som inte planerar fler förstår inte riktigt hur ni hinner med, tycker det är fullt upp med en och är nöjd med det. Men så har vi ju två tonåringar i huset varannan vecka också så vi är ju stor familj redan.


    Linnea -07
Svar på tråden MajMammor 2007 15